Aggódnak a barátai Selena Gomezért
2014. február 25. 19:17
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Istenem, csak nehogy baja legyen...
Hajrá, Sel, szeretlek. 

2014. február 25. 19:25
|
|
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline
|
Szegény Selena
Remélem jobban lesz.
2014. február 25. 20:08
|
|
Curikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 193972 offline
|
Na nee miért? Miért kell a sztároknak elveszteni az eszüket? Mi értelme annak? Ne talán tényleg ő volt a kevés közül egy aki bírta, ne b***a el legyen szíves én nem akarom.
2014. február 25. 21:16
Selena a toppon marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. február 26. 10:11
|
|
Alina J. Westúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 205993 offline
|
Nem tudom mi baja lehet, de minde Selenator mellette áll és őszintén reméljük hogy minnél hamarabb felépül!
Hajrá Selena!
2014. február 26. 12:26
Hm...rem nem változik meg..Hajrááá Selena!!!!!!!!!!
2014. február 26. 16:49
Szegény Selena.... remélem nem lesz valami baja.
Hisz végkimerülésig Ő sem bírhatja!
Hisz végkimerülésig Ő sem bírhatja!
2014. február 26. 18:36
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ki tudja, majd meglátjuk hogy ő is úgy végzi-e.
2014. február 26. 19:37
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Jaj istenem remélem semmi baja nem lessz már Selenának
2014. február 26. 19:39
Oké, kezdjük azzal, hogy MEGINT névtelen a forrás, ilyen esetekben valahogy MINDIG névtelen a forrás. De ezen a zavaró tényezőn (lehet egyébként, hogy csak az én szememet bántja) túlléphetünk. Selena állítólagos munkássága (elnézést, nem akarok senkit sem megsérteni) nekem teljes mértékben közömbös, csak néha kapom fel a fejem, amikor nagy ritkán a vele kapcsolatos problémákkal kapcsolatban íródik cikk (micsoda egy kárörvendő, gonosz nőszemély vagyok, nem igaz?). Demi Lovato "Stay Strong" szlogenje is abszolút hidegen hagy, én csak a zenéje miatt szeretem, de tisztelem azért, mert képes volt összekaparnia magát. Miley "twerk-királynő" Cyrus-ról alkotott véleményem pedig nem biztos, hogy nyomdafestéket eltűrő szavakat tartalmazna, tehát ezt most elkerüljük. De az felettébb idegesítő, hogy Selena kimerültség miatt vonul be a rehabra, és úgy adja el magát, mintha sohasem érezte volna úgy magát, hogy igazán elege van már ebből. Mert biztosan érezte már ezt. Legalább felvállalná a betegeskedésének valódi okát, hiszen a legnagyobb rajongóinak életkora kb. 8-12 (szélsőséges esetben akár 13)ig terjed, akik meg nem fognak tőle elpártolni, ha esetleg kiderül egy-két sötét titka... (azt hiszem, ezt most nagyon értelmesen leírtam). És hogy miért nem fognak? Mert a következő nap már felkerül egy videó/üzenet/beszéd/akármi, amelyben elfeledteti az emberekkel, hogy igen, ő sem az a kis tökéletes, lelkiismeretes tinihercegnőcske, akinek megismertük. (persze ezt felfoghatjuk úgy is, hogy eme eszmefuttatásom teljesen fölösleges volt, de nem probléma). Szóval igen, egyszer Selena lelkiismeretes-becsületes-aranyos kis álcája is berepedezik, olyan szinten, hogy azt képtelenség lesz újra befoltozni, és az ő csillaga is hamarosan leáldozik...
2014. február 26. 20:57
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Remélem hogy felépül,mert kár lenne érte.
2014. február 27. 08:43
|
|
Lili Szabóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 219519 offline
|
Remélem Selena felépül majd!!!!!!!!!!! <3
2014. február 27. 19:43
|
|
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline
|
Remélem hogy rendbe jön.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: