A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába
2014. február 23. 11:02
Én Király Viktor nevét hallottam mindenhol, ezért meglepődtem, de azért örülök, mert Kállay-Saunders András dalának van eg mély mondani valója. Tehát HAJRÁ MAGARORSZÁG!
2014. február 23. 11:04
|
Baltazar666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 220190 offline
|
Őszintén szólva nem rossz dal, de a versenyre nem fog oda illeni. Az egy dolog hogy a magyarok egy részének tetszik, de a külföldieknek nem fog. Ezzel a dallal csak még jobban leégetjük kis hazánkat.
2014. február 23. 11:11
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez a dal szerintem nagyon nem illik oda...
2014. február 23. 11:14
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
A dalr a íme a músornak nem az a lényeg hogy el tudja mindenki énekelni meg a szöveg enn maradjon a fejünkben hanem az hogy miről szól a dal mi a mondani valója az emberekhez és bizony ez volt a legjobb dal neki szurkoltam végi
))
2014. február 23. 11:15
Nem hallottam még, csak az Eurovizión fogom hallani addig nem is szeretném. De nekem nem tetszik hogy nem magyarul éneklünk. A Kedvesem se volt egy épeszű dal de ott versenyközben kifejezetten tetszett.
2014. február 23. 11:16
|
|
Viktor0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 221555 offline
|
Ezért kicsit csalódot vagyok, mert nem Viktor nyert...
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Remélem előtte lesittelik,aztán nem megy sehova! Az a okádék zsűri élén a Csiszárral meg Rákayval csak ezt tudják nyáladzani és fényesre nyalni az ilyeneknek a seggét! Csak a saját kedvenceik jutottak be, és az meg felháborító, hogy se a Depi se a Honeybeast egyiktől sem kapott! Addig amíg ilyen pondrók ülnek ítész székekben, meg rádió tévéműsorokban a rock, metal, punk, alternatív zenék labdába se rúghatnak.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
|
|
cajszi lilivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 214617 offline
|
sok sikert kívánunk
2014. február 23. 11:18
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Természetesen a 2 női zsűrivel nem volt semmi gond, de az a 2 seggtitán már évek óta ott pöfeszkedik és a semmiről áradoznak!
2014. február 23. 11:21
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Én a Fool Moon-t küldtem volna, mert fantasztikusak, profin énekelnek és teljesen különbözik az eddigi eurovíziós daloktól. De Kállay-Saunders András dala is remek, igazán megindító a szövege, sok sikert kívánok neki!
2014. február 23. 11:21
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Kicsit csalódott vagyok, hogy nem a Dpei nyert.Nem kellenek a mocskolódások, hogy nem a Depinyert, mert szeintem ez a dal is megérdemelte a győzelmet, szerintem a mondanivalójával is ki fog tűnni a többi közül, és Andrásnak nagyon jó hangja van.A Depi Csak a Zene c. száma nekem favorit, és örültem volna, ha ők jutnak ki, de ki tudja, lehet jövőre egy mégjobb dallal rukkolnak elő, és akkor ők fognak ki jutni.Azt viszont nem értem, hogy egyik zsűri se adott nekik pontot, hanem annak a Boginak....Nem is tudom összehasonlítani a két számot, csalódtam a zsűribe ilyen szinten, de azért örülök, hogy András jutott ki!!
<3
2014. február 23. 11:22
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Nagyon örültem neki, neki szurkoltam......a 2. nálam Bogi volt
Gratula Andrásnak!
2014. február 23. 11:25
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én örülök, hogy ő megy Koppenhágába. Nekem a kezdetektől fogva az ő dala tetszett a legjobban, meg talán még a Bogijé és a New Level Empire-é. A többiek nem nyerték el a tetszésemet, szóval én most happy vagyok.
2014. február 23. 11:27
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Be kell valljam ,hogy utálom Kállay-t, már csak azért, mert nem tartom túl tehetségesnek. De ez a dal, amit összehozott….tökéletesen rávilágít arra, hogy mi folyik a mai világba. Viszont az a kérdés, hogy nem-e túl komoly az Eurovízióra, mivel oda legfőképp tingli-tangli számok mennek többségben. Pontosan Király Viktor és Bogi dala illik oda, de én azoktól kidobtam a tacsot, mert már egyszerűen túl aranyos volt.
Kállay dala viszont tényleg egy fontos témát idéz fel. Már csak az a kérdés, hogy az európaiak mennyire tudják felfogni a dal lényegét. Nekem például tetszik már csak a témája miatt is.
Kállay dala viszont tényleg egy fontos témát idéz fel. Már csak az a kérdés, hogy az európaiak mennyire tudják felfogni a dal lényegét. Nekem például tetszik már csak a témája miatt is.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.