A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába
2014. február 23. 17:36
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Már megint egy ember, aki biztos nem nyer (ez rímel
). Ilyen nyálgépek mindenütt megteremnek, én a különlegesebb dalok híve vagyok. Az idei versenyben nem voltak számomra kedves dalok, de ez még a nem tetszett kategórián is túllő.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 23. 17:47
Őszintén szólva csalódott vagyok. Egy olyan ember képviseli hazánkat, aki egy éve még szinte megszólalni sem tudott a nyelvünkön. A dal nekem annyira nem jön be, kb. fél percet bírtam belőle, kikapcsoltam, nehogy elaludjak. Tucat és unalmas. András hangja sem egy nagy eresztés, megjegyzem, szerintem. De gondolom, ő is úgy lesz kiküldve, hogy megváltja a világot, mint anno Wolf Kati is.
Azt sem értem még mindig, hogy sokan miért vannak annyira oda Bogiért. Az ő dala szintén szörnyen unalmas, kommersz szöveggel és a csaj nulla hangjával.
Van egy olyan érzésem, hogy Magyarország megint a mezőny végén fog kullogni. Tény, hogy tavaly sem Alex hangja volt az, ami a 10. helyig juttatta az országot, de benne legalább volt valami különleges, volt egyénisége, a maga kis különc stílusával, énekhangjával és egyszerűségével belopta magát az emberek szívébe - legalábbis az enyémbe- , ez a dal pedig minden szempontból tucat és értéktelen.
Mindnesetre sok sikert, hiszen mégis csak hazánkat képviseli és ne legyen igazam.
Azt sem értem még mindig, hogy sokan miért vannak annyira oda Bogiért. Az ő dala szintén szörnyen unalmas, kommersz szöveggel és a csaj nulla hangjával.
Van egy olyan érzésem, hogy Magyarország megint a mezőny végén fog kullogni. Tény, hogy tavaly sem Alex hangja volt az, ami a 10. helyig juttatta az országot, de benne legalább volt valami különleges, volt egyénisége, a maga kis különc stílusával, énekhangjával és egyszerűségével belopta magát az emberek szívébe - legalábbis az enyémbe- , ez a dal pedig minden szempontból tucat és értéktelen.
Mindnesetre sok sikert, hiszen mégis csak hazánkat képviseli és ne legyen igazam.
2014. február 23. 17:50
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
ügyes volt
legalább egy értelmes dal nyert.gratulálok!sok szerencsét Koppenhágához!
2014. február 23. 17:55
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Bárki jobban megérdemelte volna, mint ő...
2014. február 23. 17:57
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Nem rossz szám, de nem is a legjobb... Én biztos nem ezt választottam volna, de ha már ő megy akkor sok szerencsét!
2014. február 23. 17:57
Nézem a hozzá szolokat én teljeasen úgy gondolom hogy András megérdemli
bár nem őt képzeltem volna el , hogy nyerjen ...A szám király és a hangjával sincs semmi bajom
)) Szerintem jól fog teljesíteni hiszen már 2éve probálkozni ...By Alexnél nemtudom , hogy tud vagy fog jobban teljesíteni
De én nagyon örülök hogy ő jutott tovább;))
2014. február 23. 18:13
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
SZERINTEM JO A DAL DE NEM NEKI KELLETT VOLNA MENNI KOPPENHÁGÁBA !!
2014. február 23. 18:34
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Gondoltam, hogy András fog menni. : ) Bár nekem a New Level Empire száma tetszett a legjobban... de csapatnak nem is volt itt esélye, ez tény.
Gratulálok, mindenesetre! : )
Gratulálok, mindenesetre! : )
2014. február 23. 19:17
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
We All jobban tetszett
2014. február 23. 19:18
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én őt nem szeretem.
2014. február 23. 19:31
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Lett volna jobb is akit ki lehetett volna küldeni, és egy nem magyar embert kiküldeni hogy képviselje Magyarországot szerintem röhej. Mindezek ellenére, én azért örülök hogy ő megy, mert a szám viszont nagyon jó. Szól valamiről, van üzenete, és ezek szerintem legalább olyan fontos dolgok mint a dallam. Így ha nem is nyerünk, legalább egy olyan üzenetet közvetíthetünk Európa felé, aminek van értelme.
2014. február 23. 19:40
|
|
Ab.kiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 183924 offline
|
Nekem tetszik a száma, és nem tudom hogy miért szidjátok...szerintem jó hangja van és nagyon is megérdemli! Mellesleg szerintem Magyarország még egy jó darabig nem fog nyerni az eurovíziós dalfesztiválon. Ez nem feltétlenül az énekesek vagy a daluk hibája. Pl Wolf Kati száma kifejezetten jó volt, mégsem nyert de még a Compact Disco zenéje is jobb helyet érdemelt volna...Én mindenesetre szurkolok neki!
2014. február 23. 19:42
Tulajdonképpen nem is kellett volna ez az egész felhajtás. Mikor megláttam a jelöltek listáját már akkor tudtam, hogy őt fogják küldeni, ez annyira egyértelmű volt. Pedig azért lett volna nála jobb jelölt is, de hát mit lehet tenni...
2014. február 23. 19:50
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Nem vagyok odáig érte, de nem rossz ez a szám, ráadásul olyan ember énekli, aki félig magyar és választhatta volna hazájául akár az USA-t is, de ő ehelyett inkább Magyarországon maradt, ezért respekt neki, remélem szeretni fogják kint! Sok sikert neki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.