Starity

Börtönben végezheti Justin Bieber

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 19. 16:46 #61
boniki
boniki
új tag

StátuszNever give up on your dreams
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 86
Csatolások: 0
Azonosító: 218520
Remélem leszokik a drogorról mert nagyon nem akarom hogy börtönbe legyen biggrin.gif
2014. február 19. 16:48 #62
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nem csak Georgia államban ilyen szigorúak a törvények, hanem a többi ötven államban is. Floridában egy kaszinót sem találsz, mert ott tiltott mindennemű szerencsejáték. Ha valaki pénzben akar pókerezni, akkor kénytelen kimenni egy hajóval nemzetközi vizekre, hogy ne kövessen el bűncselekményt. Nem baj az, ha ilyen mennyiségű fűért is bevarrhatnak, bár amekkora szerencséje van ennek a nyámnyila nyikhajnak, tutira kimossák a sz*rból, ha újra drogozni kezd úton útfélen. Egyébként a kodein tartalmú gyógyszerkészítményeket (ja, csak mert ez gyógyszer unsure.gif ) erős köhögésre szokták felírni, de napjainkban is inkább kodein nélkülieket alkalmazzák leginkább. Kodeinnek bódító hatása van, de az már vicc, hogy valaki képes gyógyszerlötyiket inni, hogy beálljon. Banyeg, akkor szipuzzon Technokolt inkább! blink.gif

Idézet (Petrafranczia @ 2014.02.19. 15:06)
Jaj istenem, most úgy állítátok be mintha egy nagy dorogos lenne, és az a legjobb, hogy aki utálja Justint az csak azokra a cikkekre kattint rá amilyikekben arról áradoznak, hogy már megint füvezik ( ami lehet, hogy nem is igaz) és, hogy milyen rosszat követett el, ezért mindeki arról beszél hogy egy kis.. és egy drogos .. de ez így nem teljesen igaz. Ha nem utálnátok őt ennyire és a z oylan cikkeket is elolvasnátok ( vagy megpróbálnátok megismeri, hogy miylen ő valójban) akkor nem hívnák így és nem mondanátok hülyeséget össez vissza. Az meg a másik, hogy mivel csak ezeket a cikkeket olvassátok el ezért már az van a hülye fejetekbe, hogy egy aggreszív drog függő, és amikor azt mondom, hogy "minek mondtok róla iyleneket, mert ez egyáltalán nem igaz" akkor általában az a válaszotok rá, hogy de pedig nem is tudod hogy ki ő, csak találtál magadnak megint valakit akit tudsz szídni és végre balhézahtsz miatta mindenkivel. Szóval legyetek oylan kedvesek ( utálók ) hogy ne higgyétek már azt, hogy nektek van igazatok, mert ti csak a rossazt akarjátok látni a jó nem is érdekel, pedig Justin sok jót teszi. Mielött fenyegetőzöl élőbb inkább ismerd meg és ne csak a sok barom véleménye alapján ítélj..

Hatalmas belíbernek aposztrofálod magadat, mégis lemaradtál arról, hogy nemrégiben a saját lakásán igen nagy mennyiségű kokaint találtak kiterítve. Nos, mindenki a füves ciginél kezdi és csak utána kezd egyre durvább és durvább kábítószerekhez nyúlni. Nekem az abszolút kokainista (minimum), akinek a lakásán a kokaint találnak. Szóval nyugodtan lehet ezt a majmot drogosnak nevezni. Aki nem drogos az nem szippant fel orron keresztül egy kis kokót és dohány helyett nem mariskát szív... szerintem. Te szerinted? unsure.gif Egyébként a jelenlévő tagok közül senki sem utálja bíbőrt, hiszen nem ismerjük személyesen, de azt el kell ismerned, hogy manapság nem a pozitív megmozdulásaitól hangos a sajtó - itt drogozik, ott hugyozik, amott csulázik, valakit egyszerűen dagadt bálnának nevez (aki mellesleg a rajongója volt!) és még sorolhatnánk a gusztustalanabbnál gusztustalanabb dolgait. Fel nem tudom fogni, hogy hogyan imádhatjátok ezt a gyereket, pedig a való életben egy puhány p*cs, aki még szelenát sem tudta kielégíteni semmilyen értelemben sem, holott a csajnak nem voltak hatalmas igényei. unsure.gif Valószínűleg azzal nyugtatgatjátok magatokat, hogy ez mind nem igaz, ez mind kamu, csak a média és a rosszakarói találják ki. Na, persze. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. február 19. 17:00 #63
- törölt felhasználó -    
Ha oda költőzne akkor legalább leszokna a drogról...
2014. február 19. 17:01 #64
- törölt felhasználó -    
remélem hogy leszokik mert nem akarom hogy börtönben töltse a fél életét tudom hogy nem halja de Justin kérlek szokj le mert nem szeretném hogy börtönbe kerülj heart.gif
2014. február 19. 17:02 #65
kata0
kata0
visszatérő vendég

Státusz火影忍者动态QQ表情
Hozzászólás: 259
Csatolások: 13
Azonosító: 218461
MUHAHAHA! Kerüljön csak börtnbe, és végre nem okozna fejfájást több millió utálójának!!!!! pompom.gif
2014. február 19. 17:02 #66
Ruki chibi
Ruki chibi
visszatérő vendég

Státusz"All monsters are human." American Horror story
Hozzászólás: 369
Azonosító: 209651
Nagyon idegesít hogy minden második hír róla szól. Fejezzék már be ezt az egészet!
2014. február 19. 17:02 #67
luluxD
luluxD
visszatérő vendég

StátuszARCTIC monkeys not artic monkeys, pls it's not so hard
Hozzászólás: 490
Azonosító: 186626
Ilyen az élet... Muhaha biggrin.gif
2014. február 19. 17:03 #68
luluxD
luluxD
visszatérő vendég

StátuszARCTIC monkeys not artic monkeys, pls it's not so hard
Hozzászólás: 490
Azonosító: 186626
Végülis a börtönben nem tud énekelni... Ez a költözés egy áldás smileeee.gif
2014. február 19. 17:06 #69
Adul
Adul
Hozzászólás: 541
Csatolások: 1
Azonosító: 178786
Csak dugják már el valahová. Ne tőlünk lopja az oxigént. Sokkal egészségesebb lenne mindenkinek, ha egy kis időre elfeledtetné magát az emberekkel.
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Diala
2014. február 19. 17:10 #70
- törölt felhasználó -    
Én inkább börtönbe küldeném,hátha megjön az esze.
2014. február 19. 17:13 #71
deaddreamer
deaddreamer

StátuszAz zene az én drogom, az egyetlen dolog ami elkábít...
Hozzászólás: 581
Csatolások: 84
Azonosító: 219343
Idézet (Petrafranczia @ 2014.02.19. 15:06)
Jaj istenem, most úgy állítátok be mintha egy nagy dorogos lenne, és az a legjobb, hogy aki utálja Justint az csak azokra a cikkekre kattint rá amilyikekben arról áradoznak, hogy már megint füvezik ( ami lehet, hogy nem is igaz) és, hogy milyen rosszat követett el, ezért mindeki arról beszél hogy egy kis.. és egy drogos .. de ez így nem teljesen igaz. Ha nem utálnátok őt ennyire és a z oylan cikkeket is elolvasnátok ( vagy megpróbálnátok megismeri, hogy miylen ő valójban) akkor nem hívnák így és nem mondanátok hülyeséget össez vissza. Az meg a másik, hogy mivel csak ezeket a cikkeket olvassátok el ezért már az van a hülye fejetekbe, hogy egy aggreszív drog függő, és amikor azt mondom, hogy "minek mondtok róla iyleneket, mert ez egyáltalán nem igaz" akkor általában az a válaszotok rá, hogy de pedig nem is tudod hogy ki ő, csak találtál magadnak megint valakit akit tudsz szídni és végre balhézahtsz miatta mindenkivel. Szóval legyetek oylan kedvesek ( utálók ) hogy ne higgyétek már azt, hogy nektek van igazatok, mert ti csak a rossazt akarjátok látni a jó nem is érdekel, pedig Justin sok jót teszi. Mielött fenyegetőzöl élőbb inkább ismerd meg és ne csak a sok barom véleménye alapján ítélj..

Én forditva mondanám.Nem mi nem akkarjuk a jót,te nem akarod a rosszat meghalani Justin-ról.Amúgy meg nem mond,hogy te tudod ki ő,vagy,hogy mi nem ismerjük,de te igen.Mert elég nehéz megismerni valakit a médián keresztül.Már amenyire én tudom.
2014. február 19. 17:28 #72
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
ha börtönbe megy,akkor sem fogja abbahagyni a drogozást.küldjék fegyházba,életfogytiglanra biggrin.gif biggrin.gif
2014. február 19. 17:37 #73
HRéka0000
HRéka0000

StátuszHRéka0000 még nem állította be a státuszát Nem a fenét! Itt van! --->Jól vagyok!
Hozzászólás: 562
Azonosító: 217712
Húúúú! Ha börtönbe kerül akkor szegény raboknak nem nagyon lesz nyugta az állandó nyavíkolásától! biggrin.gif De szerintem ha oda is kerül akkor is kivásárolja magát! Ismerem a fajtáját! 16 évesen híres lettem volt egy nyavalygós számom amit állandóan nyomatnak mindenhol mert annyira rossz hogy az már nevetséges, ha leugranék az egómról az IQ-mra akkor szörnyethalnék, enyém a világ és imád minden lány! Röviden ennyi legalább is jót és rosszat összeolvasva ez jött ki! biggrin.gif
2014. február 19. 17:40 #74
- törölt felhasználó -    
HRéka0000
Húúúú! Ha börtönbe kerül akkor Szegény raboknak tartózkodás nagyon Lesz nyugta AZ Állandó nyavíkolásától! De szerintem ha ODA kerül akkor IS kivásárolja Magát! Ismerem a fajtáját! 16 évesen lettem Híres volt EGY nyavalygós számom Amit állandóan nyomatnak mindenhol Mert annyira rossz hogy AZ MÁR nevetséges, ha leugranék AZ egómról az IQ-MRA akkor szörnyethalnék, enyém a Világ éS Imad Minden Lány! Röviden Ennyi legalább egy jot éS rosszat összeolvasva EZ Jott ki

Basszus mindent kimondtál amit akartam
2014. február 19. 17:43 #75
dasom410
dasom410
visszatérő vendég

Státusz„Ismerd meg az ellenfeledet - és tudd meg, mi a kedvenc sportja!”~Nelson Mandela
Hozzászólás: 376
Csatolások: 39
Azonosító: 195022
Remélem leszokik...
2014. február 19. 17:44 #76
Dreamchibi
Dreamchibi

StátuszHate, is a feeling Miss Addams
Hozzászólás: 784
Azonosító: 193823
Nincs akkora szerencsénk hogy lecsukják :S
2014. február 19. 17:46 #77
- törölt felhasználó -    
Hát vagy nem drogozik többet és éli továbbra az eddigi normális életét vagy lecsukják!
Rajta múlik!!
2014. február 19. 17:47 #78
Minnie999
Minnie999
új tag

StátuszBe happy :-*
Hozzászólás: 46
Azonosító: 221333
Én imádom a zenéjét de már kezd idegesítő lenni Justinka.....
2014. február 19. 17:51 #79
Tigris2011
Tigris2011
visszatérő vendég

StátuszI ❤ Love Music ♬♪♪
Hozzászólás: 343
Csatolások: 330
Azonosító: 162608
Én utálom nekem 8 -,-
2014. február 19. 18:14 #80
LittleLillaDreamer
LittleLillaDreamer
visszatérő vendég

StátuszWayer szív, Wayer lélek Wayer leszek amíg élek!:)))
Hozzászólás: 385
Azonosító: 211469
Túl sok feltételes mód. Végezheti, deportálhatják
Tenni is kéne valamit...
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok