A színésznő, amint befejezi A kiválasztott második részének forgatását, szünetet tart.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence visszavonul
2014. február 23. 18:12
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Megérdemli. Eszméletlen tehetséges és nem mellesleg humoros színésznő, és valóban nagyon sokat dolgozott az elmúlt évben.
2014. február 23. 18:21
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Miért adnak ilyen csalóka címeket a cikkeknek? Nem visszavonul,hanem szünetet tart,ez különbség! Én meg azt hittem,hogy végleg viszavonul,hisz a szó maga ezt jelenti! Na mind1,12 hónap alatt 8 film???
Ez nem semmi teljesítmény,kimerítő lehetett,de megéri! A szünetet meg teljesen megérdemli!
2014. február 23. 18:22
Megérdemli a pihenést, hiszen minden filmben 100%osan teljesít.
2014. február 23. 18:26
Nem csodálom, hogy pihenni szeretne ilyen sok film után. Megérdemli a pihenést!
2014. február 23. 18:26
Ohh...Örülök, hogy eddig kitartott, és kijár neki a pihenés. Hiányozni fog. 1 ÉV o.o kicsit sok!
<3
2014. február 23. 18:27
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Megérdemli a pihenést Jennifer!
2014. február 23. 18:40
Nem tudom,de ez a nő nekem valahogy nem szimpatikus.
2014. február 23. 18:48
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Harvey, te kis kedves mocsok...
Persze, hogy be kell neki nyesnie egyet az Amerikai botránynak, mondván, hogy Jennifer "szivességből" vállalta be a filmet. Ahogy odaszólt a 12 év rabszolgaságnak, hogy a Django Unchained (amit persze ő producelt) bezzeg jobb film a rabszolgaságról, és a többi. Pedig az ő filmjének (Philomena) idén semmi esélye az Oscar-gálán, és ezt ő is tudja.
Az is kedves tőle, hogy Jennifer helyett nyilatkozik, aki mondjuk tegyük hozzá, hogy már egy ideje tesz efféle megjegyzéseket. Az más kérdés, hogy ezt mennyire tudja majd reálisan tartani, hisz minimum a következő X-Menre még majd be akarják húzni.
Felteszem azt is, hogy Harvey azért dumált a sajtónak erről, mivel van egy közös projektjuk tervben (The Ends Of The Earth), és gondolom ez kapcsán mondta neki Jennifer, hogy most ő inkább egyelőre pihenne. Harvey pedig biztosra akarja venni, hogy eszébe se jut időközben mégis meggondolni magát és valami másba belefogni, ahelyett, hogy az ő filmjükkel foglalkozna.
Harvey, Harvey, te kis drága mocsok.
Az is kedves tőle, hogy Jennifer helyett nyilatkozik, aki mondjuk tegyük hozzá, hogy már egy ideje tesz efféle megjegyzéseket. Az más kérdés, hogy ezt mennyire tudja majd reálisan tartani, hisz minimum a következő X-Menre még majd be akarják húzni.
Felteszem azt is, hogy Harvey azért dumált a sajtónak erről, mivel van egy közös projektjuk tervben (The Ends Of The Earth), és gondolom ez kapcsán mondta neki Jennifer, hogy most ő inkább egyelőre pihenne. Harvey pedig biztosra akarja venni, hogy eszébe se jut időközben mégis meggondolni magát és valami másba belefogni, ahelyett, hogy az ő filmjükkel foglalkozna.
Harvey, Harvey, te kis drága mocsok.
2014. február 23. 18:50
|
|
LittleZsófiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.13. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 221115 offline
|
Egy év alatt nyolc film? Az igen.
Megérdemli a pihenést
2014. február 23. 18:53
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (deakbrigitta @ 2014.02.23. 18:40)
Nem tudom,de ez a nő nekem valahogy nem szimpatikus.
Idézet (deakbrigitta @ 2014.02.23. 18:42)
Azt nem tudom,hogy a filmekben,hogy játszik,mert még egy filmjét se láttam,de az tuti,hogy egy filmjét se fogom megnézni.
2014. február 23. 18:53
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Nagyon megérdemli a pihenést.Mert igazán megèrdemli.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: