A DreamWorks a napokban bejelentette, hogy várható folytatás a Shrek-filmekhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön az ötödik Shrek-film is
2014. február 26. 10:13
2014. február 26. 10:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Miért volt csalódás a 4. rész? Szerintem a 2. után a legjobb lett. A 3. rész lett kissé vérszegény, de a 4. teljesen rendben van. Komoly mondanivaló, komor hangulat - és??! A Shrek elsősorban nem a gyerekeknek készült, jöjjünk már rá...
Amúgy furcsállom, hogy folytatni akarják, anno azt nyilatkozták orrba-szájba, hogy ennyi volt Shrekből és maximum egyéb karakterek kaphatnak saját filmeket. Mondjuk Eddie Murphy is kijelentette már, hogy nem vállal több Dunkey-t, sem Shrekben, sem önálló filmben... Vagy elfogyott a zsé?
Ami pedig a londoni Shrek-parkot illeti: nem látom sok értelmét.
Rendezzenek be a 'Tüszőben' egy külön Shrek-mocsarat, de minek a London Eye mögé egy ilyen..?
Amúgy furcsállom, hogy folytatni akarják, anno azt nyilatkozták orrba-szájba, hogy ennyi volt Shrekből és maximum egyéb karakterek kaphatnak saját filmeket. Mondjuk Eddie Murphy is kijelentette már, hogy nem vállal több Dunkey-t, sem Shrekben, sem önálló filmben... Vagy elfogyott a zsé?
Ami pedig a londoni Shrek-parkot illeti: nem látom sok értelmét.
2014. február 26. 10:34
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
nekem a sorrendem Shrekben 2,4,1,3. rész a harmadik elég gagyira sikeredett, nem értem mi baj volt a 4.-kel....kiváncsi leszek az ujra!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. február 26. 10:34
|
|
evipontötvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 199233 offline
|
Nem értem, hogy miért volt bukás a Shrek a vége. Nekem nagyon tetszett és értelme is volt.... Aztán közben meg a 3. rész volt erőltetett... De ezek ellenére nagyon várom !!!
Sally Sparrow
2014. február 26. 10:40
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
viiiiiiiii ezaaaaaz!én még most is nagyon imádom a Shrek-et,bárki bármit is mondd.szerintem ez egy nagyszerű filmsorozat!!!
2014. február 26. 10:40
Nekem mondjuk az összes rész bejött, de most azon tanakodom, hogy mivel akarnak még előállni? Szerintem nem kellene tovább nyúzni, mivel csak az első 2 rész volt "hiteles", a másik kettő már csak olyan esetleges élethelyzeteket vázolt fel, vagyis a lehetséges szituációkat, de már nem volt annyi értelmük, de attól tetszettek. Azért kiwi leszek mit tudnak még kihozni belőle.
Lindsay019
2014. február 26. 10:47
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Az első és második résznek volt értelme csak, a többin érezni az erőlködést, hogy próbálnak több pénzt legombolni a szerethető karakterekről (vagy csak a nézők kedvéért teszik?), szerintem épp elég volt ez, a Csizmás Kandúr mesével mindenki megkapta ettől a "rajzfilmsorozattól" azt, amit akart.
2014. február 26. 10:52
Nem is tudom, nekem az 1. meg a 2. nagyon tetszett, a 3. kevésbé, a 4-et pedig már nem is néztem meg. De azért kiváncsi vagyok mit hoznak ki az 5-ből. Lehet, hogy meg fogom nézni
2014. február 26. 11:07
Csak az első 2 rész tetszett. A többin már annyira lehetett érezni az erőltetettséget, ötlettelenséget, poéntalanságot hogy az hihetetlen. Kétlem, hogy az 5. rész lendítene ezen.
2014. február 26. 11:18
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Az első kettő nagyon aranyos és vicces volt a többi már csak pénz nyúzás volt.Mondjuk már ez is nagy teljesitmény mert sok esetben a második rész is erőltetetre sikeredik.Annak elenére,hogy a harmadik és a negyedik nem igaz nyerte el a tetszésem azért is meg fogom nézni az ötödiket.
2014. február 26. 11:26
Énekem meg van CD-ben az 1234 várom ah 5-öst!!!!!!!!!♥♡♥♡♥♡♡♥♡
2014. február 26. 11:28
Amúgy volt egy karácsony i rész!!! A 4 sajnálom!!!! Elvesztette szerelmet es szerintem az 5ben visszaszerzi szerelmet!!!!!
2014. február 26. 11:39
|
|
Viktor0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 221555 offline
|
Alíg várom már a folytatást...
2014. február 26. 11:56
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Az első és a második jó.A harmadik és a negyedik nekem már nem tetszett.
2014. február 26. 12:10
Én imádom a Shrek-et, de nem hiszem, hogy jó ötlet lenne egy 5. rész is. A negyedikkel már egyszer lezárták a sztorit...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.