Edurne Beyoncéja milliós kedvenc lett
2014. február 21. 07:22
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Valahogy sejtettem, hogy az érkező kommentek legalább fele vagy csak a Miley-s videóról vagy arról is fog szólni... Pff.
Mellesleg a cikkbe be van linkelve több produkció is, azokról érdekes, de senki nem írt véleményt, pedig azok között is vannak viccesebbek meg ***mi jók is. A Nancy Sinatrástól például én kifeküdtem, nagyon-nagyon jó lett...
De hogy magához a cikkhez és a fő témához is konkrétan hozzászóljak. Nem titok, hogy nem kedvelem Beyoncét, engem idegesít az egész színpadi lénye, meg a hangja is.
Akad tőle 1-2 jó dal, de azok is inkább a DC-s korszakból. Lényegtelen. Edurne szerintem ügyes volt, remekül leutánozta a koreográfiát és a hangja is rendben volt, ennek ellenére egyáltalán nem illik hozzá ez a dal, nem az ő stílusa... Hogy miért pont ez az imitációja lett a legsikeresebb, számomra rejtély. Ott van például az Alicia Keys: Girl on fire, hát abban olyan énekel, hogy hajjaj... Na, az a dal illik hozzá, de ez...
Edurne dögös csaj, de van neki agya is, sajnos ezt sokan nem veszik vagy nem akarják észrevenni...
Mellesleg a cikkbe be van linkelve több produkció is, azokról érdekes, de senki nem írt véleményt, pedig azok között is vannak viccesebbek meg ***mi jók is. A Nancy Sinatrástól például én kifeküdtem, nagyon-nagyon jó lett...
De hogy magához a cikkhez és a fő témához is konkrétan hozzászóljak. Nem titok, hogy nem kedvelem Beyoncét, engem idegesít az egész színpadi lénye, meg a hangja is.
2014. február 21. 08:03
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Én a Miley-s videóba csak belepillantottam, de annyira nem érdekel ez a csaj, hogy még a róla készült paródiákat (egyáltalán bármit aminek köze van hozzá) sem nézem meg.
Örülök, hogy megírtad ezt a cikket Sally
mert ezáltal egy újabb tehetséges énekesnőt fedezhettem fel. Tegnap utánanéztem Edurne-nek (jobban) eddig is tudtam, hogy létezik
de azt hittem idősebb. Na mindegy, meghallgattam néhány számát és tetszik, be is került a kedvenceim közé. Egyébként szerintem is Alicia Keys-ként volt a legjobb.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. február 21. 08:17
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Shenayla @ 2014.02.21. 08:03)
Én a Miley-s videóba csak belepillantottam, de annyira nem érdekel ez a csaj, hogy még a róla készült paródiákat (egyáltalán bármit aminek köze van hozzá) sem nézem meg.
mert ezáltal egy újabb tehetséges énekesnőt fedezhettem fel. Tegnap utánanéztem Edurne-nek (jobban) eddig is tudtam, hogy létezik
de azt hittem idősebb. Na mindegy, meghallgattam néhány számát és tetszik, be is került a kedvenceim közé. Egyébként szerintem is Alicia Keys-ként volt a legjobb.
És a többi videóba belenéztél? A cikkben, amik fel vannak sorolva, na, ott is videók linkjei vannak. Roko szerintem nagyon jó, a Nancy Sinatrája egyszerűen fantasztikus, de megmondom őszintén, hogy Shakiraként is nagyon jót alakított. Konkrétan szinte a megszólalásig olyan, mint az eredeti, és hangban is a legtöbb helyen nagyon hasonló... Próbáltam utánanézni Rokónak, de sajnos nincs róla sok infó.
Santiago Segura is alkot a showban (pl. PSY
Edurne nevét én kb. 2007 körül fedeztem fel, amikor tök véletlenül megtaláltam az első két lemezét. Meghallgattam és megtetszett. Eltettem magamban, és el is feledkeztem róla, aztán később eszembe jutott, hogy ránézzek, van-e valami újdonsága, plusz, hogy megnézzem, ki is ez a hölgy... Akkor derült ki, hogy már megjelent azóta egy lemeze és mindjárt itt a következő.
Shenayla
2014. február 21. 18:49
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Ajj de nagyon jók ezek!
Hajtott a kíváncsiság, és nem csak azokat néztem meg, amit a cikk írója beírt, hanem többet is, és kellemes csalódás ért: nagyon szépen tudják utánozni...Loreen Euphoriája kifejezetten tetszett. És akkor még nem beszéltem Amy Winehouse-ról vagy Shakira Waka-wakájáról spanyol verzióban
Köszönöm a cikket, nagyon ötletes és jó
Köszönöm a cikket, nagyon ötletes és jó
Sally Sparrow
2014. február 21. 19:27
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Akinek jól megy az élet.
2014. február 22. 10:49
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ameddig távolról mutatják addig jó de közelről nézve már nem.
Beyoncét nem lehet utánozni neki a mozgása is egyedi a hangjáról nem is beszélve.
Engemet nem bűvölt el ez a lány.
Beyoncét nem lehet utánozni neki a mozgása is egyedi a hangjáról nem is beszélve.
2014. február 24. 00:09
|
|
Viktor0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 221555 offline
|
Vanessa Bloom Beyoncét senki se utánozhatja!
2014. február 24. 07:40
|
|
|
Idézet (Vanessa Bloom @ 2014.02.22. 10:49)
Ameddig távolról mutatják addig jó de közelről nézve már nem.
Persze, mivel Edurne nem hasonlít rá különsebben a barnítókrémmel sem. Edurne egy szép, arányos lány, Beyoncé nekem már olyan... "nagy"
Amúgy egyetértek, tényleg elég egyedi a hangja, engem egyedi módon idegesít.
Idézet (Viktor00 @ 2014.02.24. 00:09)
Vanessa Bloom Beyoncét senki se utánozhatja!
Miért, Beyoncé talán kikötötte és beperel mindenkit, aki megpróbálja?
Inkább örülnötök kéne. Csak azt lehet utánozni és/vagy parodizálni, aki valamiben egyedi.
2014. április 14. 19:49
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Nem semmi nagyon ügyesek!
2014. április 14. 19:50
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Nagyon ügyesek!
2014. április 21. 17:44
|
|
MileyFan1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 224598 offline
|
De Miley elutánzása borzalmas , szánalmasak -.- ,
2014. október 08. 17:00
Az utolsó videó kicsit bizarr,de nagyon jó paródia!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.