Starity

A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 23. 11:29 #41
- törölt felhasználó -    
Én nem is értem miért pont ő , szerintem a NEW LEVEL EMPIRE jobb volt
2014. február 23. 11:33 #42
- törölt felhasználó -    
Szerintem is jobb vilt a new level empire!!
2014. február 23. 11:34 #43
Directioner Girl14
Directioner Girl14
visszatérő vendég

StátuszYou say always what you feel, and you make always what you think. *-*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 381
Csatolások: 0
Azonosító: 212889
Megérdemelte Gratulálok Megérte szavazni wink.gif Sok sikert
2014. február 23. 11:35 #44
LPetri
LPetri
visszatérő vendég
Hozzászólás: 204
Azonosító: 142862
Én örülök neki! Szerintem nagyon jól megállja majd a helyét, ügyes ő és jó az egész produkció. smileeee.gif
2014. február 23. 11:39 #45
- törölt felhasználó -    
Megérdemelte!de én mégis a NLE-nek szurkoltam,és Viktornak is...
2014. február 23. 11:40 #46
- törölt felhasználó -    
nem valami egyedi dal... nem fog kitűnni, mint pl tavaly ByeAlex, és szerintem ez a siker titka.
az egy dolog, hogy a magyaroknak tetszik, de a külföldieknek is? x
2014. február 23. 11:42 #47
stacy17
stacy17
új tag

Státusz„Profinak előleg kell, amatőrnek kell a próba!”-IHM
Hozzászólás: 40
Azonosító: 30821
Magyarországot fogja képviselni egy nem magyar dallal, elég gáz... S mindegy, hogy Kállay, Király Viktor, Pál Dénes, Bogi vagy bárki más jut ki, ha hazánkat képviseli az anyanyelvünkön tegye!!!
2014. február 23. 11:43 #48
lale
lale
visszatérő vendég

StátuszWhen was the last time you did something for the first time?
Hozzászólás: 121
Azonosító: 212594
Hát nekem egyáltalán nem tetszik. Amikor hallgatom nem érzem azt hogy úúúú ez jó, meg újra és újra megakarom hallgatni... Bár egyik dallal se voltam így... Azért remélem jó helyezést ér majd el! smileeee.gif
2014. február 23. 11:44 #49
Rékakroki72
Rékakroki72
these are the badlands

Státuszroses are red, violets are blue, you won’t find out who I am until season 92. -A
Hozzászólás: 3905
Csatolások: 326
Azonosító: 124542
maga a dal tetszik, kétségtelenül megkapó dallama van, de még mindig nem vagyok kibékülve a témájával.
2014. február 23. 11:49 #50
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
bár Kállay nagyon tehetséges, én nem őt, hanem a Fool Moont küldtem volna ki, ők a legjobbak, és sajnálom, hogy most nem jött össze, talán majd jövőre smileeee.gif A Running c. dalnak fontos üzenete van, ami egyrészről jó, hiszen fontos a családon belüli erőszakra is felhívnia fiygelmet, de nem hinném hogy, az Euróvizióra való lenne. Biztosan lesznek olyan dalok (sőt, főleg olyan dalok lesznek), minta tavalyi 'alcohol is free' vagy a tavaly előtti kámon end dánsz. És ezek közé egyáltalán nem illik oda a mi dalunk. Talán ez egy előny lesz, de lehet, hogy hátrány. Túl drámai is lehangoló a dal, ami a mondandóját tekintve érthető, de nem való az Eurovízióra!
Kállay pedig nem is magyar, vagy csak félig az. Nem vagyok rasszista, de ha Magyarországot kell képviselni, én biztos nem egy kapucsínót küldtem volna ki, aki a nyelvünket is nehézségekkel beszéli.
ettől függetlenül szurkolok neki, remélem, a mondandó eljut majd az emberek fülébe. A színpad kép egyébként perfect.
2014. február 23. 11:52 #51
bazsi888
bazsi888
visszatérő vendég

Státuszhttp://bonnie-tyler.blogspot.com/
Hozzászólás: 163
Azonosító: 128015
Nagyon is jó, hogy Ő megy ki Dániába! Bogi dala már túl idegesítő, a sok refrén miatt. Király Viktornak meg olyan nagy arca van, hogy alig fér bele a tv képernyőbe. A NLE vagy mi a bánat, meg olyan semmilyen. Szóval a négyből András volt a legjobb! Hajrá!
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2014. február 23. 11:54 #52
LoVe nyuszii
LoVe nyuszii

StátuszJobb teljes erőből harcolva meghalni, mint térden állva, megalázottan élni az él
Hozzászólás: 580
Azonosító: 193238
Gratulálok neki!!!!! Mondjuk nem őt küldtem volna ki de ő sem roszzzz!! smileeee.gif
2014. február 23. 11:56 #53
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Hát szomorúan veszem tudomásul,hogy vannak akiknek itt nincs füle! unsure.gif Na most hallgassatok: Kállay-Saunders volt a legjobb a mezőnyben!!!! Teljes mértékben igazságos döntés született,a többi hozzá képest kutyafüle volt! Persze kivétel Pál Dénes,és a New Level Empire= nem azt állítom,hogy ők jobbak voltak,de ők is megérdemelték volna a győzelmet! Kállay már sokadszorra próbálkozott a Dalban,úgyhogy ha valaki ő megérdemelte!!!!!! Ez a dal,nem az a tucatdal,ez első hallásra maradandóan tud hatni az emberre. Ahogy mondani szokták átjön!
És most nem akarom magamra uszítani a Depresszió rajongókat,DE: ilyen fajta bandából nem is egy lesz ott kinn az Eurovízión,minden évben többen is vannak,akik ezt a hajdobálós,idegölő zenét nyomják,amitől a vérnyomásom az égbe szökken! Ezáltal nem is emelkedtek volna ki a mezőnyből,viszont Kállay nagyon is ki fog! (Mivel általában nem szoktak ilyen érzelmes,drámai dalokat hozni,de mondjuk idén nem tudom mi lesz...) Szóval a legjobb döntés volt,hajrááááááá András!!!!!!!! clapping.gif clapping.gif clapping.gif heart.gif
2014. február 23. 11:58 #54
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Végre valaki igazán tehetséges! Ki fog tűnni ezzel a dallal és dalszöveggel. Tiszteletre méltó, hogy mer ilyen témáról az egész világ(?) előtt énekelni. Színpadi kiállása is van, a hang is rendben van, tehát én nagyon örülök smileeee.gif Szépen felépített az egész produkció!
2014. február 23. 12:00 #55
Lizi8
Lizi8
új tag

StátuszWhy tsaki into production status?
Hozzászólás: 6
Azonosító: 216183
Örülök,hogy ő fogja képviselni Magyarországot.Remélem a csodálatos hangjával egy jó helyezést ér el.
2014. február 23. 12:03 #56
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1803
Azonosító: 17168
Itt egyesek nincsenek tisztában Kállay ügyeivel kapcsolatban ahogy látom!
2014. február 23. 12:05 #57
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (Leah097 @ 2014.02.23. 11:49)
bár Kállay nagyon tehetséges, én nem őt, hanem a Fool Moont küldtem volna ki, ők a legjobbak, és sajnálom, hogy most nem jött össze, talán majd jövőre smileeee.gif  A Running c. dalnak fontos üzenete van, ami egyrészről jó, hiszen fontos a családon belüli erőszakra is felhívnia  fiygelmet, de nem hinném hogy, az Euróvizióra való lenne. Biztosan lesznek olyan dalok (sőt, főleg olyan dalok lesznek), minta  tavalyi 'alcohol is free' vagy a tavaly előtti kámon end dánsz. És ezek közé egyáltalán nem illik oda a mi dalunk. Talán ez egy előny lesz, de lehet, hogy hátrány. Túl drámai is lehangoló a dal, ami a mondandóját tekintve érthető, de nem való az Eurovízióra! 
Kállay pedig nem is magyar, vagy csak félig az. Nem vagyok rasszista, de ha Magyarországot kell képviselni, én biztos nem egy kapucsínót küldtem volna ki, aki a nyelvünket is nehézségekkel beszéli.
ettől függetlenül szurkolok neki, remélem, a mondandó eljut majd az emberek fülébe. A színpad kép egyébként perfect.

Celin Dion úgy képviselte Svájcot anno, hogy kanadai születésű. Rúzsa Magdi pedig Szerbiában született, mégis Magyarország nevében énekelt. Nincs szabály arra, hogy a versenyzőnek Árpádig vissza kell vezetnie a családfáját. Kezdjük ott, hogy elég nehezen találsz ma olyan magyart, aki tényleg az, és nincsenek külföldi felmenői. Úgyhogy hagyjuk már ezt a nemmagyarozást.
Kis országunkat alapból rasszistának tartják sokan, most legalább megszűnik ez a sztereotípia, mert egy rasszista ország nem küldene ki színes bőrűt.

Nem a te kommented kapcsán, de abban is problémát látni, hogy angolul énekel... persze, én is jobban örülnék, ha magyarul tenné, ByeAlexben tavaly ez az egy dolog tetszett, de majdnem az összes ország angolul énekel. Ez van, világnyelv. Nem lehet vele mit csinálni. Tavaly előtt a román csaj spanyolul meg angolul énekelt, mégsem kövezte meg őt senki.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2014. február 23. 12:05 #58
vercsi
vercsi
visszatérő vendég

Státusz"A halál a legnagyobb kaland kezdete" /Peter Pan/
Hozzászólás: 437
Csatolások: 3
Azonosító: 183258
Nagyon orulok...végre valaki aki meg is érdemli! Hajrá!!!
2014. február 23. 12:05 #59
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Ez egy borzalmasan nem normális és rossz dal. Hihetetlen, hogy hazánkat egy ilyen ember képviseli, aki magyarul sem tud és hangja sincs.
2014. február 23. 12:09 #60
husikaBrigittus1129
husikaBrigittus1129
visszatérő vendég

Státusz"Ha belül hordozod a napot, nem számít, hogy kint esik."
Hozzászólás: 244
Azonosító: 211560
Örülök neki wink.gif Hajrá MAgyarország smileeee.gif)
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok