Az RTL Klub az előző évek sikerei ellenére is úgy döntött, hogy idén mégsem tűzik műsorra a tehetségkutatót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégsem indul el idén a Csillag születik
2014. február 18. 21:44
Örülök, hogy nem lesz Csillag Születik, mert felesleges én unalmas műsor.
2014. február 18. 21:45
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Nem fog hiányozni és szerintem az 5. nixfaktor sem szükséges már. Viszont kíváncsi vagyok, kik lesznek a Szombat esti lázban.
2014. február 18. 21:46
Amúgy se néztem volna, úgyhogy engem aztán nem érdekelt volna, hogy a sok hülye nézni-e vagy nem...
2014. február 18. 21:46
Amúgy nem olyan jó hogy fel kell fujni szerintem nem volt anyira jó!!
2014. február 18. 21:49
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Hála istennek! Ez a csatorna már annyi kiscsillagot szült, hogy (Kiss Ádám után szabadon) már szülésszabályozást kéne bevezetni.
Egy fellépőről, győztesről nem hallani a show végeztével, a hangszennyezésért pedig kár ennyi pénzt felajánlani.
Egy fellépőről, győztesről nem hallani a show végeztével, a hangszennyezésért pedig kár ennyi pénzt felajánlani.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 18. 21:54
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Szerintem akik ebben a műsorban indultak, nem igazán lettek ismertek mint pölö Oláh Gergő, Vastag Csaba akik az X-Faktorban indultak. Igaz már nagyon azt sem fogják nézni a ByTheWay incidens miatt
2014. február 18. 21:56
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Ez egyébként nem tehetségkutató volt.
Énekeseket kerestek inkább ,mintsem tehetséges embereket ,és azt sem találtak mindig. Ez a műsor pofára ment ráadásul mindig énekes nyert ,arra meg ott van az x-factor.
Énekeseket kerestek inkább ,mintsem tehetséges embereket ,és azt sem találtak mindig. Ez a műsor pofára ment ráadásul mindig énekes nyert ,arra meg ott van az x-factor.
2014. február 18. 21:57
Idézet (Ágika21 @ 2014.02.18. 21:56)
Ez egyébként nem tehetségkutató volt.
Az elsőben egy "mesemondó", akiről azóta se hallani semmit
2014. február 18. 22:16
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Lehet, hogy az ország tehetségállománya ki van már aknázva, elég mélyen. Gyártották sorban a sztárokat (nem csak ez, hanem az iksztraktor is meg a többi), de egyik sem ért el többet tizenöt perc sikernél.
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát nem veszítünk vele semmit. Csak a válogatókat sajnálom, mert azokon csomót lehetett röhögni.
Amúgy nem arról volt szó, hogy X-faktor sem lesz, mert nem nézik elegen? ._.
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Pont ezért mondom,hogy a tehetségkutatók között nem ártana legalább 1 év szünetet tartani.Ezeknek a műsoroknak a többsége 2 széria után kiég,és utána folyamatosan esik a színvonal (lásd. X-faktor és Megasztár).Ráadásul Magyarország nem is bír el ennyi tehetségkutatót.Mondjuk én a Csillag születiket alapból nem szeretem.Nem beszélve arról,hogy akik abban szerepeltek,milyest vége lett a műsornak mentek a süllyesztőbe,és pár hónap múlva már a nevükre sem emlékeztek.Egyébként az X-faktort sem ártana már pihentetni.
Mégis lesz.Már pár hete reklámozzák,és már jelentkezni is lehet.
Idézet (Jenny Lawliet @ 2014.02.18. 22:16)
Amúgy nem arról volt szó, hogy X-faktor sem lesz, mert nem nézik elegen? ._.
Mégis lesz.Már pár hete reklámozzák,és már jelentkezni is lehet.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.