Paganiniről szóló filmjének premierjére érkezett hétfőn David Garrett hegedűművész az olasz fővárosba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Ördög hegedűse Rómában is tarolt
2014. február 20. 19:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Mogyeszkának igaza van.
2014. február 20. 20:57
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Update: akit érdekel - David MOST hegedül élőben (komolyzenei koncertje van éppen) Genovában, Olaszországban.
Itt nézhető élőben:
http://www.streamingcarlofelice.com/home.html
Itt nézhető élőben:
http://www.streamingcarlofelice.com/home.html
2014. február 21. 11:27
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
David-ről eddig is tudtam, hogy zseniális hegedűművész. Én a modern kori Mozartnak tartom. Nicole pedig kellemes meglepetést okozott. Popénekesnő létére úgy látszik a komolyzene sem fog ki rajta.
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2014. február 21. 19:33
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát nagyon nem a stílusom nem is értem,hogy a Scherzinger mit keres egy ilyen zenében nagyon meglepő,mert hát nem ilyen dallai miatt tartozik a kedvenceim közé.
2014. március 02. 21:38
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
nicole-t már többször is hallottam operát énekelni,ezt is nagyon tudja,de én viszont azt nem tudom,h tud-e olaszul,mert ez olasz,amit én imádok
nagyon szépen énekelt nicole,szép szám
nagyon szépen énekelt nicole,szép szám
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2014. május 25. 22:04
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
David a Nicole Scherzingerrel közös munkáról:
"Nicole Scherzingert 2011-ben a manchesteri Royal Variety Show-ban hallottam énekelni, Andrew Lloyd Webber "Music of the Night" estjén."
"Amikor elkezdtem a film zenéjét írni, egy klasszikus hangot képzeltem el, de olyat, ami nagyon különleges. Szóval, olyan, igazán jó énekesekre gondoltam, akik rendelkeznek a megfelelő hangterjedelemmel. Ő volt az egyikük, és azt kell, hogy mondjam, tökéletesen csinálta. Nagyon rövid időbe került a munka a stúdióban, és ő nagyon profi volt. Nagyszerű hangja van."
"Nicole Scherzingert 2011-ben a manchesteri Royal Variety Show-ban hallottam énekelni, Andrew Lloyd Webber "Music of the Night" estjén."
"Amikor elkezdtem a film zenéjét írni, egy klasszikus hangot képzeltem el, de olyat, ami nagyon különleges. Szóval, olyan, igazán jó énekesekre gondoltam, akik rendelkeznek a megfelelő hangterjedelemmel. Ő volt az egyikük, és azt kell, hogy mondjam, tökéletesen csinálta. Nagyon rövid időbe került a munka a stúdióban, és ő nagyon profi volt. Nagyszerű hangja van."
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.