A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába
2014. február 23. 19:52
|
|
tbdodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 774 Csatolások: 30 Azonosító: 161141 offline
|
Az oké, hogy hatalmasat fogunk égni, de azért tényleg komolyan gondoltuk, hogy kiküldünk egy félig feka (azaz nem teljesen magyar) embert az eurovízióra?? Félreértés nem essék, itt nem a rasszizmusról van szó(:
2014. február 23. 19:56
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Már most nagyon tetszik ez a szám a külföldieknek, éppen ezért nem fogunk vele nagyot égni, pozitív lesz a szemükben, az, hogy egy félig néger férfi, magyar felmenőkkel képviseli az országot. Nézd meg csak mondjuk a franciákat, ott már tökéletesen elfogadott, hogy néger színészek/énekesek vannak és ugyanúgy franciaként tekintenek rájuk, pedig azok nem csak félig négerek...
2014. február 23. 19:58
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Hajrá András,gratula neked,megérdemelted <3 :")
2014. február 23. 20:03
Idézet (Pöttömke @ 2014.02.23. 15:56)
Bírom, hogy sokan oltják a Depressziót, hogy "hú, sz*r zene, meg fúj, rock!" Jól jártunk volna a Depivel, mert valami zúzós is képviselt volna végre minket. És a Lordi már bebizonyította, hogy igenis lehet kemény metál zenével is nyerni. Bogi azért lett volna jó döntés, mert egy tünemény a csaj, mint tavaly Emmelie de Forest, és szerintem mindenki megzabálta volna. A dala pörgős volt legalább. Az ESC-n ilyen mértékű depresszáns zenével nem igazán lehet még csak a favoritok közé se kerülni. Tavaly Alexet szétoltották, mert írt egy könnyed, pozitív hangulatú kis dalt. Erre kiment, és 10. lett.
Megjegyzem már csak azért is felelőtlenség volt Andrást választani, mert ugyebár eljárás folyik ellene, és ha elítélik akkor a verseny idején a börtönben csücsül... Majdnem kizárták emiatt a versenyből, de rejtélyes okoknál fogva ez elmaradt. Mellesleg ha kitudódik kint, hogy egy olyasvalakit delegált az ország, aki ellen per folyik az is elég ciki szerintem.
Ennek ellenére, hogy nem támogatom a döntést szurkolni fogok Neki hisz' mégis (M)agyarországot képviseli.
Megjegyzem már csak azért is felelőtlenség volt Andrást választani, mert ugyebár eljárás folyik ellene, és ha elítélik akkor a verseny idején a börtönben csücsül... Majdnem kizárták emiatt a versenyből, de rejtélyes okoknál fogva ez elmaradt. Mellesleg ha kitudódik kint, hogy egy olyasvalakit delegált az ország, aki ellen per folyik az is elég ciki szerintem.
Ennek ellenére, hogy nem támogatom a döntést szurkolni fogok Neki hisz' mégis (M)agyarországot képviseli.
Teljesen egyetértek. Az mennyire ironikus már, hogy bántalmazásról szóló dallal megy ki Dániába, közben meg eljárás van ellene, mert FÉLHOLTRA vert valakit. Mehetne a mikróba a macskás csaj mellé.
2014. február 23. 20:10
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Nem az a magyar, aki Magyarországon született, hanem aki Magyarnak érzi magát, nagy különbség van, csak ezt a legtöbb magát magyarnak állító ember elfelejti. Nem tudom, lehet én vagyok így ezzel, de most már, csak azért is nyerje meg az Eurovíziót Kállay, ha egyszerűen ennyi ostoba ember él Magyarországon, elszomorító...
2014. február 23. 21:58
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Szerintem rajta kîvül Viktor volt az,aki tud énekelni,de szerintem neki gagyi volt a dala,a többi ember szánalom!!
De Kállay tényleg megérdemli,keményen küzdött érte,és a dala is jó
De Kállay tényleg megérdemli,keményen küzdött érte,és a dala is jó
2014. február 23. 22:01
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet
És most nem akarom magamra uszítani a Depresszió rajongókat,DE: ilyen fajta bandából nem is egy lesz ott kinn az Eurovízión,minden évben többen is vannak,akik ezt a hajdobálós,idegölő zenét nyomják,amitől a vérnyomásom az égbe szökken! Ezáltal nem is emelkedtek volna ki a mezőnyből,viszont Kállay nagyon is ki fog!
Ha a Depressziótól felszökik a vérnyomásod, akkor a 2006-os győztesektől a hajadat téped. Egyébként ez éppenséggel fordítva igaz. A Running típusú dalokból van kismillió.
2014. február 23. 22:22
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Én a Depinek szurkoltam, mégha tudtam is, hogy nem jutnak ki. Egyébként édes mindegy kit küldünk, itt rég nem azon múlik a dolog, hogy melyik szám a jó, hanem erősen beleszól a politika is, ami nekünk nem az erősségünk... És sajnálom, hogy ezt mondom, de a magyarokat nem szeretik. Nem bírom a Kállay-t, de szurkolni fogok, hamár Magyarországot képviseli...
2014. február 23. 22:42
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Gratulálok neki és sok sikert
2014. február 24. 11:32
|
|
sz.zsofyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.10. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 193713 offline
|
Én a New Level Empirenek drukkoltam,de ha már ők nem jutottak ki,akkor örülök,hogy András lett a szerencsés nem pedig a Honeybeast(hányingerem van attól a csajtól)
2014. február 24. 14:35
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Végre, ha már úgysem nyerhetünk legalább egy tisztességes produkció képvisel minket.
Hajrá András!
2014. február 24. 15:30
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Legyek őszinte? Szerintem nem neki kellett volna kijutnia.. de ha már ő megy,hát menjen, nem sajnálom tőle!
Sok sikert neki.. csak ne legyen ilyen durci feje,mint ahogy szokott lenni!
2014. február 24. 15:41
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Megint egy tipikus semmitmondó pop számot küldünk ki..nekem nem Saundersel van bajom, hanem azzal, hogy talán mi vagyunk az egyetlen olyan nép, aki állandóan ilyen dalokkal pályázik. Elvileg az országot képviseltetjük, de ezekben a dalokban semmi olyan nincs, ami kicsit is tartalmazná azt, hogy magyarok vagyunk. Az összes többi ország eddigi képviselőjének a produkciójánál tényleg lehetett tudni, hogy kik és honnan jöttek. Talán egyszer eljutunk arra a szintre hogy nem xfaktoros és egyéb tehetségkutatós egyed jut ki, hanem mondjuk a Csík zenekar. Persze, azt sem árt tudni hogy a politika a legnagyobb befolyásoló tényező itt..na mindegy is.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.