Börtönben végezheti Justin Bieber
2014. február 19. 18:19
|
|
swaggy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219140 offline
|
bizztos hogy abbahadja ezeket!! én hiszek benne
2014. február 19. 18:25
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ez egészen egyszerű: nem fog Atlantába menni. Mert gondolom fel fogják világosítani a szabályokról, ha máshol nem, akkor majd a követségen. Talán.
2014. február 19. 18:59
nem adjak meg az utalok oromet h lecsukjak
sajnos..-.-"
2014. február 19. 19:11
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Ha egy időre börtönbe kerülne, talán megjönne az a maradék esze, ami lehet, hogy már el is veszett a sok hülyeségben!
2014. február 19. 19:25
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Te jó ég! Szegény srác, remélem nem kockáztatja, hogy abbahagy egy olyan szenvedélyt ami simán kinyírhatja az amúgy már füstölgő testét... Sajnálom, hogy Atlanta egy olyan hely, ahol ilyen vadonszerű szabályok uralkodnak... Idióta...
2014. február 19. 19:34
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem hiszem, hogy oda fog menni.
2014. február 19. 21:24
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2014.02.19. 15:06)
Jaj istenem, most úgy állítátok az" akkor általában az a válaszotok rá, hogy de pedig nem is tudod hogy ki ő, csak találtál magadnak megint. [...] Mielött fenyegetőzöl élőbb inkább ismerd meg és ne csak a sok barom véleménye alapján ítélj..
Olyan hervasztó az ilyen elvakult, manipulatív fanok kommentjeit olvasni, akik képtelenek tisztán látni, és azt hiszik, bálványuk a jóság és a tökéletesség mintaszobra... Nagy tévedés! Dolgozzátok már fel a tényt, hogy ez is ő, és hogy a hatóságok nem azzal szórakoztatják magukat, s töltik napjaikat, hogy vádakat koholnak JB ellen.
Talán le kéne venni a rózsaszín szemüveget, és elfogadni, hogy nem egy ártatlan szenvedő entitás, akit a média kezdett ki. Ő tette ezt saját magával, szóval tik-tak, ideje bűnhődni.
2014. február 19. 21:37
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Nem hiszem hogy bevállalja...Bár én csak örülnék,ha a sitten lenne és nem kellene minden második nap róla hallanunk...és mielőtt beleköttök,hogy hogyan kívánhatok ilyet bárkinek is,arra csak azt tudom mondani,hogy: Igen.Bieber egy felelőtlen,közveszélyes,elkényeztetett kis ****,akinek a börtön pontosan arra lenne jó,hogy felnőjön.
2014. február 19. 23:49
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Én is rajongok valakikért, valamiért. De nem elvetemülten. Mert amit sokszor itt olvasok,komolyan, fáj. Justin kezelhetetlen és nem mellesleg ennyi idősen nem szükség szerű úgy viselkedni, mint egy címeres ökör.
Nem ő az isten, inkább egy szerencsétlen tinifiú, aki azt hiszi rémesen menő dolog ilyen dolgokat tenni. Örülök, hogy új értékrendek szerint élhetem le az életem -.-
Nem ő az isten, inkább egy szerencsétlen tinifiú, aki azt hiszi rémesen menő dolog ilyen dolgokat tenni. Örülök, hogy új értékrendek szerint élhetem le az életem -.-
2014. február 20. 07:46
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Már ezt a Justin témát nagyon únom
2014. február 20. 09:55
Engem az se fog érdekelni hogy börtön be megy de isten mentse meg ettől
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: