Kállay-Saunders András és a Running című dal képviseli Magyarországot az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon május 6. és 10. között Koppenhágában.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Dal: Kállay-Saunders András utazik Koppenhágába
2014. február 23. 10:28
2014. február 23. 10:30
Nekem nem volt soha szinpatikus,de azért Gratulálok!
2014. február 23. 10:31
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
gratulálok neki. az utolsó négy közül tényleg ez volt a legjobb.
2014. február 23. 10:38
Szerintem nem ő a legjobb, de hát mivel magyar, szurkolni fogok
2014. február 23. 10:39
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én nem hallgattam meg majd ott kiderül,hogy milyen lesz.
2014. február 23. 10:41
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nagyon gratulálok neki,hogy ő megy!
sok sikert neki!
2014. február 23. 10:51
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem akarok pesszimista lenni, semmi bajom a dallal, kifejezetten tetszik, de a külföldiek lehet nem így lesznek vele. A sok szerelmes, bugyuta, partys zene között ennek erős mondandója van, nem csak arról énekel, hogy jaj a szerelem fáj. Nem is ez a témája, sokkal komolyabb. Szerintem túl szomorú lesz oda, még ha amúgy nincs semmi baj magával a dallal.
A többi dalt nem ismerem, csak a döntőt néztem meg tegnap, és a négy közül, akik a végén maradtak, hát tényleg én is őt küldtem volna. Bogi azzal a semmilyen We all számával pont beleillett volna a sémába.
A többi dalt nem ismerem, csak a döntőt néztem meg tegnap, és a négy közül, akik a végén maradtak, hát tényleg én is őt küldtem volna. Bogi azzal a semmilyen We all számával pont beleillett volna a sémába.
2014. február 23. 10:53
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Egy olyan előadó fogja képviselni hazánkat aki részben nem is magyar. És a nyelvünket is alig beszéli.
Minősítjük magunkat. Ráadásul mindenhol Király Viktor nevét olvastam az ő neve még eszébe se jutott senkinek. Ááá de ,hogy volt bunda
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. február 23. 10:57
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Gratulálok neki!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.