Aggódnak a barátai Selena Gomezért
2014. február 23. 15:53
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Qurvára elegem van, hogy mindenhol csak a "névtelen forrás" kacsingat vissza rám! Elhiszem, hogy kimerült és zaklatott lehet, de azon lennék meglepődve, ha nem így lenne.
2014. február 23. 15:59
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Én az ilyen ismeretlen forrásoknak soha nem hiszek, de hogyha igaz a cikk, akkor nagyon remélem, hogy Selena segítségért fordul és nem jár úgy, mint akár Demi, vagy akár Britney.
2014. február 23. 16:07
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
ColorBird büszke lehetsz, hogy ennyire örülsz annak, hogy egy ember(mindegy, hogy Selena vagy a szomszéd lány) most éli élete legnehezebb időszakát. igen, lehet hogy ő tehet róla, de neked és a magadfajtáknak fogalmam sincs, mitől olyan nagy a szájuk, hogy ész nélkül szidják azt, akik nem tartoznak a kedvenceik közé. nyilván senki nem erőltette Selenát, hogy drog után nyúljon, de ez nem azt jelenti, hogy nem volt oka rá. érdekes módon annyi gyereksztár köt ki itt valószínűleg a korán jött hírnév miatt. te se és én se tudjuk, milyen az, de a tényeket látva biztos nem valami jó. és még ha nem is gyereksztár lenne, akárki hibázhat és megbánhatja. ha Sel abba akarja hagyni a drogozást(és azt akarja), akkor inkább mindenkinek támogatni kéne, kárörvendés helyett. de ez csak az én véleményem, és bocs ha megbántottalak.
2014. február 23. 16:08
Mindenféle névtelen forrás és kitalációk hada forog körülötte mióta lemondta a turnéja utolsó állomásait. Nem csodálom hogy most időre van szüksége, meg egy kis segítségre hogy összeszedje magát.
2014. február 23. 16:13
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Csoda, h eddig bírta! Egyébként meg még névtelen, NEM HISZEK EL MINDEN MARHASÁGOT!
2014. február 23. 16:17
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hat..nagyon nem szeretem ot, sose tettem, de azert nem akarom, hogy barmi gondja legyen..azert ez nem hangzik jol :/ de lehet csak hulyeseg az egesz es tok jol van..
2014. február 23. 16:17
Habár nem szoktam hinni a névtelen forrásoknak, el tudom képzelni, hogy Selena is lehet rossz állapotban. Persze, Ő választotta a hírnevet, de kívánom Neki, hogy minden rendben legyen.
2014. február 23. 16:27
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
N legyetek buták SELENA ERŐS, TÚLÉLI, HA SEGÍTÜNK NEKI! ♥
2014. február 23. 16:28
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Majd pont egy névtelennek fogok elhinni minden marhaságot. ._. És különben is, szerintem ez csak egy újabb pletyka.
-.-" Már rohadtul elegem van belőlük, miért nem lehet végre békén hagyni szegény Selt?! -.-'
Selena erős lány, biztos, hogy nem úgy fogja végezni, mint Miley!!!
PinkBarbie egyetértek!!
PinkBarbie egyetértek!!
2014. február 23. 16:29
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
itsbubble
Habár nem szoktam hinni a névtelen forrásoknak, el tudom képzelni, hogy Selena is lehet rossz állapotban. Persze, Ő választotta a hírnevet, de kívánom Neki, hogy minden rendben legyen.
Én is kivánom neki. Remélem nem lesz semmi komolyabb baja, min esetleges betegség (értsd: pl, egy hétig fekszik, és oké) bár nem nagyon hiszek ebben... Selena érett, felnőtt NŐ. Tud vigyázni magára, é tudja mit csinál. Ő bálasztota a hírnevet, és tudta mi lesz belőle.
Én is kivánom neki. Remélem nem lesz semmi komolyabb baja, min esetleges betegség (értsd: pl, egy hétig fekszik, és oké) bár nem nagyon hiszek ebben... Selena érett, felnőtt NŐ. Tud vigyázni magára, é tudja mit csinál. Ő bálasztota a hírnevet, és tudta mi lesz belőle.
2014. február 23. 16:40
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Nem akarom hogy így végezze....bírd ki Selena
:'(
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: