Brit Awards 2014: legjobb és legrosszabb ruhák
2014. február 20. 18:38
Pharrel Williams ruhája gázabb, mint Keith Lemon-é, de a többivel egyetértek.
Rosie Huntington-Whiteley ruhája tetszik.
Rosie Huntington-Whiteley ruhája tetszik.
2014. február 20. 18:43
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Akárhogy is nézem,Pixie ruhája a legszebb,legnormálisabb! Hiszen a kevesebb néha több!
Pharell szettje egész jó,csak az az ultra-rövid nadrág rögtön kiszúrta a szemem!
Jessie J már nem tudja hogyan tűnjön ki a tömegből! Ez az overáll talán nem is lenne borzalmas annyira,de az biztos hogy nem egy díjátadóra való! Na meg ez a kirívó,kék rúzs!?
Ellie pedig olyan királylányos,aranyos!
Csak az tény,hogy szintén nem ide való!
Lily pedig nagyon borzalmas,hol a stylistod? Én még a ház elé sem mernék így kilépni!
Pharell szettje egész jó,csak az az ultra-rövid nadrág rögtön kiszúrta a szemem!
Jessie J már nem tudja hogyan tűnjön ki a tömegből! Ez az overáll talán nem is lenne borzalmas annyira,de az biztos hogy nem egy díjátadóra való! Na meg ez a kirívó,kék rúzs!?
Ellie pedig olyan királylányos,aranyos!
Lily pedig nagyon borzalmas,hol a stylistod? Én még a ház elé sem mernék így kilépni!
2014. február 20. 18:45
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Harry
a jók azok tényleg jók,a rosszak pedig tényleg rosszak lettek.Lily Allen-en szakadtam XDDD
meg Jessie J-n is
a jók azok tényleg jók,a rosszak pedig tényleg rosszak lettek.Lily Allen-en szakadtam XDDD
2014. február 20. 18:48
Dannek jobban áll!!
De Jessie J-é a legrosszabb ruha xD
2014. február 20. 18:55
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Szerintem Pixie-é és Ellie-é a legjobb
2014. február 20. 19:04
Elég silány felhozatal. Jessie J extravagáns szerkója szerintem tök jól nézett ki, csak nem egy ilyen eseményre való. A cipője és a kék rúzsa az érdekesen fest rajta. Lily is borzalmas. Mint valami új hippi korszakot akarna vele újrakezdeni, azonban szerintem ahogy én látom őt sokat fogyott, és Pixie Lott is, de ő viszont csinos volt.
2014. február 20. 19:05
A "rosszak" bö rondák
a "jok" peedig bejönnek
Harold
a "jok" peedig bejönnek
2014. február 20. 19:08
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
Harry :* ♥ Cukiiiik s ruciiik :3
2014. február 20. 19:10
Jessie J is leszopta törp papát... olyan gáz a kék rúzs :S
2014. február 20. 19:12
Hazzaán egyértelműen jobb!
nekem Ellie ruhája nagyon bejön,de Jessy J nagyon mellényút!Ilyenkor egyébként mit érezhet?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: