Starity

A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 23. 12:10 #61
Gabica12105
Gabica12105
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 45
Csatolások: 0
Azonosító: 216619
nagyszerű! sad.gif ennél még by alesz vagy ki is jobb volt minek kell ilyen szarokat kiküldeni
2014. február 23. 12:13 #62
Benita
Benita

StátuszBe Happy :)
Hozzászólás: 544
Azonosító: 186373
nem fogunk nyerni mert a szomszéd országok nem szavaznak ránk ... sad.gif
2014. február 23. 12:14 #63
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
Hozzászólás: 1014
Azonosító: 208604
Majd meglátjuk! De én nem őt küldtem volna ki... Hanem a New Level Empiret, sokkal jobb volt maga a zene és az előadás is. Valószinűleg azért nem küldték ki őket mert "tucc-tucc-os" a musicájuk biggrin.gif
De nekem ők a győztesek. wink.gif Amit nem hittem el az Bogika volt, tehát egy olyan számot berakni a legjobb 4 közé. Hát öcsém nem hittem el az egy kalap sz*r volt..... De ők tudják....
Mindenesetre hajrá Magyarország! biggrin.gif
2014. február 23. 12:27 #64
- törölt felhasználó -    
...kicsit nem volt feltűnő, h 2x is 40 pontot kapott, azaz max-ot a zsűritől, előre le volt zsírozva...
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Pöttömke
2014. február 23. 12:29 #65
Heni18
Heni18

StátuszYou are and always have been my dream
Hozzászólás: 754
Csatolások: 63
Azonosító: 133350
Én azt nem értem, hogy Bogi mit keresett a legjobb négyben, annyira idegesítő a zenéje, meg a hangja is, legalább is számomra nagyon zavaró. Szerintem olyat kellett volna küldeni, aki nem átlagos tucatzenét énekel, mert azért az Andrásé is elég tucatzene, lehet drámai a témája, de senki nem arra fog figyelni, hanem maga a zenére. A Fool Moon, Honeybeast, és a Depresszió sokkal egyedibbet játszott, mert azért rock műfaj kevés van a dalfesztiválon. A new Level Empire volt még jó, de a többi nekem nagyon átlagos és tucatnak tűnt, nulla egyediseéggel, és olyan dologgal, ami megfogott volna.
2014. február 23. 12:33 #66
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
szegényt én sosem bírtam, bevallom, a kinézete ijesztett meg, de szerintem nagyon megváltozot a megasztár óta. ez az első dala, ami tetszik, maximálisan kiérdemelte, hogy ő képviseljen bennünket az Eurovízión, egyszerűen csodálatosan adta elő ezt a gyönyörű dalt mindannyiszor, és az interjúk alapján is nagyon szimpatikus, úgyhogy hajrá András!!! biggrin.gif amúgy simán van esélye a 10. helynél előbre jutnia:) heart.gif
2014. február 23. 12:44 #67
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
ciel
"Celin Dion úgy képviselte Svájcot anno, hogy kanadai születésű. Rúzsa Magdi pedig Szerbiában született, mégis Magyarország nevében énekelt. Nincs szabály arra, hogy a versenyzőnek Árpádig vissza kell vezetnie a családfáját. Kezdjük ott, hogy elég nehezen találsz ma olyan magyart, aki tényleg az, és nincsenek külföldi felmenői. Úgyhogy hagyjuk már ezt a nemmagyarozást. "

Kállay-t Rúzsa Magdihoz hasonlítani elég nagy butaság. Rúzsa Magdi születési helye (Verbász) egykor Magyarország része volt, ez azonban nem mondható el Kállay születési helyéről, New Yorkról. Rúzsa Magdi felmenői nem önként és dalolva döntötték el, hogy 'na most kiköltözünk Szerbiába', hanem kint ragadtak! Nem önszántukból éltek ott, míg András anyja magától ment ki, ráadásul nem a magyar, hanem az 'amerikaiasodott' nevét használja (Katalin Kállay). Rúzsa Magdi szülei magyarok, tehát magyar. Kállay apja (Fernando Saunders), akárhogy is nézem, nem magyar. És valóban, nehéz találni olyan magyart, akinek nincsenek külföldi felmenői, az azonban szerintem nem is számít, hogyha 1/32-ed részed mondjuk amerikai, de ha az egyik szülőd, akitől legnagyobbrészt örökölted a génjeid, amerikai, akkor nem vagy teljesen magyar, pontosabban "félvér" vagy, félig amerikai, félig magyar. Ráadásul eddigi életének nagy részét Amerikában töltötte, egészen 25 éves koráig kint élt, külföldön nevelkedett. Rúzsa Magdi perfektül beszéli a magyart, hiszen ez az anyanyelve. Kállay erős akcentussal, mert nem a magyar az anyanyelve. Ha Kállay magyar, miért más színű a bőre?
Nem Kállay ellen vagyok, de ami tény, az tény: nem teljesen magyar.
És furcsállom is, hogy anno Svájcot Céline Dion képviselte. Ha én svájci lennék, biztos nem ujjongtam volna.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, menthol, Pöttömke
2014. február 23. 12:47 #68
Baltazar666
Baltazar666
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 220190
Az egész Eurovízió egy rakás szemét.
2014. február 23. 12:50 #69
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
hát igazából egyik sem tetszik de talán tényleg ő volt a legjobb
2014. február 23. 12:53 #70
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (Leah097 @ 2014.02.23. 12:44)

Kállay-t Rúzsa Magdihoz hasonlítani elég nagy butaság. Rúzsa Magdi születési helye (Verbász) egykor Magyarország része volt, ez azonban nem mondható el Kállay születési helyéről, New Yorkról. Rúzsa Magdi felmenői nem önként és dalolva döntötték el, hogy 'na most kiköltözünk Szerbiába', hanem kint ragadtak! Nem önszántukból éltek ott, míg András anyja magától ment ki, ráadásul nem a magyar, hanem az 'amerikaiasodott' nevét használja (Katalin Kállay). Rúzsa Magdi szülei magyarok, tehát magyar. Kállay apja (Fernando Saunders), akárhogy is nézem, nem magyar. És valóban, nehéz találni olyan magyart, akinek nincsenek külföldi felmenői, az azonban szerintem nem is számít, hogyha 1/32-ed részed mondjuk amerikai, de ha az egyik szülőd, akitől legnagyobbrészt örökölted a génjeid, amerikai, akkor nem vagy teljesen magyar, pontosabban "félvér" vagy, félig amerikai, félig magyar. Ráadásul eddigi életének nagy részét Amerikában töltötte, egészen 25 éves koráig kint élt, külföldön nevelkedett. Rúzsa Magdi perfektül beszéli a magyart, hiszen ez az anyanyelve. Kállay erős akcentussal, mert nem a magyar az anyanyelve. Ha Kállay magyar, miért más színű a bőre?
Nem Kállay ellen vagyok, de ami tény, az tény: nem teljesen magyar.
És furcsállom is, hogy anno Svájcot Céline Dion képviselte. Ha én svájci lennék, biztos nem ujjongtam volna.

Azért hoztam fel Magdit példának, mert attól, hogy valaki nem Magyarországon született, még képviselheti Magyarországot. De látom megfogtad a lényegét...
Szerinted más országban nincs így? A tavalyi nyertes, Emmelie apja svéd, az anyja meg dán. Akkor ő is csak félig dán. Őt meg nem bántotta senki ez miatt.
Utálom ezt a mentalitást, hogy mindegy kicsoda, de fröcsögni kell rá. Vagy a kinézete miatt, vagy a származása miatt, de valamibe muszáj belekötni...
2014. február 23. 13:01 #71
Jade04
Jade04
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 215060
Nagyon is megérdemelte!! wink.gif
2014. február 23. 13:07 #72
Kelly
Kelly
musical&series™

Státusz"Ha hiszünk valamiben, bármi lehetséges."
Hozzászólás: 2094
Csatolások: 151
Azonosító: 130294
Csodálatos! A dal tartalma, üzenete magáért beszél! Nem vagyok András rajongója, viszont megérdemelte az idei győzelmet! Ilyen fantasztikus dal is régen jutott már ki az Eurovízióra. heart.gif
2014. február 23. 13:15 #73
Bijja0405
Bijja0405
TWD♥

StátuszThe Walking Dead ♥
Hozzászólás: 4107
Csatolások: 1549
Azonosító: 85950
Imádom heart.gif én nagyon örülök,h Ő juthatott ki smileeee.gif
2014. február 23. 13:16 #74
CsiCsen
CsiCsen

StátuszLet your smile change the world, but don't let the world change your smile. :)
Hozzászólás: 877
Csatolások: 1
Azonosító: 132090
Szerény véleményem szerint nem volt túl fényes a felhozatal, talán tényleg az ő száma volt az egyetlen, ami jó volt. Ezen kívül a Full Moon dalának a refrénje tetszett még, de annak csak a refrénje... Szóval gratulálok Andrásnak, hajrá Magyarország! heart.gif
2014. február 23. 13:19 #75
Fresh89
Fresh89

Státuszyou're my flashlight
Hozzászólás: 593
Csatolások: 33
Azonosító: 171138
Hát nekem egyáltalán nem tetszik, a csávó félig amerikai, nem értem, mit keres itt. Egyébként a New Level Empire és Polyák Lilla volt a kedvencem.
2014. február 23. 13:20 #76
Dorykaaa
Dorykaaa
Crystal Sky
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 53
Azonosító: 161375
Idézet (Benita @ 2014.02.23. 12:13)
nem fogunk nyerni mert a szomszéd országok nem szavaznak ránk ... sad.gif

Hát szerintem,inkább legyünk utolsok ... Nem azért kell az ESC-n szavazni egy dalra , mert MAGYAR vagy , hanem azért mert tetszik az bizonyos szám !

És amilyen veszekedést foltattok , Andris nemzetiségével kapcsolatban , én erre csak annyit tudok mondani , hogy Helena Paparizou. Remélem a neve rémlik mindenkinek ...
2014. február 23. 13:20 #77
LaTasha
LaTasha
Hozzászólás: 17822
Csatolások: 223670
Azonosító: 46320
Én az első 8 -ban a New Level Empire-nek drukkoltam (szinte biztosra vettem a győzelmüket,bár a zsűri nem így gondoltam,Csiszár Jenőt kivéve..).
Az első 4-ben egyértelmáen Saunders-nek volt a legnagyobb hangja,legjobb dala,kisugárzása stb. igazi nemzetközi előadó - aki meg még 2014-ben is diszkriminál az egy szégyen!!!

Ennyire erővel ugyanúgy lehetne bántani a magasakat,az alacsonyakat,a vörös-szeplős embereket,a platinaszőéket,a kövéreket stb. és még sorolhatnám... szánalom ez a viselkedés! Pláne,hogy alapja sincs!

De ugyanez volt anno ByeAlex-nél is,mindenki őt szidta,aztán lám 10. hely körül végzett az Eurovízión... n hasonlókat kívánok Saunders-nek is,mert igazán megérdemli ő is - és Magyarország is!
2014. február 23. 13:25 #78
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
utolsók leszünk
2014. február 23. 13:28 #79
wendy0402
wendy0402
visszatérő vendég
Hozzászólás: 280
Azonosító: 138664
Örülök,hogy ő nyert igazán megérdemelte.Nagyon szép a dal.Mi van,ha nem tetszik külföldieknek?Úgyse az dönt,melyik dal a legjobb.Egy országot az alapján az alapján utálni,hogy kit/kiket küldenek az Euróviziós Dalfesztiválra,az saját magát minősíti.
Miért ne lehetne őt küldeni?Attól,hogy New Yorkban született?Csak az édesanyja magyar.X ideig ott élt.Ahhoz képest,hogy addig kint élt és feltételezem,nem tanult iskolai szinten magyart.Sok itt született vietnámi,kínai,vagy más nemzetiségű fiatal magyarnak vallja magát,holott semmi magyar vér nincs bennük.
2014. február 23. 13:40 #80
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Az meglepett, hogy a New Level Empire nem jutott be a Top4-be, pedig őket és a dalukat is az egekig magasztalta a zsűri. Nálam Viktor dala nyerte ezt műsort, egyiket sem hallgatom annyit, mint az övét. Örültem volna, ha ő megy, vagy a Fool Moon. Velük is kitűnhettünk volna. András dala sem rossz, de a tavalyi száma jobban tetszett.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok