A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába
2014. február 23. 11:29
Én nem is értem miért pont ő , szerintem a NEW LEVEL EMPIRE jobb volt
2014. február 23. 11:34
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Megérdemelte Gratulálok Megérte szavazni
Sok sikert
2014. február 23. 11:39
Megérdemelte!de én mégis a NLE-nek szurkoltam,és Viktornak is...
2014. február 23. 11:40
nem valami egyedi dal... nem fog kitűnni, mint pl tavaly ByeAlex, és szerintem ez a siker titka.
az egy dolog, hogy a magyaroknak tetszik, de a külföldieknek is? x
az egy dolog, hogy a magyaroknak tetszik, de a külföldieknek is? x
2014. február 23. 11:42
|
|
stacy17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 30821 offline
|
Magyarországot fogja képviselni egy nem magyar dallal, elég gáz... S mindegy, hogy Kállay, Király Viktor, Pál Dénes, Bogi vagy bárki más jut ki, ha hazánkat képviseli az anyanyelvünkön tegye!!!
2014. február 23. 11:43
|
|
lalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 212594 offline
|
Hát nekem egyáltalán nem tetszik. Amikor hallgatom nem érzem azt hogy úúúú ez jó, meg újra és újra megakarom hallgatni... Bár egyik dallal se voltam így... Azért remélem jó helyezést ér majd el!
2014. február 23. 11:44
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
maga a dal tetszik, kétségtelenül megkapó dallama van, de még mindig nem vagyok kibékülve a témájával.
2014. február 23. 11:49
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
bár Kállay nagyon tehetséges, én nem őt, hanem a Fool Moont küldtem volna ki, ők a legjobbak, és sajnálom, hogy most nem jött össze, talán majd jövőre
A Running c. dalnak fontos üzenete van, ami egyrészről jó, hiszen fontos a családon belüli erőszakra is felhívnia fiygelmet, de nem hinném hogy, az Euróvizióra való lenne. Biztosan lesznek olyan dalok (sőt, főleg olyan dalok lesznek), minta tavalyi 'alcohol is free' vagy a tavaly előtti kámon end dánsz. És ezek közé egyáltalán nem illik oda a mi dalunk. Talán ez egy előny lesz, de lehet, hogy hátrány. Túl drámai is lehangoló a dal, ami a mondandóját tekintve érthető, de nem való az Eurovízióra!
Kállay pedig nem is magyar, vagy csak félig az. Nem vagyok rasszista, de ha Magyarországot kell képviselni, én biztos nem egy kapucsínót küldtem volna ki, aki a nyelvünket is nehézségekkel beszéli.
ettől függetlenül szurkolok neki, remélem, a mondandó eljut majd az emberek fülébe. A színpad kép egyébként perfect.
Kállay pedig nem is magyar, vagy csak félig az. Nem vagyok rasszista, de ha Magyarországot kell képviselni, én biztos nem egy kapucsínót küldtem volna ki, aki a nyelvünket is nehézségekkel beszéli.
ettől függetlenül szurkolok neki, remélem, a mondandó eljut majd az emberek fülébe. A színpad kép egyébként perfect.
2014. február 23. 11:52
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Nagyon is jó, hogy Ő megy ki Dániába! Bogi dala már túl idegesítő, a sok refrén miatt. Király Viktornak meg olyan nagy arca van, hogy alig fér bele a tv képernyőbe. A NLE vagy mi a bánat, meg olyan semmilyen. Szóval a négyből András volt a legjobb! Hajrá!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. február 23. 11:54
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
Gratulálok neki!!!!! Mondjuk nem őt küldtem volna ki de ő sem roszzzz!!
2014. február 23. 11:56
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Hát szomorúan veszem tudomásul,hogy vannak akiknek itt nincs füle!
Na most hallgassatok: Kállay-Saunders volt a legjobb a mezőnyben!!!! Teljes mértékben igazságos döntés született,a többi hozzá képest kutyafüle volt! Persze kivétel Pál Dénes,és a New Level Empire= nem azt állítom,hogy ők jobbak voltak,de ők is megérdemelték volna a győzelmet! Kállay már sokadszorra próbálkozott a Dalban,úgyhogy ha valaki ő megérdemelte!!!!!! Ez a dal,nem az a tucatdal,ez első hallásra maradandóan tud hatni az emberre. Ahogy mondani szokták átjön!
És most nem akarom magamra uszítani a Depresszió rajongókat,DE: ilyen fajta bandából nem is egy lesz ott kinn az Eurovízión,minden évben többen is vannak,akik ezt a hajdobálós,idegölő zenét nyomják,amitől a vérnyomásom az égbe szökken! Ezáltal nem is emelkedtek volna ki a mezőnyből,viszont Kállay nagyon is ki fog! (Mivel általában nem szoktak ilyen érzelmes,drámai dalokat hozni,de mondjuk idén nem tudom mi lesz...) Szóval a legjobb döntés volt,hajrááááááá András!!!!!!!!
És most nem akarom magamra uszítani a Depresszió rajongókat,DE: ilyen fajta bandából nem is egy lesz ott kinn az Eurovízión,minden évben többen is vannak,akik ezt a hajdobálós,idegölő zenét nyomják,amitől a vérnyomásom az égbe szökken! Ezáltal nem is emelkedtek volna ki a mezőnyből,viszont Kállay nagyon is ki fog! (Mivel általában nem szoktak ilyen érzelmes,drámai dalokat hozni,de mondjuk idén nem tudom mi lesz...) Szóval a legjobb döntés volt,hajrááááááá András!!!!!!!!
2014. február 23. 11:58
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Végre valaki igazán tehetséges! Ki fog tűnni ezzel a dallal és dalszöveggel. Tiszteletre méltó, hogy mer ilyen témáról az egész világ(?) előtt énekelni. Színpadi kiállása is van, a hang is rendben van, tehát én nagyon örülök
Szépen felépített az egész produkció!
2014. február 23. 12:03
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Itt egyesek nincsenek tisztában Kállay ügyeivel kapcsolatban ahogy látom!
2014. február 23. 12:05
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Leah097 @ 2014.02.23. 11:49)
bár Kállay nagyon tehetséges, én nem őt, hanem a Fool Moont küldtem volna ki, ők a legjobbak, és sajnálom, hogy most nem jött össze, talán majd jövőre
A Running c. dalnak fontos üzenete van, ami egyrészről jó, hiszen fontos a családon belüli erőszakra is felhívnia fiygelmet, de nem hinném hogy, az Euróvizióra való lenne. Biztosan lesznek olyan dalok (sőt, főleg olyan dalok lesznek), minta tavalyi 'alcohol is free' vagy a tavaly előtti kámon end dánsz. És ezek közé egyáltalán nem illik oda a mi dalunk. Talán ez egy előny lesz, de lehet, hogy hátrány. Túl drámai is lehangoló a dal, ami a mondandóját tekintve érthető, de nem való az Eurovízióra!
Celin Dion úgy képviselte Svájcot anno, hogy kanadai születésű. Rúzsa Magdi pedig Szerbiában született, mégis Magyarország nevében énekelt. Nincs szabály arra, hogy a versenyzőnek Árpádig vissza kell vezetnie a családfáját. Kezdjük ott, hogy elég nehezen találsz ma olyan magyart, aki tényleg az, és nincsenek külföldi felmenői. Úgyhogy hagyjuk már ezt a nemmagyarozást.
Kis országunkat alapból rasszistának tartják sokan, most legalább megszűnik ez a sztereotípia, mert egy rasszista ország nem küldene ki színes bőrűt.
Nem a te kommented kapcsán, de abban is problémát látni, hogy angolul énekel... persze, én is jobban örülnék, ha magyarul tenné, ByeAlexben tavaly ez az egy dolog tetszett, de majdnem az összes ország angolul énekel. Ez van, világnyelv. Nem lehet vele mit csinálni. Tavaly előtt a román csaj spanyolul meg angolul énekelt, mégsem kövezte meg őt senki.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. február 23. 12:09
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Örülök neki
Hajrá MAgyarország
)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.