sziasztok,
egy kis segítség kéne!
Sajnos nem értek annyira a gépekhez, és most lenne egy kis problémám, talán ti tudtok segíteni
az a problémám kb egy hete. Hogy bekapcsolás után a ventillátor nagy felpörög és fura hangokat ad ki. Vagy csak akar pörogni de nem tud. Pontosan nem tudom , abban sem vagyok biztos hogy a ventillátor az, de más nem nagyon lehet.
Újraindítás után nem csinálja, csak akkor ha kikapcsolás után eltelik pár óra és utána kapcsolom be.
Elöszöt a melegre gondoltam, de most már valamennyire hült le a lakás és mégis csinálja, ráadásul hosszabb ideig van ez a hang.
Az eseménynaplóba hibaüzenet nincs.
Ez most miért van? Lehet hogy nem jó a ventillátor? vagy tényleg a meleg miatt lehet és majd megszünik? VAgy kell aggódni?
elõre is köszi
ventillátor hiba?
2007. június 27. 16:17
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Ilyesmi gondom nekem is van, én eddig csak a ventillátorra gyanakodtam, bár nem vagyok nagy szakértõje a témának ezt elismerem.
Hozzáértõktõl kérdezném, tud valami más is hangoskodni a gépben?
Hozzáértõktõl kérdezném, tud valami más is hangoskodni a gépben?
2007. június 27. 19:39
|
|
akos85 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 1015 Azonosító: 23036 offline
|
Nekem is volt már hasonló gondom, a ventilátor nem pörgött egyenletesen, ezért fura zajokat lehetett hallani a gépbõl... megkéne nézni hogy nem-e poros, aztán kicsit megtakarítani,.. vagy ha berezonál a venti, akkor csere... bár én szétszedtem és beolajoztam kicsit a tengelyt, utánna már jó volt
2007. június 27. 19:48
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Én egyszerûbben megoldottam, tettem rá egy passzív hûtõt...
... jól is néz ki, kellõen nagy is, és ennyivel is csendesebb a gép.
Egyébként elõször talán azt kellene kideríteni, hogy melyik venti a ludas, mert egy gépben azért van néhány... /videókártya, processzor, táp, és ha az alaplap olyan, akkor azon is lehet venti./
... jól is néz ki, kellõen nagy is, és ennyivel is csendesebb a gép.
Egyébként elõször talán azt kellene kideríteni, hogy melyik venti a ludas, mert egy gépben azért van néhány... /videókártya, processzor, táp, és ha az alaplap olyan, akkor azon is lehet venti./
2007. június 27. 20:12
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
ha megvan melyi venti a ludas akkor a közepén lévõ matricát leveszed, alatta a tengely a csapággyal. erre egy kis finom olajat cseppentve igen hosszú ideig megszabadulsz a zörgéstõl
2007. június 27. 21:14
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet(rochelle @ 2007. June 27. - 20:24)
köszi!
és attól nem kell tartanom hogy leég a gép, vagy ilyesmi?
és attól nem kell tartanom hogy leég a gép, vagy ilyesmi?
Ha csak hangos, akkor nem, mert forogni forog az, csak picit hangosabban, mint kellene. Egyébként érdemes az egész gépet portalanítani belülrõl (lehet kapni sûrített levegõs sprayt, vagy egyszerûen csak kompresszorral adni neki, bár azzal egy picit vigyázni kell, mert sûrítéskor kerülhet bele víz is, ami az elektronikának nem túl jó). Olajozáshoz meg mûszerolajat érdemes használni.
2007. június 28. 19:48
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
természetesen a gépbe úgy nyúlunk hogy KIHÚZZUK a konnektorból.
egy mezei porszívóval is csodálatosan kitisztíthatod a gépet, bár azért óvatosan told bele a csövét. ne érjen semmihez csak a felület felett húzd át párszor.
Az olajozás segít tuti, de ha nem mersz hozzányúlni vagy alapból peches vagy a technikával, akkor hívj ki egy szerelõt. pl minket a SzuperSzervízt. a 1722 számon.
most amúgy is akció van 1722ft ot elengednek a számlából és kapsz egy 5000ft os kártyát amit késõbb még felhasználhatsz.
Melyik városban laksz?
egy mezei porszívóval is csodálatosan kitisztíthatod a gépet, bár azért óvatosan told bele a csövét. ne érjen semmihez csak a felület felett húzd át párszor.
Az olajozás segít tuti, de ha nem mersz hozzányúlni vagy alapból peches vagy a technikával, akkor hívj ki egy szerelõt. pl minket a SzuperSzervízt. a 1722 számon.
most amúgy is akció van 1722ft ot elengednek a számlából és kapsz egy 5000ft os kártyát amit késõbb még felhasználhatsz.
Melyik városban laksz?
2007. június 28. 20:24
|
rochelleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.07. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 25461 offline
|
Idézet(ViC @ 2007. June 28. - 18:48)
természetesen a gépbe úgy nyúlunk hogy KIHÚZZUK a konnektorból.
Melyik városban laksz?
Melyik városban laksz?
Bp!
köszi, de még az egész gép csak 3-4 hónapos, igy megprobálom gariba.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: