Demi Lovato: „Egy bőgőmasina vagyok”
2014. február 25. 17:34
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Cukii ♥
) Ez egyáltalán nem baj Demi én is büszke vagyok rád
2014. február 25. 17:44
én is sokat sírok. De ilyen dolgokon is, mint amit Demi megemlített.
2014. február 25. 17:55
Szerintem inkább mutassa valaki ki az érzéseit, minthogy elrejtse őket és belülről nyomasszák.
2014. február 25. 17:59
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Ünneprontó vagyok tudom de ez ilyen tipikus sallang szöveg ami tele van betanult klisékkel. Persze nem számítok másra se tőle se a csapatától hiszen a célközönségének (11-14?) egy ilyen kis aranyos érzelgős lány kell. Nem ismerem ez a véleményem de természetes ,hogy egy különleges személytől jött bók megilleti az embert.
2014. február 25. 18:09
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Nem akarok szemét lenni, de ha egy bóktől így elbőgi magát, milyen lehet, ha a szívére vesz valamit és megbántódik?
2014. február 25. 18:24
Szerintem ebbe semmi szégyelni való nincs és nem is ritka....jó tudni hogy nem kőből van a szíve.
2014. február 25. 18:37
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
en is (sajnos) mindenem elsirom magam haha ma pl a tanarunk a csapatunkat lecseszte es en vagyok a rendezo es ugye annak van a legnagyobb felelosege es hozzam szolt leginkabb es majdnem elbogtem magam, csak nem akartam hogy most komolyan elsirjam magam az osztalyban. de nekem is ekdves szavak, zene,film, konyv, video barmi eleg hogy sirjak haha
2014. február 25. 18:50
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nem hiába kedvenc...! <3
2014. február 25. 19:47
Idézet
tipikus sallang szöveg ami tele van betanult klisékkel
Aki nyomon követi a karrierjét, az tudhatja, hogy Ő tényleg ilyen, ami leginkább a Meet & Greeteken mutatkozik meg nála. Borzasztóan meg tud hatódni, amikor 1-1 rajongó például arról mesél neki, hogy mennyi mindenért hálás Deminek. Ebben semmi gáz nincs, sajnos (vagy nem sajnos) én is ezen emberek táborát erősítem, bármin eltudok érzékenyülni.
Azzal pedig, hogy 11-14 éves rajongókból áll a tábora, vitatkoznék. Maximum 5-6 évvel ezelőtt voltak annyi idősek, mikor berobbant a köztudatba, de azóta Demivel együtt nőttek fel ők is. [Lassan én is a 22 -őt taposom. Anno 15 voltam, amikor megszerettem.) Erre a legjobb bizonyíték a mostani turnéja, ahol a résztvevő emberek 17-24 év között vannak, de több tucat 25-30 év közötti is van, amit büszkén vállalnak.
2014. február 25. 19:51
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
De kedves.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: