A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába
2014. február 24. 15:54
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Gratulálok Andrásnak, bár nekem a New Level Empire dala jobban tetszett, de örülök hogy ő megy ki, mert tényleg megérdemli. Hajrá András!
2014. február 24. 16:02
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2014.02.24. 11:54)
Hát mondjuk nem ByeAlex lett a legjobb magyar, ez egy tévhit, ugyanis Rúzsa Magdi is előrébb végzett meg még talán Friderika is annak idején. De lényegtelen mert azt már megfigyeltem, hogy minnél szarabb dalt küldünk egy DALFESZTIVÁLRA annál jobb. Rúzsa Magdi dalától is annak idején a falra tudtam volna mászni. Egyébként meg miért győzzelek meg? Nem igazán érdekel, hogy büszke vagy-e a magyar indulónkra, én az vagyok és ennyi! Csak nem értettem ezt a "Kállay nem magyar" kirohanásodat. Meg most sem értem, mert konkrétan nagy hülyeség amit írtál 
Jó, akkor rövidre zárom ezt a vitát, mert teljesen reménytelen az egész. Utánaolvastam, és Bye Alex lehet, valóban nem az eddigi legjobb helyezést érte el, de a képzeletbeli magyar dobogón akkor is rajta van.
"Kállay nem magyar" kirohanásom?
Egyszerű véleménykifejtés volt, az más kérdés, hogy Neked nem tetszett, és reagáltál rá. Akárhányszor válaszolsz, akkor is az marad az álláspontom, miszerint neki semmi keresnivalója a magyar "küldöttségben".
Az a baj, hogy mára már sokkal fontosabb a show körülötte, mint a tényleges tartalom, bárki mehet (no, igen, akkor ne is menjünk el amellett, hogy ugyebár csak baromi nagy mákkal úszta meg a börtönt)... Szavazósdi, show, zsűri... Anélkül is voltak sikeres előadók a fesztiválon, hogy ekkora feneket kerítettek volna a dolognak.
Amit írtam, az meg teljesen értelmes, ha nem jutott el oda, az nem az én hibám.
Ügyet lezártam részemről, ha nem tetszik a véleményem, hagyd figyelmen kívül.
Idézet (Kiim @ 2014.02.24. 15:41)
Megint egy tipikus semmitmondó pop számot küldünk ki..nekem nem Saundersel van bajom, hanem azzal, hogy talán mi vagyunk az egyetlen olyan nép, aki állandóan ilyen dalokkal pályázik. Elvileg az országot képviseltetjük, de ezekben a dalokban semmi olyan nincs, ami kicsit is tartalmazná azt, hogy magyarok vagyunk. Az összes többi ország eddigi képviselőjének a produkciójánál tényleg lehetett tudni, hogy kik és honnan jöttek. Talán egyszer eljutunk arra a szintre hogy nem xfaktoros és egyéb tehetségkutatós egyed jut ki, hanem mondjuk a Csík zenekar. Persze, azt sem árt tudni hogy a politika a legnagyobb befolyásoló tényező itt..na mindegy is.
Meg a pénz, ugye. 'A DAL' nélkül is igen egyszerűen meg lehetne oldani a dolgot, esetleg egy netes felületen való szavazással. De nem, kell a show, a cirkusz az embereknek!
Az utolsó olyan előadás, ami lefedte a magyarságot, az a NOX volt...
2014. február 24. 17:32
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Igen, idegtépően jó zenét nyomnak kegyetlen nagy tehetségek. Minden esélyük megvolt arra, hogy idáig eljussanak. Rutinosak, tehetségesek és színvonalasak a saját műfajukban. Masszív rajongótáborral rendelkeznek és ez meg is mutatkozott. Csak értük néztem a műsort és csakis rájuk voltam hajlandó szavazni is. De ízlések és pofonok..én meg Selena Gomezt nem bírom...ennyi xD
Idézet (kami98 @ 2014.02.23. 13:50)
Amúgy a Depresszió zenéje tényleg idegtépő.
Gyűlölöm a rockot, de ez amit ők játszottak, valami kegyetlen volt.
Az ilyeneket nem is kéne beválogatni a középdöntőbe. 
2014. február 24. 17:34
|
|
Hannacska1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 194655 offline
|
2014. február 24. 17:39
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Egyet kell, hogy értsek xD
Idézet (rocknroller @ 2014.02.23. 11:16)
Remélem előtte lesittelik,aztán nem megy sehova! Az a okádék zsűri élén a Csiszárral meg Rákayval csak ezt tudják nyáladzani és fényesre nyalni az ilyeneknek a seggét! Csak a saját kedvenceik jutottak be, és az meg felháborító, hogy se a Depi se a Honeybeast egyiktől sem kapott! Addig amíg ilyen pondrók ülnek ítész székekben, meg rádió tévéműsorokban a rock, metal, punk, alternatív zenék labdába se rúghatnak.
2014. február 24. 18:00
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Hát ez az András ritka szar, a dal is pocsék és még énekelni se tud...
2014. február 24. 18:07
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
"Évről évre érezhetően emelkedik a színvonal A Dalban, ami nagyon jó." - én ezt sajnos nem értem.
A teljes dalt nem hallottam, pár másodperc után csak a Depresszió tetszett. De ettől vannak rosszabbak is az idei felhozatalban...
A teljes dalt nem hallottam, pár másodperc után csak a Depresszió tetszett. De ettől vannak rosszabbak is az idei felhozatalban...
2014. február 24. 19:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Végig hallgattam a döntősöket ebben az ominózus videóban, és már értem, hogy miért nem néztem, valamint, hogy miért is nem fogom az elkövetkezendő Euróvíziót is nyomon követni. Kállayt sosem kedveltem igazán, és, hogy őszinte legyek, egyszerűen Király Viktor klónként jut az eszembe mindig. Ha ő akkora amerikai, akkor miért nem az USA-ban válik sztárrá? Király Viktor is hazajött, mert a kutyának sem kellett kint, itt meg - akármennyire is szerettem a Megasztár idején -, de a családja jó kis karriert csinált neki.
Értem én, de ez a f*szi is minek verte anno a mellét a Megasztárban, hogy ő New Yorkból való? Gusztustalan ez az egész magyar döntős verseny és az Euróvíziótól sem vagyok hanyatt vágódva. Speciel én is a Depressziót küldtem volna, de az már más kérdés. Bogika megint erőlködött valamit a színpadon a két szavas refrénjeivel, bár Király Viktor sem volt rossz, de nekem a Fool moon tetszett nagyon. Egy rakás sz*r lesz most is az egész. Nekem is az a sanda gyanúm, hogy ez az egész bunda volt, és már a verseny kezdete előtt tudták azt, hogy ki fog kimenni. Hatalmas sz*rban van az egész ország és ilyen f*szságokra szórjuk a saját pénzünket (az adófizetőkét természetesen), ahelyett, hogy a saját házunk táján sepregetnénk. Nem, megtömjük zsetonnal a Kállay-féle nyomorékok zsebét, mert nekik nincsen elég. Szerintem nagyobb szégyen az, hogy milyen az egészségügyi ellátásunk vagy az, hogy 40-50 éves metrókkal veszélyeztetik nap mint nap több száz ember életét. Ezekre nincs pénz, de of course az ilyenekre van. Undorító és gyomorforgató ez az egész.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2014. február 24. 20:04
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nem tudom miért mondják egyesek, hogy Andrásnak nincs jó hangja, és szidják őt, na meg valaki Pákóhoz hasonlította?! Nem gondoltam volna, hogy itt ilyen ízléstelen alakok kommentelnek. Azt hiszem bizonyította, hogy igencsak tehetséges és a dal is nagyon jól sikerült, - az, hogy a nézők őt választották, no meg mind a három zsűritag a maximálisan adható 10 ponttal értékelte. Azt gondolom, hogy ebben a műsorban nem volt a szavazásoknál csalás. Hiszen, szerintem a Depresszió egyáltalán nem ilyen helyre való, mégis bejutott a 8 döntős közé, mivel ezek szerint a szavazók között sokan szeretik őket. Mivel leírtam őszintén, hogy mit gondolok tuti, hogy valakinek nem fog tetszeni, sőt (sajnos) úgy gondolom sokak nem így gondolkoznak, az eddigi kommentek alapján. Tehát csak annyit még, hogy bárki szidhat engem is, szerintem abban nincs semmi, hogy leírtam a véleményem, mint itt mindenki. Nem kell a kontrázás.
2014. február 24. 20:12
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
gratulálok neki
2014. február 24. 20:14
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Hát bájaleksznél százszor jobb, ha már a helyzet napos oldalát nézem.
2014. február 24. 20:53
azért kicsit érdekes h egy angol szövegű dallal képviselik magyarországot XD de mind1
2014. február 25. 06:29
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Én komolyan nem értem az embereket! Most meg már az a baj és logikátlan is, hogy Magyarországot angol nyelven képviselik... Mondjuk szerintem 4-5 éve nem nyert olyan aki a saját nyelvén énekelt volna. Ez a tipikus magyar mentalitás egyébként, jöttök itt azzal, hogy így szégyen meg úgy szégyen a magyar induló és kivétel nélkül MINDEN évben szapuljátok a saját indulótokat. Ha túl magyaros (NOX) az a baj, ha világszínvonalú (Wolf Kati) az a baj, ha bugyuta a dal (Alex) az a gondotok, most meg az, hogy túl komoly. Nektek mindegy sztem csak mondhassátok, hogy szarok vagyunk.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2014. február 25. 10:46
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Jaj ne már! Ne fikázza már senki ezt a srácot. Olyan, amilyen. Nekem tetszik a dala, szerintem ez volt a legjobb az összes közül és örülök, hogy végre sikerült neki. Már tavaly is őt küldtem volna. Nyilván nem fogja megnyerni a Dalfesztivált, de legalább nem égetjük le magunkat valami hülye, kis bugyuta számmal. Jó ez a dal, Kállay jól adja elő, nem játsza túl magát, nem vergődik, annyira kellemes az egész. Ne bántsátok már. Én se vagyok oda érte, de azt el kell ismerni, hogy ez a produkció (dal, ének, előadásmód) világszinvonalú.
2014. február 26. 10:23
|
panniviriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 173925 offline
|
Én úgy gondolom,hogy András teljesen megérdemelte a győzelmet. Rá szavaztak a legtöbben,és a dala sem rossz. Az a tény,hogy angolul énekel előnyt jelent számunkra hiszen többen megértik,és lehetséges,hogy jó helyezetet tud így elérni. Szerintem semelyik versenyző sem volt olyan jó a dalban,hogy ekkora port kavarjon az,hogy nem ő jutott tovább. Inkább támogatnunk kellene Andrást hiszen a hazáját képviseli,és ha így negatív visszajelzéseket kap,nem hinném ,hogy boldogan mindent beleadva menne Koppenhágába..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.