Végre tökéletes döntés született! Andris fantasztikus énekes, egyéniség, előadó és még sorolhatnám. Nagyon drukkolok neki!
A dal is fantasztikus!
A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába
2014. február 23. 13:45
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (mogyeszka @ 2014.02.23. 11:56)
Hát szomorúan veszem tudomásul,hogy vannak akiknek itt nincs füle!
Na most hallgassatok: Kállay-Saunders volt a legjobb a mezőnyben!! Teljes mértékben igazságos döntés született,a többi hozzá képest kutyafüle volt! Persze kivétel Pál Dénes,és a New Level Empire= nem azt állítom,hogy ők jobbak voltak,de ők is megérdemelték volna a győzelmet! Kállay már sokadszorra próbálkozott a Dalban,úgyhogy ha valaki ő megérdemelte!! Ez a dal,nem az a tucatdal,ez első hallásra maradandóan tud hatni az emberre. Ahogy mondani szokták átjön!
És most nem akarom magamra uszítani a Depresszió rajongókat,DE: ilyen fajta bandából nem is egy lesz ott kinn az Eurovízión,minden évben többen is vannak,akik ezt a hajdobálós,idegölő zenét nyomják,amitől a vérnyomásom az égbe szökken! Ezáltal nem is emelkedtek volna ki a mezőnyből,viszont Kállay nagyon is ki fog! (Mivel általában nem szoktak ilyen érzelmes,drámai dalokat hozni,de mondjuk idén nem tudom mi lesz...) Szóval a legjobb döntés volt,hajrááááááá András!!

És most nem akarom magamra uszítani a Depresszió rajongókat,DE: ilyen fajta bandából nem is egy lesz ott kinn az Eurovízión,minden évben többen is vannak,akik ezt a hajdobálós,idegölő zenét nyomják,amitől a vérnyomásom az égbe szökken! Ezáltal nem is emelkedtek volna ki a mezőnyből,viszont Kállay nagyon is ki fog! (Mivel általában nem szoktak ilyen érzelmes,drámai dalokat hozni,de mondjuk idén nem tudom mi lesz...) Szóval a legjobb döntés volt,hajrááááááá András!!
Már nem azért,de ne zavarjon,hogy valamelyik évben a Lordi nyerte meg,akik ennél durvább zenét játszanak..szóval erről ennyit...és ez még elég light volt ahhoz,hogy 'az egekbe szökkenjen a vérnyomásod'.
2014. február 23. 13:46
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Azta rohadt, de tudtam, hogy ő fog menni Koppenhágába.
A zsűritől is a legmagasabb pontszámot kapta, az elődöntőben is, a középdöntőben is, és a döntőben is. Szóval már akkor tudtam, hogy ő megy.
Azta rohadt, egy kib*szott látnok vagyok:ooo xDD
Azta rohadt, egy kib*szott látnok vagyok:ooo xDD
2014. február 23. 13:48
Na hát én Dénesnek szurkoltam, legalább tudta volna manipulálni a nézőket a szép kék szemeivel.
2014. február 23. 13:50
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Gondoltam. Szerintem nem fog eljutni a 20. helyre sem. Uncsi, idegesítő dal ez a Running. Semmi extra sincs benne.
2014. február 23. 13:53
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
"Azért hoztam fel Magdit példának, mert attól, hogy valaki nem Magyarországon született, még képviselheti Magyarországot. De látom megfogtad a lényegét...
Szerinted más országban nincs így? A tavalyi nyertes, Emmelie apja svéd, az anyja meg dán. Akkor ő is csak félig dán. Őt meg nem bántotta senki ez miatt.
Utálom ezt a mentalitást, hogy mindegy kicsoda, de fröcsögni kell rá. Vagy a kinézete miatt, vagy a származása miatt, de valamibe muszáj belekötni..."
Az nem igazán érdekel, hogy más országot milyen nemzetiségű képvisel. Vagyis, érdekelni érdekel, de nem okoz különösebb fennakadást. Felőlem Dániát egy afganisztáni is képviselhette volna. Ha dán lennék, kicsit zavarna, de nem dán vagyok, ezért nem. Magyar vagyok, ezért nekem az számít, hogy minket ki képvisel. Lehet, hogy konzervatív a gondolkodásom, de szerintem egy nemzetközi dalversenyen, ahol Magyarországot kell bemutatni, igenis fontos, hogy egy magyar képviselje a hazámat... de úgy tűnik, sokaknak ez nem számít.
De most már teljesen mindegy az egész, mert Kállay megy ki, és kész. Én szurkolni fogok neki, de jobb produkciót el tudtam volna képzelni Koppenhágában.
Szerinted más országban nincs így? A tavalyi nyertes, Emmelie apja svéd, az anyja meg dán. Akkor ő is csak félig dán. Őt meg nem bántotta senki ez miatt.
Utálom ezt a mentalitást, hogy mindegy kicsoda, de fröcsögni kell rá. Vagy a kinézete miatt, vagy a származása miatt, de valamibe muszáj belekötni..."
Az nem igazán érdekel, hogy más országot milyen nemzetiségű képvisel. Vagyis, érdekelni érdekel, de nem okoz különösebb fennakadást. Felőlem Dániát egy afganisztáni is képviselhette volna. Ha dán lennék, kicsit zavarna, de nem dán vagyok, ezért nem. Magyar vagyok, ezért nekem az számít, hogy minket ki képvisel. Lehet, hogy konzervatív a gondolkodásom, de szerintem egy nemzetközi dalversenyen, ahol Magyarországot kell bemutatni, igenis fontos, hogy egy magyar képviselje a hazámat... de úgy tűnik, sokaknak ez nem számít.
De most már teljesen mindegy az egész, mert Kállay megy ki, és kész. Én szurkolni fogok neki, de jobb produkciót el tudtam volna képzelni Koppenhágában.
2014. február 23. 13:56
ha én is zsűri lettem volna, ő még 4 pontot sem kapott volna tőlem.Tucatdal
2014. február 23. 14:06
Én igazából örülök annak, hogy ő győzött, mert bár a többi dal is tetszett, mégiscsak ő a "legnemzetközibb" előadó, és az ő dalának legalább üzenete is van. Meg hát azért már harmadik éve próbálkozik, megérdemelte. És nem is rossz dal szerintem.
Mondjuk én azért szerettem volna látni Pál Dénest a legjobb 4-ben. A Depressziónak meg nem lett volna helye a legjobb 8-ban se.
Mondjuk én azért szerettem volna látni Pál Dénest a legjobb 4-ben. A Depressziónak meg nem lett volna helye a legjobb 8-ban se.
2014. február 23. 14:09
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Megérdemelte a győzelmét! Színvonalas dallal indulunk az idei Eurovízión! Bár számomra egyértelmű volt, hogy vagy ő vagy pedig Király Viktor fogja képviselni hazánkat Koppenhágában!
2014. február 23. 14:31
Örülök neki, jól énekel, a dal se rossz, tényleg megérdemli. Habár Király Viktornak is örültem volna, de mindegy. Remélem, jól szerepel majd az eurovízión.
2014. február 23. 15:18
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
"Évről évre érezhetően emelkedik a színvonal A Dalban, ami nagyon jó. Kállay-Saunders András igencsak megérdemelte a győzelmet, sőt már az előző két évben is ott állhatott volna produkciójával az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán" - értékelt Rákay Philip."
Hát, akkor Rákay Philip kezeltesse a füleit, mivel egy hatalmas ostobaságot mondott ezzel. Kállay-t már az előző két évben sem kellett volna beválogatni a legjobbak közé, mert semmi jó hangja nincs, nem nevezhető énekesnek.
Nagyon remélem, hogy kiesünk az elődöntőben, mert ezzel csak beégetjük magunkat egész Európa előtt. Sokkal, de sokkal jobban jártunk volna Bogival vagy Pál Dénessel.
Hát, akkor Rákay Philip kezeltesse a füleit, mivel egy hatalmas ostobaságot mondott ezzel. Kállay-t már az előző két évben sem kellett volna beválogatni a legjobbak közé, mert semmi jó hangja nincs, nem nevezhető énekesnek.
Nagyon remélem, hogy kiesünk az elődöntőben, mert ezzel csak beégetjük magunkat egész Európa előtt. Sokkal, de sokkal jobban jártunk volna Bogival vagy Pál Dénessel.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. február 23. 15:22
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Én biztos, hogy nem őt küldtem volna. Számomra ez a szám a felejthető kategóriában van, bár ugye nem én döntöm el ki megy Koppenhágába. Amúgy meg néhány emberkének megjegyezném, hogy attól még, hogy valaki nem bírja a rock-ot, nem kell támadni a Depressziót egész sokáig eljutottak, ha nem tűnt volna fel.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. február 23. 15:24
|
|
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline
|
Fantasztikus dal, sokatmondó szöveg, van értelme, gratulálok! Én örülök, csodálatos dal, Hajrá Hungary
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.