A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába
2014. február 26. 11:52
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Szerintem egyik se jó,talán még ő a türhető
2014. február 26. 15:19
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Már kezdem megszokni, hogy nem valami jó dalokat küldenek az Eurovizióra, mert hát a Kedvesem sem volt valami nagy szám. Ettől függetlenül a Kedvesem sokkal jobban teljesített, mint gondoltam, lehet ez a dal és elér valamilyen helyezést, de szerintem megint elég hátul leszünk.
2014. február 26. 15:40
Jesszus....Nem olyan rémes mint "bájaleksz" de azért el nem küldeném Király Viktor jobb volt, mindegy ezek a maiak egytől egyig szégyenek akkor meg mindegy hogy Király vagy Kállai vagy akárki más
2014. február 27. 09:07
Küldtem volna mást de nálam bent volt a top 3-ban
2014. február 27. 15:27
Tökéletes választás, én is őt küldtem volna! Hajrá-hajrá!
2014. február 27. 21:35
Nekem ez a dal tűnt első perctől kezdve a legmegfelelőbbnek. Nem kell 8 oktávot megütni, elég egy jó dallam, egy érdekes szöveg, egy figyelemfelkeltő téma, egy pöpec kivitelezés, és kész a siker. Ha nem végez az első 10-ben, Európának nincs füle.
nagyon megszerettem ezt a dalt.
2014. február 27. 21:41
Idézet (Pöttömke @ 2014.02.23. 15:56)
Bírom, hogy sokan oltják a Depressziót, hogy "hú, sz*r zene, meg fúj, rock!" Jól jártunk volna a Depivel, mert valami zúzós is képviselt volna végre minket. És a Lordi már bebizonyította, hogy igenis lehet kemény metál zenével is nyerni. Bogi azért lett volna jó döntés, mert egy tünemény a csaj, mint tavaly Emmelie de Forest, és szerintem mindenki megzabálta volna. A dala pörgős volt legalább. Az ESC-n ilyen mértékű depresszáns zenével nem igazán lehet még csak a favoritok közé se kerülni. Tavaly Alexet szétoltották, mert írt egy könnyed, pozitív hangulatú kis dalt. Erre kiment, és 10. lett.
Én, bár imádom a Depressziót és a legtöbb budapesti koncertjükön ott vagyok, örülök, hogy nem jutottak ki, az az egyszerű oka ennek, hogy ez a dal a Depihez képest egy nulla, és az is kiverte a biztosítékot, hogy átírták a szöveget. Viszont nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan országban, ahol a vialóvilág a mérvadó, idáig eljutottak.
Egyébként én idén inkább nem küldtem volna senkit, ha ezekből kellett volna válogatnom. Remélem jövőre végre megjön az ország esze és valami fsza pörgős bandát küld ki. Megrögzött véleményem, hogy a Subscribeot szerették volna ezen a versenyen
2014. február 27. 21:41
A negatív kommentekhez meg annyit mondanék, hogy azért annyira nem semmitmondó, vagy unalmas. Igenis világszínvonalú, ezt a szakmai (azért ők tudják) zsűri is elmondta. Attól, hogy csak félig magyar, meg hogy nem "innen származik", azért van köze hazánkhoz. Szerintem megérdemli, hogy ő menjen ki!
2014. február 28. 16:44
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (kami98 @ 2014.02.23. 13:50)
Amúgy a Depresszió zenéje tényleg idegtépő.
Gyűlölöm a rockot, de ez amit ők játszottak, valami kegyetlen volt.
Az ilyeneket nem is kéne beválogatni a középdöntőbe. 
Én meg gyűlöllek téged.És ha ezt most látnád,itt vernéd magad,hogy mire fel.Arra fel,hogy te is úgy ítélkezel,hogy azt sem tudod,miről van szó.Igen,nekem is bántotta a fülem a Depi,de a kettő között kis különbség van.Nekem azért,mert egy ilyen jó banda képes volt ilyen szerencsétlen,majdhogynem színvonaltalan dalt kiadni a keze közül. Neked meg azért,mert csak tudsz elfogadható véleményt alkotni,amit ismersz.Lám,ez a különbség,hogy én nem kezdtem őrjöngeni,hogy 'nem is magyar,sz*r a hangja,mit keres ott a Kállay'.És igen,ez most gonosz lesz,de az ilyen előítéletes embereket sem kéne 'beválogatni' az életbe..
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. március 02. 17:28
Örülök is Kállay-Saundersnak hogy ő megy ki mert meg is érdemli,mondjuk az elején a Muzikfabrikot szerettem volna,de attól még az ő dala is euróvízióra illő.
2014. március 02. 17:29
2014. március 02. 18:36
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Legalább tudna BESZÉLNI magyarul -.-
2014. április 27. 22:25
|
|
InLoveWith1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 202720 offline
|
de amúgy nem csodálom hogy angolul énekel,mert 2000 óta két győztes énekelt a saját nyelvén: 2004-ben Ruslana a dal egy részét ukránul énekelte,2007-ben meg a Molitva szerbül volt,ennyi,a többi mind angolul volt
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.