A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába
2014. február 23. 12:10
|
|
Gabica12105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 216619 offline
|
nagyszerű!
ennél még by alesz vagy ki is jobb volt minek kell ilyen szarokat kiküldeni
2014. február 23. 12:14
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Majd meglátjuk! De én nem őt küldtem volna ki... Hanem a New Level Empiret, sokkal jobb volt maga a zene és az előadás is. Valószinűleg azért nem küldték ki őket mert "tucc-tucc-os" a musicájuk
De nekem ők a győztesek.
Amit nem hittem el az Bogika volt, tehát egy olyan számot berakni a legjobb 4 közé. Hát öcsém nem hittem el az egy kalap sz*r volt..... De ők tudják....
Mindenesetre hajrá Magyarország!
De nekem ők a győztesek.
Mindenesetre hajrá Magyarország!
2014. február 23. 12:29
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Én azt nem értem, hogy Bogi mit keresett a legjobb négyben, annyira idegesítő a zenéje, meg a hangja is, legalább is számomra nagyon zavaró. Szerintem olyat kellett volna küldeni, aki nem átlagos tucatzenét énekel, mert azért az Andrásé is elég tucatzene, lehet drámai a témája, de senki nem arra fog figyelni, hanem maga a zenére. A Fool Moon, Honeybeast, és a Depresszió sokkal egyedibbet játszott, mert azért rock műfaj kevés van a dalfesztiválon. A new Level Empire volt még jó, de a többi nekem nagyon átlagos és tucatnak tűnt, nulla egyediseéggel, és olyan dologgal, ami megfogott volna.
2014. február 23. 12:33
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
szegényt én sosem bírtam, bevallom, a kinézete ijesztett meg, de szerintem nagyon megváltozot a megasztár óta. ez az első dala, ami tetszik, maximálisan kiérdemelte, hogy ő képviseljen bennünket az Eurovízión, egyszerűen csodálatosan adta elő ezt a gyönyörű dalt mindannyiszor, és az interjúk alapján is nagyon szimpatikus, úgyhogy hajrá András!!!
amúgy simán van esélye a 10. helynél előbre jutnia:)
2014. február 23. 12:44
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
ciel
"Celin Dion úgy képviselte Svájcot anno, hogy kanadai születésű. Rúzsa Magdi pedig Szerbiában született, mégis Magyarország nevében énekelt. Nincs szabály arra, hogy a versenyzőnek Árpádig vissza kell vezetnie a családfáját. Kezdjük ott, hogy elég nehezen találsz ma olyan magyart, aki tényleg az, és nincsenek külföldi felmenői. Úgyhogy hagyjuk már ezt a nemmagyarozást. "
Kállay-t Rúzsa Magdihoz hasonlítani elég nagy butaság. Rúzsa Magdi születési helye (Verbász) egykor Magyarország része volt, ez azonban nem mondható el Kállay születési helyéről, New Yorkról. Rúzsa Magdi felmenői nem önként és dalolva döntötték el, hogy 'na most kiköltözünk Szerbiába', hanem kint ragadtak! Nem önszántukból éltek ott, míg András anyja magától ment ki, ráadásul nem a magyar, hanem az 'amerikaiasodott' nevét használja (Katalin Kállay). Rúzsa Magdi szülei magyarok, tehát magyar. Kállay apja (Fernando Saunders), akárhogy is nézem, nem magyar. És valóban, nehéz találni olyan magyart, akinek nincsenek külföldi felmenői, az azonban szerintem nem is számít, hogyha 1/32-ed részed mondjuk amerikai, de ha az egyik szülőd, akitől legnagyobbrészt örökölted a génjeid, amerikai, akkor nem vagy teljesen magyar, pontosabban "félvér" vagy, félig amerikai, félig magyar. Ráadásul eddigi életének nagy részét Amerikában töltötte, egészen 25 éves koráig kint élt, külföldön nevelkedett. Rúzsa Magdi perfektül beszéli a magyart, hiszen ez az anyanyelve. Kállay erős akcentussal, mert nem a magyar az anyanyelve. Ha Kállay magyar, miért más színű a bőre?
Nem Kállay ellen vagyok, de ami tény, az tény: nem teljesen magyar.
És furcsállom is, hogy anno Svájcot Céline Dion képviselte. Ha én svájci lennék, biztos nem ujjongtam volna.
"Celin Dion úgy képviselte Svájcot anno, hogy kanadai születésű. Rúzsa Magdi pedig Szerbiában született, mégis Magyarország nevében énekelt. Nincs szabály arra, hogy a versenyzőnek Árpádig vissza kell vezetnie a családfáját. Kezdjük ott, hogy elég nehezen találsz ma olyan magyart, aki tényleg az, és nincsenek külföldi felmenői. Úgyhogy hagyjuk már ezt a nemmagyarozást. "
Kállay-t Rúzsa Magdihoz hasonlítani elég nagy butaság. Rúzsa Magdi születési helye (Verbász) egykor Magyarország része volt, ez azonban nem mondható el Kállay születési helyéről, New Yorkról. Rúzsa Magdi felmenői nem önként és dalolva döntötték el, hogy 'na most kiköltözünk Szerbiába', hanem kint ragadtak! Nem önszántukból éltek ott, míg András anyja magától ment ki, ráadásul nem a magyar, hanem az 'amerikaiasodott' nevét használja (Katalin Kállay). Rúzsa Magdi szülei magyarok, tehát magyar. Kállay apja (Fernando Saunders), akárhogy is nézem, nem magyar. És valóban, nehéz találni olyan magyart, akinek nincsenek külföldi felmenői, az azonban szerintem nem is számít, hogyha 1/32-ed részed mondjuk amerikai, de ha az egyik szülőd, akitől legnagyobbrészt örökölted a génjeid, amerikai, akkor nem vagy teljesen magyar, pontosabban "félvér" vagy, félig amerikai, félig magyar. Ráadásul eddigi életének nagy részét Amerikában töltötte, egészen 25 éves koráig kint élt, külföldön nevelkedett. Rúzsa Magdi perfektül beszéli a magyart, hiszen ez az anyanyelve. Kállay erős akcentussal, mert nem a magyar az anyanyelve. Ha Kállay magyar, miért más színű a bőre?
És furcsállom is, hogy anno Svájcot Céline Dion képviselte. Ha én svájci lennék, biztos nem ujjongtam volna.
2014. február 23. 12:47
|
Baltazar666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 220190 offline
|
Az egész Eurovízió egy rakás szemét.
2014. február 23. 12:53
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Leah097 @ 2014.02.23. 12:44)
Azért hoztam fel Magdit példának, mert attól, hogy valaki nem Magyarországon született, még képviselheti Magyarországot. De látom megfogtad a lényegét...
Szerinted más országban nincs így? A tavalyi nyertes, Emmelie apja svéd, az anyja meg dán. Akkor ő is csak félig dán. Őt meg nem bántotta senki ez miatt.
Utálom ezt a mentalitást, hogy mindegy kicsoda, de fröcsögni kell rá. Vagy a kinézete miatt, vagy a származása miatt, de valamibe muszáj belekötni...
2014. február 23. 13:07
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Csodálatos! A dal tartalma, üzenete magáért beszél! Nem vagyok András rajongója, viszont megérdemelte az idei győzelmet! Ilyen fantasztikus dal is régen jutott már ki az Eurovízióra.
2014. február 23. 13:16
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
Szerény véleményem szerint nem volt túl fényes a felhozatal, talán tényleg az ő száma volt az egyetlen, ami jó volt. Ezen kívül a Full Moon dalának a refrénje tetszett még, de annak csak a refrénje... Szóval gratulálok Andrásnak, hajrá Magyarország!
2014. február 23. 13:20
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Idézet (Benita @ 2014.02.23. 12:13)
nem fogunk nyerni mert a szomszéd országok nem szavaznak ránk ... 
Hát szerintem,inkább legyünk utolsok ... Nem azért kell az ESC-n szavazni egy dalra , mert MAGYAR vagy , hanem azért mert tetszik az bizonyos szám !
És amilyen veszekedést foltattok , Andris nemzetiségével kapcsolatban , én erre csak annyit tudok mondani , hogy Helena Paparizou. Remélem a neve rémlik mindenkinek ...
2014. február 23. 13:20
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Én az első 8 -ban a New Level Empire-nek drukkoltam (szinte biztosra vettem a győzelmüket,bár a zsűri nem így gondoltam,Csiszár Jenőt kivéve..).
Az első 4-ben egyértelmáen Saunders-nek volt a legnagyobb hangja,legjobb dala,kisugárzása stb. igazi nemzetközi előadó - aki meg még 2014-ben is diszkriminál az egy szégyen!!!
Ennyire erővel ugyanúgy lehetne bántani a magasakat,az alacsonyakat,a vörös-szeplős embereket,a platinaszőéket,a kövéreket stb. és még sorolhatnám... szánalom ez a viselkedés! Pláne,hogy alapja sincs!
De ugyanez volt anno ByeAlex-nél is,mindenki őt szidta,aztán lám 10. hely körül végzett az Eurovízión... n hasonlókat kívánok Saunders-nek is,mert igazán megérdemli ő is - és Magyarország is!
Az első 4-ben egyértelmáen Saunders-nek volt a legnagyobb hangja,legjobb dala,kisugárzása stb. igazi nemzetközi előadó - aki meg még 2014-ben is diszkriminál az egy szégyen!!!
Ennyire erővel ugyanúgy lehetne bántani a magasakat,az alacsonyakat,a vörös-szeplős embereket,a platinaszőéket,a kövéreket stb. és még sorolhatnám... szánalom ez a viselkedés! Pláne,hogy alapja sincs!
De ugyanez volt anno ByeAlex-nél is,mindenki őt szidta,aztán lám 10. hely körül végzett az Eurovízión... n hasonlókat kívánok Saunders-nek is,mert igazán megérdemli ő is - és Magyarország is!
2014. február 23. 13:28
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Örülök,hogy ő nyert igazán megérdemelte.Nagyon szép a dal.Mi van,ha nem tetszik külföldieknek?Úgyse az dönt,melyik dal a legjobb.Egy országot az alapján az alapján utálni,hogy kit/kiket küldenek az Euróviziós Dalfesztiválra,az saját magát minősíti.
Miért ne lehetne őt küldeni?Attól,hogy New Yorkban született?Csak az édesanyja magyar.X ideig ott élt.Ahhoz képest,hogy addig kint élt és feltételezem,nem tanult iskolai szinten magyart.Sok itt született vietnámi,kínai,vagy más nemzetiségű fiatal magyarnak vallja magát,holott semmi magyar vér nincs bennük.
Miért ne lehetne őt küldeni?Attól,hogy New Yorkban született?Csak az édesanyja magyar.X ideig ott élt.Ahhoz képest,hogy addig kint élt és feltételezem,nem tanult iskolai szinten magyart.Sok itt született vietnámi,kínai,vagy más nemzetiségű fiatal magyarnak vallja magát,holott semmi magyar vér nincs bennük.
2014. február 23. 13:40
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Az meglepett, hogy a New Level Empire nem jutott be a Top4-be, pedig őket és a dalukat is az egekig magasztalta a zsűri. Nálam Viktor dala nyerte ezt műsort, egyiket sem hallgatom annyit, mint az övét. Örültem volna, ha ő megy, vagy a Fool Moon. Velük is kitűnhettünk volna. András dala sem rossz, de a tavalyi száma jobban tetszett.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: