A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába
2014. február 23. 15:32
|
|
InLoveWith1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 202720 offline
|
Nagyon jó a dal,kár hogy a refrénben lemásolta a Rudimental Waiting All Night-ját
2014. február 23. 15:41
Hát nekem nem annyira tetszik ez a szám,én jobban örültem volna ha Pál Dénes jut tovább +még van egy két ember akit mondanék!
2014. február 23. 15:44
Szerintem szuper szám, bár attól félek, ezt a komoly témát nem tudják majd eléggé értékelni egy ilyen eseményen.. De végül is nem baj, mi legalább tudjuk hogy milyen jó
2014. február 23. 15:56
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Bírom, hogy sokan oltják a Depressziót, hogy "hú, sz*r zene, meg fúj, rock!" Jól jártunk volna a Depivel, mert valami zúzós is képviselt volna végre minket. És a Lordi már bebizonyította, hogy igenis lehet kemény metál zenével is nyerni. Bogi azért lett volna jó döntés, mert egy tünemény a csaj, mint tavaly Emmelie de Forest, és szerintem mindenki megzabálta volna. A dala pörgős volt legalább. Az ESC-n ilyen mértékű depresszáns zenével nem igazán lehet még csak a favoritok közé se kerülni. Tavaly Alexet szétoltották, mert írt egy könnyed, pozitív hangulatú kis dalt. Erre kiment, és 10. lett.
Megjegyzem már csak azért is felelőtlenség volt Andrást választani, mert ugyebár eljárás folyik ellene, és ha elítélik akkor a verseny idején a börtönben csücsül... Majdnem kizárták emiatt a versenyből, de rejtélyes okoknál fogva ez elmaradt. Mellesleg ha kitudódik kint, hogy egy olyasvalakit delegált az ország, aki ellen per folyik az is elég ciki szerintem.
Ennek ellenére, hogy nem támogatom a döntést szurkolni fogok Neki hisz' mégis (M)agyarországot képviseli.
Megjegyzem már csak azért is felelőtlenség volt Andrást választani, mert ugyebár eljárás folyik ellene, és ha elítélik akkor a verseny idején a börtönben csücsül... Majdnem kizárták emiatt a versenyből, de rejtélyes okoknál fogva ez elmaradt. Mellesleg ha kitudódik kint, hogy egy olyasvalakit delegált az ország, aki ellen per folyik az is elég ciki szerintem.
Ennek ellenére, hogy nem támogatom a döntést szurkolni fogok Neki hisz' mégis (M)agyarországot képviseli.
2014. február 23. 16:02
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Én a New Level Empire-nek drukkoltam de azért persze hajrá MAGYARORSZÁG
2014. február 23. 16:04
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2014.02.23. 15:56)
Bírom, hogy sokan oltják a Depressziót, hogy "hú, sz*r zene, meg fúj, rock!" Jól jártunk volna a Depivel, mert valami zúzós is képviselt volna végre minket. És a Lordi már bebizonyította, hogy igenis lehet kemény metál zenével is nyerni. Bogi azért lett volna jó döntés, mert egy tünemény a csaj, mint tavaly Emmelie de Forest, és szerintem mindenki megzabálta volna. A dala pörgős volt legalább. Az ESC-n ilyen mértékű depresszáns zenével nem igazán lehet még csak a favoritok közé se kerülni. Tavaly Alexet szétoltották, mert írt egy könnyed, pozitív hangulatú kis dalt. Erre kiment, és 10. lett.
Nagyon igazad van!
2014. február 23. 16:10
|
|
D.V.Zsófivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 203907 offline
|
Nagyon-nagyon örülök neki és gratulálok és igaza van Rákainak hogy már múlt éven is neki kellett volna menni, de most végre ő megy, sok sikert és reméljük megint csak benne leszünk a 10-be .
2014. február 23. 16:12
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Pöttömkével teljesen egyetértek, bár én ha ez a gyerek kornyikál inkább kimegyek a szobából, mint, hogy meghallgassam, a többi előadót nagyon szívesen!
Kíváncsi leszek, ha kitudodik, márpedig kifog nem kicsit lesz ciki ránk nézve! Gondolom Csiszár meg Rákay megtalálta a kiskaput és elsikálta neki, hogy nehogy kizárják!
A férgektől rohad régen a rendszer!
Kíváncsi leszek, ha kitudodik, márpedig kifog nem kicsit lesz ciki ránk nézve! Gondolom Csiszár meg Rákay megtalálta a kiskaput és elsikálta neki, hogy nehogy kizárják!
A férgektől rohad régen a rendszer!
2014. február 23. 16:19
Csak gratulálni tudok azoknak az értelmeseknek akik ezt lehúzzák. Ebben az egész kamuban ő az egyetlen akinek a dalának van értelme. András nem kedvencem de ő az egyetlen aki hangmodulátor nélkül is tud énekelni. Küldtétek volna Bogit, akinek az apukája megvette, hogy bejusson? Gratulálok!
Én nagyon örülök neki, hogy ő megy ki, és biztos vagyok benne, hogy nem fogja cserben hagyni az országot.
Én nagyon örülök neki, hogy ő megy ki, és biztos vagyok benne, hogy nem fogja cserben hagyni az országot.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. február 23. 16:30
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nagyon jó! Megint egy értelmes megy ki mint tavaly...!
2014. február 23. 16:35
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Erős mezőny volt, de örülök hogy végül ő képvisel minket! Andris megdolgozott ezért a megtiszteltetésért, én bízom abban hogy sikere lesz a versenyen is! Szorítani fogok neki!
2014. február 23. 16:47
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Most hallgattam először végig a dalokat. Szerintem kerekperec f*s. Ha valamit elakarunk érni az Euróvizión (nem, nem fogunk) nem egy ilyen Ráningra van szükségünk. Az szempontból viszont hogy ezek a dalok közül kit kell kiválasztani, jó döntés volt Kállay-Saunders András. A számával nem megyünk sokra, de legalább üti a jó magyar minőséget.
2014. február 23. 16:52
Teljesen értékelem, hogy egy dalnak mély mondanivalója van, de hogy egy ilyen mély mondanivalót valaki a pop világában adjon elő, ilyen néhol számítógépes háttérzenével? Ez a kettő dolog egyáltalán nem kerülhetne egy dalba!!!!!!
Amikor a végén elénekelte újra a dalt, minden mozdulata ugyanaz volt, mint az azelőtti műsorokban. Ennyire ugyanazt érzi a dal közben? Én lehetetlennek tartom, hogy pont ugyanazt érezze.
Amikor a végén elénekelte újra a dalt, minden mozdulata ugyanaz volt, mint az azelőtti műsorokban. Ennyire ugyanazt érzi a dal közben? Én lehetetlennek tartom, hogy pont ugyanazt érezze.
2014. február 23. 17:19
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
nem azért, de egyszer legalább végre kipróbálhatnák a magyarok is, hogy egy jó kis zúzós rockbandát küldjenek ki, ne ilyen nyálas f*sokat. talán akkor még értékelnének is bennünket.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.