Az RTL Klub az előző évek sikerei ellenére is úgy döntött, hogy idén mégsem tűzik műsorra a tehetségkutatót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégsem indul el idén a Csillag születik
2014. február 18. 21:44
Örülök, hogy nem lesz Csillag Születik, mert felesleges én unalmas műsor.
2014. február 18. 21:45
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nem fog hiányozni és szerintem az 5. nixfaktor sem szükséges már. Viszont kíváncsi vagyok, kik lesznek a Szombat esti lázban.
2014. február 18. 21:46
Amúgy se néztem volna, úgyhogy engem aztán nem érdekelt volna, hogy a sok hülye nézni-e vagy nem...
2014. február 18. 21:46
Amúgy nem olyan jó hogy fel kell fujni szerintem nem volt anyira jó!!
2014. február 18. 21:49
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Hála istennek! Ez a csatorna már annyi kiscsillagot szült, hogy (Kiss Ádám után szabadon) már szülésszabályozást kéne bevezetni.
Egy fellépőről, győztesről nem hallani a show végeztével, a hangszennyezésért pedig kár ennyi pénzt felajánlani.
Egy fellépőről, győztesről nem hallani a show végeztével, a hangszennyezésért pedig kár ennyi pénzt felajánlani.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 18. 21:54
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Szerintem akik ebben a műsorban indultak, nem igazán lettek ismertek mint pölö Oláh Gergő, Vastag Csaba akik az X-Faktorban indultak. Igaz már nagyon azt sem fogják nézni a ByTheWay incidens miatt
2014. február 18. 21:56
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Ez egyébként nem tehetségkutató volt.
Énekeseket kerestek inkább ,mintsem tehetséges embereket ,és azt sem találtak mindig. Ez a műsor pofára ment ráadásul mindig énekes nyert ,arra meg ott van az x-factor.
Énekeseket kerestek inkább ,mintsem tehetséges embereket ,és azt sem találtak mindig. Ez a műsor pofára ment ráadásul mindig énekes nyert ,arra meg ott van az x-factor.
2014. február 18. 21:57
Idézet (Ágika21 @ 2014.02.18. 21:56)
Ez egyébként nem tehetségkutató volt.
Az elsőben egy "mesemondó", akiről azóta se hallani semmit
2014. február 18. 22:16
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Lehet, hogy az ország tehetségállománya ki van már aknázva, elég mélyen. Gyártották sorban a sztárokat (nem csak ez, hanem az iksztraktor is meg a többi), de egyik sem ért el többet tizenöt perc sikernél.
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát nem veszítünk vele semmit. Csak a válogatókat sajnálom, mert azokon csomót lehetett röhögni.
Amúgy nem arról volt szó, hogy X-faktor sem lesz, mert nem nézik elegen? ._.
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Pont ezért mondom,hogy a tehetségkutatók között nem ártana legalább 1 év szünetet tartani.Ezeknek a műsoroknak a többsége 2 széria után kiég,és utána folyamatosan esik a színvonal (lásd. X-faktor és Megasztár).Ráadásul Magyarország nem is bír el ennyi tehetségkutatót.Mondjuk én a Csillag születiket alapból nem szeretem.Nem beszélve arról,hogy akik abban szerepeltek,milyest vége lett a műsornak mentek a süllyesztőbe,és pár hónap múlva már a nevükre sem emlékeztek.Egyébként az X-faktort sem ártana már pihentetni.
Mégis lesz.Már pár hete reklámozzák,és már jelentkezni is lehet.
Idézet (Jenny Lawliet @ 2014.02.18. 22:16)
Amúgy nem arról volt szó, hogy X-faktor sem lesz, mert nem nézik elegen? ._.
Mégis lesz.Már pár hete reklámozzák,és már jelentkezni is lehet.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.