Nem csak a Paradise (What About Us)-hoz készített EP-t a holland csapat, ugyanis nemrég bejelentették, hogy február végén újabb EP-re számíthatnak a rajongók - nem is akármilyenre!
A teljes cikkhez kattints ide!
Within Temptation: hamarosan újabb EP érkezik
2014. február 19. 18:53
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Imádom az új albumot, valóságos HIDRA őrült vagyok, így már alig várom, hogy ez is kijöjjön! Ha már a koncertre nem jutok el...
2014. február 19. 19:45
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Majd a koncerten megnézem őket.
2014. február 19. 19:53
Idézet (Petrafranczia @ 2014.02.19. 19:47)
jézusom van olyan aki hallgat ilyen "zenéz"?..
Állok rendelkezésedre.
2014. február 19. 20:00
Idézet (ZitaTwilight @ 2014.02.19. 19:53)
Itt vagyok, a legnagyobb vigyorral a fejemen állok a rendelkezésedre, mert igen, én ilyen "zenét" hallgatok. Tessék. 
az illető bieber fan, valószínűleg auto tune sz*rságokon kívül mást nem is igen hallgat
2014. február 19. 20:07
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Jajj, de jó *.* Engem az két új dal érdekel a legjobban az EP - ről (a Whole World Is Watching - ot már rongyosra hallgattam).
Petrafranczia: ha neked nem tetszik ez a "zene", akkor menj, és hallgass olyan "zenét", amilyen neked tetszik, ne ennél a cikknél rontsd a levegőt. Ahogy azt te is mondtad egy másik hozzászólásodnál: "Egyébként nincs oda írva nagy betűkkel, hogy KÖTELEZŐ rákattintani, ha nem bírod elviselni, akkor ne nézd meg a cikket..."
Petrafranczia: ha neked nem tetszik ez a "zene", akkor menj, és hallgass olyan "zenét", amilyen neked tetszik, ne ennél a cikknél rontsd a levegőt. Ahogy azt te is mondtad egy másik hozzászólásodnál: "Egyébként nincs oda írva nagy betűkkel, hogy KÖTELEZŐ rákattintani, ha nem bírod elviselni, akkor ne nézd meg a cikket..."
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

0 felhasználónak tetszik: