A My Chemical Romance után is zajlik az élet! Az együttes egykori tagjai tovább egyengetik zenei karrierjüket. Mikey Way egy trióban kívánja folytatni a pályafutását. Kik is ők, és mikor várhatjuk a debütálásukat?
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatkozik Mikey Way új együttese
2014. február 19. 11:21
Ez nekem annyira furcsa. Megszoktam ezeket a srácokat együtt, és most külön utakon folytatják. Kíváncsi vagyok Mikey új együttesére, aranyos srácoknak tűnnek
2014. február 19. 12:24
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Egész jóknak tűnnek, de majd meglátjuk.
2014. február 19. 13:43
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Amikor azt írta ki twitterre hogy "tomorrow" akkor naivan azt hittem hogy valami az mcr-ral kapcsolatos lesz... de végülis az új bandának is örülök, csak nehéz más csapatban látni őket.
2014. február 19. 15:25
NAGYON kíváncsi vagyok. Bár jobb lett volna, ha az MCR-ban folytatja karrierjét, de azért meg fogom hallgatni a számaikat. ^-^
2014. február 19. 18:12
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
mikor tegnap kiírta twiterre, hogy "Tomorrow..." (látom, másnak is feltűnt), akkor tudtam, hogy valami zenés dologgal készül
tuti meghallgatom majd a számaikat, de azért piszkosul hiányzik még mindig a MCR
2014. február 19. 19:26
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Tökjó! <333 <333
2015. október 01. 16:41
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ezt én most komolyan nem értem, gerard énekes maradt,frank csinàlt egy bandát, Mikey is alapitott egy bandát nem lett volna egyszerűbb ha együt maradnak nem hinném hogy az igazi rajongók kivül sokkan fognak rájuk emlékezni
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: