http://keptarolo.hu/kep/s8281582/emily_ratajkowski_sports_illustrated_swimsuit_south_beach_soiree_in_m...feb._2014_4.jpg
Így változott a tökéletes testalkat 100 év alatt
2014. február 23. 21:49
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Emily Ratajkowski Egyértelmű hogy Kate Upton mellett ők ketten az istennők!
http://keptarolo.hu/kep/s8281582/emily_ratajkowski_sports_illustrated_swimsuit_south_beach_soiree_in_m...feb._2014_4.jpg
2014. február 23. 22:13
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Érdekes cikk lett
Amikor az ősök voltak gyerekek kb. Ez volt:
-Húúúú,képzeld Pistike,kivillant a Mari térde a szoknya alól!!
-Ne mondd,Béla,komolyan?!! Úristen!!!
XDDD
Most meg már örülünk ha van rajta valami
Amikor az ősök voltak gyerekek kb. Ez volt:
-Húúúú,képzeld Pistike,kivillant a Mari térde a szoknya alól!!
-Ne mondd,Béla,komolyan?!! Úristen!!!
XDDD
Most meg már örülünk ha van rajta valami
2014. február 23. 23:03
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Imádom ezt a cikket.
Egyébként sokkal szexibbnek találom a régebbi idők idoljait, mint a mai fogpiszkákat. Igaz, hogy Marilyn sem volt egy hű, de nagy szépség, viszont olyan kisugárzása volt, hogy azzal simán el tudta adni magát (valaki említette Kleopátrát és igaza van... róla is azt mondják, hogy nem volt egy földöntúli szépség). Ez a kisugárzás a mai modellekből hiányzik szerintem.
Szóval én az egészséges kinézetre szavazok.
Szóval én az egészséges kinézetre szavazok.
2014. február 23. 23:31
|
|
Viktor0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 221555 offline
|
Remek cikk lett, gratula.
2014. február 24. 09:26
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Nem azért, nem kötekedni akarok, de az ideális testalkat tulajdonképpen semmit nem változott úgy kb. a 80-as évek közepétől. Anno Cindy C. és Naomi C. is már túlontúl soványnak számított és mégis ők voltak az etalon. Valójában ők hozták be az igencsak vékony testalkatot. Gondoljatok bele 175-180 centis csajok max. 55 kilóval. Kate M. csak hab volt a tortán és igaz, hogy nyomott vagy 45 kilót, de jóval alacsonyabb is volt a többiektől. Semmivel nem volt laposabb, mint Cindy vagy Naomi. Akkoriban max. Claudia S.-nek voltak nagy mellei, de ő is nagyon vékony volt. És ez ma sem változott. Ne tévesszen meg senkit a photoshop és a push up. Ma is hihetetlenül sovány mindegyik topmodell. Ez alól se Adriana Lima (akit én is imádok), se Palvin Barbi, se más nem kivétel. Van egy rossz hírem. Ez a jövőben sem lesz másképp, mert azért legyünk őszinték, a fotókon, a TV-ben tényleg jobban mutatnak a piszkafa lányok, mint az átlagos vagy ducibb testalkatú hölgyek.
2014. február 24. 10:44
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Igaz már réges régen meghalt de Monroe kisasszony ledérsége miatt nem lopta be magát a szívembe,azzal mégis egyetértek,hogy gyönyörű és nagyon is csinos nő volt.Sokkal jobban néz ki,mint Kate Moss.Az a nő már undorítóan vékony.Viszont számomra Adriana Lima is csinos.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. február 24. 11:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
én még mindig azt mondom, hogy bolond, aki csak a divat miatt fogyókúrázik. Inkább élne és enne egészségesen. sajnos vannak akik kénytelenek bizonyos okok miatt fogyózni, azt megértem, de ha valaki normál testalkatú, és azért kezd drasztikusan sanyargatni magát, hogy fogpiszka alakja legyen, azt nem tartom jónak. Nem tesz jót magával, az egészségével, és az önértékelésével sem. Jó, persze, mi nők olyanok vagyunk, hogy tetszeni akarunk, de néha elgondolkozok, hogy mi áron? Egy dolog érvényes a divatban, méghozzá az, hogy minden változik. Most ez van, de lehet hogy holnap más lesz. El kell fogadni, és nem görcsösen ragaszkodni ahhoz, amik nem vagyunk. Lehetünk attól divatosak, hogy nem majmolunk másokat.
2014. február 24. 11:29
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A '20-as és '50-es évek részemről.
2014. február 24. 14:30
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Jó kis cikk lett, bár szerintem felesleges mindig azzal törődni, hogy az ember hogyan nézzen ki, milyen divatos ruhákat viseljen. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben és csak ez számít igazán.
2014. február 24. 15:07
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
először is: fantasztikus cikk lett.
másodszor: teljesen egyet értek mindennel, ami itt olvasható, és nekem már nagyon elegem van abból, hogy csak az a nő szép, aki deszka, mint Kate Moss. Szerintem az 50-es évekbeli nők voltak a legszebbek, és jó lenne, ha az a divat, ma visszajönne.
másodszor: teljesen egyet értek mindennel, ami itt olvasható, és nekem már nagyon elegem van abból, hogy csak az a nő szép, aki deszka, mint Kate Moss. Szerintem az 50-es évekbeli nők voltak a legszebbek, és jó lenne, ha az a divat, ma visszajönne.
2014. február 24. 15:31
Nagyon jó a cikk. Kár, hogy mindig a legeslegvékonyabb nők az ideálok. De azért Kate Moss gyönyörű, akárki akármit is mond!
2014. február 24. 15:35
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Nem tudom, mért kell itt fikázni a vékonyakat... (kommentek) Olyan volt, most épp ilyen, és nagyon valószínűleg változni is fog az ideál. Most akkor mindig fikázni fogjuk az épp aktuális ideált?Most még írnék ide egy fél oldal hosszú szöveget, de nem teszem, mert sietek.
Ui.: Nem kérek bocsánatot a kifakadásomért.
Ui.: Nem kérek bocsánatot a kifakadásomért.
2014. február 24. 15:44
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
jó cikk lett
2014. február 24. 16:24
Marilyn Monroe gyönyörű.. A többi elég fura szerintem. Az, hogy a vékonyság menő, azt ki mondta? Ki mondta, hogy egy lány akkor szép, jó, menő stb., ha vékony? Na, mentem pizzát enni.
2014. február 24. 16:42
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
mindenkinek más az ideálja a szépségről és a 'tökéletes' testalkatról..a cikkben szereplő kritériumok csak a high fashion world-re jellemző, aminek köreiben a hétköznapi polgár nem járatos (hál'istennek)
nem kell itt fikázni se a vékonyakat, se a teltebbeket, amíg valaki egészséges és jól érzi magát a bőrében addig vonzó is.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.