Különleges lemezzel érkezik a finn énekesnő, amihez egy versenyt is hirdetett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tarja az új album mellé versenyt is hirdetett
2014. február 23. 18:58
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én nem nevezek.
2014. február 23. 19:03
Idézet (Cat13 @ 2014.02.23. 18:57)
oké...én vagyok az egyetlen aki nem tudja abbahagyni a röhögést? xDDD TARJAA xDDD
igen, csak te. nem azért, de ez az egész csak is téged minősít... attól, hogy -teszem azt- nem vagy rajongója, nem kell kiröhögni, csak mert Magyarországon a Tarja mást is jelent. nem mellesleg finn nemzetiségü, ahol ez egy rendes név. ennyi erővel lehet, valami más országba a te neveden röhögnek.
2014. február 23. 19:09
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
oké...én vagyok az egyetlen aki nem tudja abbahagyni a röhögést? xDDD TARJAA xDDD
Meg ÉN,hogy vannak ilyen agyatlanok mint egyesek.Amúgy meg csak megjegyzem kicsit sem piši kako govoriš és a neve jelentés sem az amin órákóta viháncolsz
2014. február 24. 18:30
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Szerintem sürgősen ásd el magad, veszek hozzá neked egy "Ásd el magad" készletet.
Ó, ha normálisan tudnék bánni a CS5-tel...
2014. február 24. 18:57
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Kedves Cat13! Szerintem igen. Képzeld a Tarja egy finn név, érted barátom: FINN és NÉV. Lehet, hogy Finnországba a te neveden röhögnének. Az viszont biztos, hogy ha megismernének, árkot röhögnének köréd
Vagy, ha már ilyen hülye vagy legalább ne írd ki kommentbe, hogy:
Hülye tapló vagyok, képzeljétek!
Hülye tapló vagyok, képzeljétek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: