Paganiniről szóló filmjének premierjére érkezett hétfőn David Garrett hegedűművész az olasz fővárosba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Ördög hegedűse Rómában is tarolt
2014. február 20. 19:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Mogyeszkának igaza van.
2014. február 20. 20:57
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Update: akit érdekel - David MOST hegedül élőben (komolyzenei koncertje van éppen) Genovában, Olaszországban.
Itt nézhető élőben:
http://www.streamingcarlofelice.com/home.html
Itt nézhető élőben:
http://www.streamingcarlofelice.com/home.html
2014. február 21. 11:27
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
David-ről eddig is tudtam, hogy zseniális hegedűművész. Én a modern kori Mozartnak tartom. Nicole pedig kellemes meglepetést okozott. Popénekesnő létére úgy látszik a komolyzene sem fog ki rajta.
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2014. február 21. 19:33
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát nagyon nem a stílusom nem is értem,hogy a Scherzinger mit keres egy ilyen zenében nagyon meglepő,mert hát nem ilyen dallai miatt tartozik a kedvenceim közé.
2014. március 02. 21:38
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
nicole-t már többször is hallottam operát énekelni,ezt is nagyon tudja,de én viszont azt nem tudom,h tud-e olaszul,mert ez olasz,amit én imádok
nagyon szépen énekelt nicole,szép szám
nagyon szépen énekelt nicole,szép szám
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2014. május 25. 22:04
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
David a Nicole Scherzingerrel közös munkáról:
"Nicole Scherzingert 2011-ben a manchesteri Royal Variety Show-ban hallottam énekelni, Andrew Lloyd Webber "Music of the Night" estjén."
"Amikor elkezdtem a film zenéjét írni, egy klasszikus hangot képzeltem el, de olyat, ami nagyon különleges. Szóval, olyan, igazán jó énekesekre gondoltam, akik rendelkeznek a megfelelő hangterjedelemmel. Ő volt az egyikük, és azt kell, hogy mondjam, tökéletesen csinálta. Nagyon rövid időbe került a munka a stúdióban, és ő nagyon profi volt. Nagyszerű hangja van."
"Nicole Scherzingert 2011-ben a manchesteri Royal Variety Show-ban hallottam énekelni, Andrew Lloyd Webber "Music of the Night" estjén."
"Amikor elkezdtem a film zenéjét írni, egy klasszikus hangot képzeltem el, de olyat, ami nagyon különleges. Szóval, olyan, igazán jó énekesekre gondoltam, akik rendelkeznek a megfelelő hangterjedelemmel. Ő volt az egyikük, és azt kell, hogy mondjam, tökéletesen csinálta. Nagyon rövid időbe került a munka a stúdióban, és ő nagyon profi volt. Nagyszerű hangja van."
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.