A fiatal YouTube-sztár az amerikai Voice-ban csillogtatta meg lenyűgöző hangját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Grimmie bejutott a The Voice-ba
2014. február 25. 20:31
|
Ricsike8844új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 200621 offline
|
2014. február 25. 20:35
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Biztos nagyon remek lehet.
2014. február 25. 20:39
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Christina egy igazi tehetség, nem is csoda, hogy egyből felkeltette három zsűritag érdeklődését is. Az viszont picit meglep, hogy fogalmuk sincs róla, kicsoda, pedig az utóbbi időben eléggé népszerűvé vált (noha már évek óta piszok híres a youtube-on).
Amúgy ez véletlenül nem úgy van Amerikába is, hogy ők hívnak híresebb személyeket, hogy feldobják a nézettséget? Vagy csak itthon folyamodnak ilyen olcsó módszerhez a tévések? Mert szerintem Christina elég híres már így is.
Amúgy ez véletlenül nem úgy van Amerikába is, hogy ők hívnak híresebb személyeket, hogy feldobják a nézettséget? Vagy csak itthon folyamodnak ilyen olcsó módszerhez a tévések? Mert szerintem Christina elég híres már így is.
2014. február 25. 20:47
jesssssszus de jó hangja van!Állati
nagyon jól dolgozta fel a dalt!Szép volt
2014. február 25. 20:47
|
|
lalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 212594 offline
|
Nem csoda, hogy bekerült, nem hiába szeretik annyian. Nem csak Amerika szerte ismerik, hanem az egész világon. Nem is tudom miért nem próbálta ki korábban valamelyik tehetségkutatót
De remélem az "átütő sikert" most már sikerül elérnie, szurkolok neki érte
2014. február 25. 20:50
|
VirCsibe007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 221745 offline
|
Gratu neki!!
Szurkolok!!
Szurkolok!!
2014. február 25. 20:54
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szurkolok én is.
2014. február 25. 22:04
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Pont nemrég láttam a videót. Évek óta követem őt, és jó látni, hogy ide is eljutott. Csodás hangja van és remekül adta elő a Wreckning ballt, tetszett, hogy nem ugyanúgy, mint Miley. Amúgy meg az évek alatt egyre szebb lett.
HAJRá!
2014. február 25. 22:14
|
|
theBELIEBERforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.25. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 221813 offline
|
Nagyon jó hangja van...kiváncsi vagyok hogy a végén meg nyeri e !
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: