Börtönben végezheti Justin Bieber
2014. február 19. 16:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nem csak Georgia államban ilyen szigorúak a törvények, hanem a többi ötven államban is. Floridában egy kaszinót sem találsz, mert ott tiltott mindennemű szerencsejáték. Ha valaki pénzben akar pókerezni, akkor kénytelen kimenni egy hajóval nemzetközi vizekre, hogy ne kövessen el bűncselekményt. Nem baj az, ha ilyen mennyiségű fűért is bevarrhatnak, bár amekkora szerencséje van ennek a nyámnyila nyikhajnak, tutira kimossák a sz*rból, ha újra drogozni kezd úton útfélen. Egyébként a kodein tartalmú gyógyszerkészítményeket (ja, csak mert ez gyógyszer
) erős köhögésre szokták felírni, de napjainkban is inkább kodein nélkülieket alkalmazzák leginkább. Kodeinnek bódító hatása van, de az már vicc, hogy valaki képes gyógyszerlötyiket inni, hogy beálljon. Banyeg, akkor szipuzzon Technokolt inkább!
Hatalmas belíbernek aposztrofálod magadat, mégis lemaradtál arról, hogy nemrégiben a saját lakásán igen nagy mennyiségű kokaint találtak kiterítve. Nos, mindenki a füves ciginél kezdi és csak utána kezd egyre durvább és durvább kábítószerekhez nyúlni. Nekem az abszolút kokainista (minimum), akinek a lakásán a kokaint találnak. Szóval nyugodtan lehet ezt a majmot drogosnak nevezni. Aki nem drogos az nem szippant fel orron keresztül egy kis kokót és dohány helyett nem mariskát szív... szerintem. Te szerinted?
Egyébként a jelenlévő tagok közül senki sem utálja bíbőrt, hiszen nem ismerjük személyesen, de azt el kell ismerned, hogy manapság nem a pozitív megmozdulásaitól hangos a sajtó - itt drogozik, ott hugyozik, amott csulázik, valakit egyszerűen dagadt bálnának nevez (aki mellesleg a rajongója volt!) és még sorolhatnánk a gusztustalanabbnál gusztustalanabb dolgait. Fel nem tudom fogni, hogy hogyan imádhatjátok ezt a gyereket, pedig a való életben egy puhány p*cs, aki még szelenát sem tudta kielégíteni semmilyen értelemben sem, holott a csajnak nem voltak hatalmas igényei.
Valószínűleg azzal nyugtatgatjátok magatokat, hogy ez mind nem igaz, ez mind kamu, csak a média és a rosszakarói találják ki. Na, persze.
Idézet (Petrafranczia @ 2014.02.19. 15:06)
Jaj istenem, most úgy állítátok be mintha egy nagy dorogos lenne, és az a legjobb, hogy aki utálja Justint az csak azokra a cikkekre kattint rá amilyikekben arról áradoznak, hogy már megint füvezik ( ami lehet, hogy nem is igaz) és, hogy milyen rosszat követett el, ezért mindeki arról beszél hogy egy kis.. és egy drogos .. de ez így nem teljesen igaz. Ha nem utálnátok őt ennyire és a z oylan cikkeket is elolvasnátok ( vagy megpróbálnátok megismeri, hogy miylen ő valójban) akkor nem hívnák így és nem mondanátok hülyeséget össez vissza. Az meg a másik, hogy mivel csak ezeket a cikkeket olvassátok el ezért már az van a hülye fejetekbe, hogy egy aggreszív drog függő, és amikor azt mondom, hogy "minek mondtok róla iyleneket, mert ez egyáltalán nem igaz" akkor általában az a válaszotok rá, hogy de pedig nem is tudod hogy ki ő, csak találtál magadnak megint valakit akit tudsz szídni és végre balhézahtsz miatta mindenkivel. Szóval legyetek oylan kedvesek ( utálók ) hogy ne higgyétek már azt, hogy nektek van igazatok, mert ti csak a rossazt akarjátok látni a jó nem is érdekel, pedig Justin sok jót teszi. Mielött fenyegetőzöl élőbb inkább ismerd meg és ne csak a sok barom véleménye alapján ítélj..
Hatalmas belíbernek aposztrofálod magadat, mégis lemaradtál arról, hogy nemrégiben a saját lakásán igen nagy mennyiségű kokaint találtak kiterítve. Nos, mindenki a füves ciginél kezdi és csak utána kezd egyre durvább és durvább kábítószerekhez nyúlni. Nekem az abszolút kokainista (minimum), akinek a lakásán a kokaint találnak. Szóval nyugodtan lehet ezt a majmot drogosnak nevezni. Aki nem drogos az nem szippant fel orron keresztül egy kis kokót és dohány helyett nem mariskát szív... szerintem. Te szerinted?
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. február 19. 17:00
Ha oda költőzne akkor legalább leszokna a drogról...
2014. február 19. 17:01
remélem hogy leszokik mert nem akarom hogy börtönben töltse a fél életét tudom hogy nem halja de Justin kérlek szokj le mert nem szeretném hogy börtönbe kerülj
2014. február 19. 17:02
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Nagyon idegesít hogy minden második hír róla szól. Fejezzék már be ezt az egészet!
2014. február 19. 17:10
Én inkább börtönbe küldeném,hátha megjön az esze.
2014. február 19. 17:13
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2014.02.19. 15:06)
Jaj istenem, most úgy állítátok be mintha egy nagy dorogos lenne, és az a legjobb, hogy aki utálja Justint az csak azokra a cikkekre kattint rá amilyikekben arról áradoznak, hogy már megint füvezik ( ami lehet, hogy nem is igaz) és, hogy milyen rosszat követett el, ezért mindeki arról beszél hogy egy kis.. és egy drogos .. de ez így nem teljesen igaz. Ha nem utálnátok őt ennyire és a z oylan cikkeket is elolvasnátok ( vagy megpróbálnátok megismeri, hogy miylen ő valójban) akkor nem hívnák így és nem mondanátok hülyeséget össez vissza. Az meg a másik, hogy mivel csak ezeket a cikkeket olvassátok el ezért már az van a hülye fejetekbe, hogy egy aggreszív drog függő, és amikor azt mondom, hogy "minek mondtok róla iyleneket, mert ez egyáltalán nem igaz" akkor általában az a válaszotok rá, hogy de pedig nem is tudod hogy ki ő, csak találtál magadnak megint valakit akit tudsz szídni és végre balhézahtsz miatta mindenkivel. Szóval legyetek oylan kedvesek ( utálók ) hogy ne higgyétek már azt, hogy nektek van igazatok, mert ti csak a rossazt akarjátok látni a jó nem is érdekel, pedig Justin sok jót teszi. Mielött fenyegetőzöl élőbb inkább ismerd meg és ne csak a sok barom véleménye alapján ítélj..
Én forditva mondanám.Nem mi nem akkarjuk a jót,te nem akarod a rosszat meghalani Justin-ról.Amúgy meg nem mond,hogy te tudod ki ő,vagy,hogy mi nem ismerjük,de te igen.Mert elég nehéz megismerni valakit a médián keresztül.Már amenyire én tudom.
2014. február 19. 17:28
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
ha börtönbe megy,akkor sem fogja abbahagyni a drogozást.küldjék fegyházba,életfogytiglanra
2014. február 19. 17:37
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Húúúú! Ha börtönbe kerül akkor szegény raboknak nem nagyon lesz nyugta az állandó nyavíkolásától!
De szerintem ha oda is kerül akkor is kivásárolja magát! Ismerem a fajtáját! 16 évesen híres lettem volt egy nyavalygós számom amit állandóan nyomatnak mindenhol mert annyira rossz hogy az már nevetséges, ha leugranék az egómról az IQ-mra akkor szörnyethalnék, enyém a világ és imád minden lány! Röviden ennyi legalább is jót és rosszat összeolvasva ez jött ki!
2014. február 19. 17:40
HRéka0000
Húúúú! Ha börtönbe kerül akkor Szegény raboknak tartózkodás nagyon Lesz nyugta AZ Állandó nyavíkolásától! De szerintem ha ODA kerül akkor IS kivásárolja Magát! Ismerem a fajtáját! 16 évesen lettem Híres volt EGY nyavalygós számom Amit állandóan nyomatnak mindenhol Mert annyira rossz hogy AZ MÁR nevetséges, ha leugranék AZ egómról az IQ-MRA akkor szörnyethalnék, enyém a Világ éS Imad Minden Lány! Röviden Ennyi legalább egy jot éS rosszat összeolvasva EZ Jott ki
Basszus mindent kimondtál amit akartam
Húúúú! Ha börtönbe kerül akkor Szegény raboknak tartózkodás nagyon Lesz nyugta AZ Állandó nyavíkolásától! De szerintem ha ODA kerül akkor IS kivásárolja Magát! Ismerem a fajtáját! 16 évesen lettem Híres volt EGY nyavalygós számom Amit állandóan nyomatnak mindenhol Mert annyira rossz hogy AZ MÁR nevetséges, ha leugranék AZ egómról az IQ-MRA akkor szörnyethalnék, enyém a Világ éS Imad Minden Lány! Röviden Ennyi legalább egy jot éS rosszat összeolvasva EZ Jott ki
Basszus mindent kimondtál amit akartam
2014. február 19. 17:44
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nincs akkora szerencsénk hogy lecsukják :S
2014. február 19. 17:46
Hát vagy nem drogozik többet és éli továbbra az eddigi normális életét vagy lecsukják!
Rajta múlik!!
Rajta múlik!!
2014. február 19. 17:51
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Én utálom nekem 8 -,-
2014. február 19. 18:14
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Túl sok feltételes mód. Végezheti, deportálhatják
Tenni is kéne valamit...
Tenni is kéne valamit...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.