Alizée közös tetoválást készített párjával
2014. február 26. 23:31
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Arról sajnos nem tehetek, hogy az énekes adatlapja van folyton megjelenítve a Grégoire Lyonnet-ről szóló cikkeimben, mivel ez automatikusan van beállítva, legalábbis én biztos nem linkeltem be a nevéhez egyszer sem. Sőt, megkíséreltem új adatlapot létrehozni a számára, de eddig még nem fogadták el.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 26. 23:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
A kép minősége azért "furi" mert videóból van kivágva, mivel nincs más, jobb. Egyelőre.
2014. február 27. 09:14
Örülök h egymásra találtak.De én biztos,hogy nem csináltatnék közös tetkót mert ki tudja lehet h másnap össze veszek a párommal és akkor van egy tetkóm amiről az exem jut eszembe?? ://
2014. február 27. 16:46
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Én is észrevettem, hogy az én Grégoire-om jön be, ha rákattintok a névre, de attól még jó cikk volt!
A közös tetoválás aranyos, bár nekem kicsit túl egyszerű, és ha francia lennék, biztos franciául tetováltattam volna... Nem is tudtam, hogy a párjával táncolt Alizée!
2014. február 27. 21:45
|
|
|
A próbák és a TV-műsor alatt ismerkedtek össze, hogy pontosan mióta vannak együtt azt csak ők tudják. Viszont az NRJ Music Awardson már kéz a kézben jelentek meg, előtte november végén pedig Alizée sejtelmesen nyilatkozott az ügyről. Nyíltan egyikük sem fogja világgá kürtölni, mivel Alizée nem szereti túlzottan kiteregetni a magánéletét.
Szóval a turné során már egy párként táncoltak, igen.
Szóval a turné során már egy párként táncoltak, igen.
2014. február 28. 21:44
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nem lehet rossz,viszont ha szét vállnak,akkor keserű emlék marad.
2014. március 05. 13:10
|
|
|
Nem hinném, épp a kétértelműsége miatt.
Egyébként azt a tetoválását sem bánta meg, ami a lányának édesapjához kapcsolódik. Az sem mindegy, milyen körülmények között válik el két ember útja, miként emlékeznek majd egymásra.
Egyébként azt a tetoválását sem bánta meg, ami a lányának édesapjához kapcsolódik. Az sem mindegy, milyen körülmények között válik el két ember útja, miként emlékeznek majd egymásra.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.