Klippremier: Katy Perry - Dark Horse
2014. február 21. 08:27
|
|
bogyesz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 207233 offline
|
Hát szerintem a dal és a klipp is gagyi. Borzasztó,nincs semmi dallama,és a klipp?!! Lol.A végén amikor a kutya fejéből kinőtt az az ember fej nem tudtam hogy sírjak e vagy nevessek. A táncikálásról meg inkább no comment...régen szerettem Katy Perry számait pl: Waking Up In Vegast vagy az I kissed the girl, Hot 'N' Cold,a mai számaihoz képest ezerszer jobbak...!
2014. február 21. 08:29
A számot önmagában nagyon szeretem, de ez a klip nekem nem jött be.
2014. február 21. 08:49
a zene önmagában katasztrófa, a klip nagyon ütős lehetett volna ha kissé több érzéssel nyúlnak az egyiptomi mitológiához. számomra az egész túl giccses lett. van egy két jó jelmez, de a többségük béna. a folyamatos élénk színek már-már kifejezetten zavaróak, mint ahogy némely csiricsáré ruha is. szinte minden 10. másodpercben hórusz szeme kandikál elő, majd katy a klip végén szárnyakat növeszt, erről pedig hórusz és széth története jutott eszembe. hórusz sólyom képében emelkedett fel, hogy bosszút álljon apja gyilkosán, széthen, aki viziló képében jelent meg. hórusz karmait kieresztve lecsapott rá, széth gazellává változott és elmenekült. a küzdelemben hórusz elvesztette az egyik szemét, mellyel az egyiptomiak a holdat, míg a másikkal a napot azonosították. /wikipédia
az hogy katy milyen madárrá lett és hogy a pasas milyen emlősé változott a franc tudja, mindenesetre az egész jól beleillik katy gagyi videóklipjeinek sorába.
az hogy katy milyen madárrá lett és hogy a pasas milyen emlősé változott a franc tudja, mindenesetre az egész jól beleillik katy gagyi videóklipjeinek sorába.
2014. február 21. 09:40
|
|
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline
|
A szám is eléggé gagyi, de a videoklip még azon is túl tesz...
2014. február 21. 10:14
Nekem a dal tetszik, viszont a klip, annyira színes, annyira komolytalan. Meglátszik, hogy Mathew Cullen rendezte, aki korábban a California Gurls't is rendezte. Pedig úgy volt, hogy maga mögött hagyja ezt a drazsés imázst.
Nekem rögtön Michael Jackson - Remembre the Time c. klipje ugrott be, csak az összeszedett, epikus és komoly videoklip volt.
Nekem rögtön Michael Jackson - Remembre the Time c. klipje ugrott be, csak az összeszedett, epikus és komoly videoklip volt.
2014. február 21. 10:46
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Hát én imáádom Katy-t de ez nekem egyáltalán nem tetszik
2014. február 21. 15:08
ennyire bugyuta dolgot, hogy lehet csinálni? Eleve, hogy ízléstelenek a színek, az egész tök amatőr, unalmas, igazából nem volt semmi.valaki adja vissza ezt az elfecsérelt 2 percet, mert 1-et átpörgettem... Minden totál gagyi, kb mint maga az előadó.De a rendezőt kéne megbüntetni ezért, egyszerűen felesleges ilyenért pénzt kidobni, akkor ne legyen klipp mert ez színvonaltalan. A dalról hadd ne kelljen nyilatkozni, hiszen mocskosul sz*r.
2014. február 21. 16:07
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem nem tetszik.
2014. február 21. 16:27
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem ez egy egész korrekt dal lett, bár be kell valljam, hogy első hallásra anno nekem sem jött be. A klipje tényleg nagyon igénytelen giccsmonstrum lett. Nem volt rossz ötlet az ókori egyiptomi kultúrát megragadni, de olyan szinten elmodernesítették, hogy az teszi taszítóvá. Az a sok élénk szín a ruhákkal, sminkekkel és a díszletekkel együtt sok. Erre lehetne azt mondani, hogy a kevesebb néha több. Ha egy picit visszavettek volna az ilyen élénk színekből és arannyal, ezüsttel helyettesítették volna, akkor a giccset helyettesíthették volna eleganciával. Mondjuk az a véleményem, hogy egyedi lett, de nekem nem tetszik.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: