Niall Horan és Selena Gomez egymásra találtak?
2014. február 19. 16:52
|
|
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline
|
Aranyossak lennének
tényleg.
és Niall is a normálisabb fajták kozé tartozik..vagyis..hogy is mondjam..nem olyan mint pl JB .. ugyhogy..NIall megbecsulné Selt
2014. február 19. 17:05
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
Végre, lesz egy olyan fiúja Sellnek aki megbecsüli, és udvrias
Ráádásul mind2 a favoritjeim közé tartozik
vá
2014. február 19. 17:05
|
|
mayuszkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 219072 offline
|
cukik lennének eggyütt! Niall legalább normális!Igaz én mondjuk jobban örülnék ha harryvel randizna sel de nialla is cukiii!! Mondjuk azt a cikk írójha nem említette h Taylor hozta össze niallt s selenát de szentem ez egy újjab próbálkozás arra h harry közelében legyen!
2014. február 19. 17:07
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Szerintem nagyon szép páros lennének!
2014. február 19. 17:10
édes istenem.. ha egyszer elmennek együtt valahova már egyből járnak? HÁT HOGYNE.. Az meg, hogy egy ÁLLÍTÓLAGOS szemtanú. Ha ilyen van oda írva már kamu a dolog. Ha látta valóban ez a bizonyos szemtanú a csókot akkor miért nem fényképezte le? Mert normális esetben lefényképezi ha csókolóznak vagy ha nem pont ez az állítólagos szemtanú akkor más. TEHÁT KAMU. De ha igaz is lenne, akkor már most sajnálom Selenát amit a Niall fanoktól fog kapni. Ezért is nem irigylem az 1D barátnőket.. a sok idióta, féltékeny rajongó miatt.
De a lényeg az, hogy kamu a dolog egy találkozás még semmit nem jelent. Amúgy aranyosak lennének együtt.
De a lényeg az, hogy kamu a dolog egy találkozás még semmit nem jelent. Amúgy aranyosak lennének együtt.
2014. február 19. 17:19
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Miért kell Selenát ócsárolni, csak mert találkozott egy fiúval? Vonuljon zárdába vagy mi? Senki sem állította, hogy igaz szerelmet talált, max. egy fiú barátot. Tényleg ennyire nehéz elképzelni, hogy fiúknak vannak lány barátaik, és fordítva?? Egyszerűen nem tudom megérteni komolyan. Egyre több a minősíthetetlen firkálmány van ezen az oldalon, pedig régen nem pletykaoldal volt.
2014. február 19. 17:37
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Szerintem is attól hogy taliztak meg csókot váltottak az nem az jelenti hogy össze is "házasodnak" meg kell várni a végét!!
2014. február 19. 17:37
|
|
Minnie999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 221333 offline
|
Jah igen én is olvastam már erről ! Én őszintén örülnék ha összejönnének.....Niall cuki <3 most jöhetne neki egy ilyen aranyos fiú !de az is jó ha haverok lesznek
2014. február 19. 17:47
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Már barátok sem lehetnek az emberek?! Felháborító. Ha most valaki elmenne gy barátjával(ellenkező neművel) valahova, kiruccanni akkor máris jegyben járnak. Már nem tudnak mit kitalálni...
2014. február 19. 18:02
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Ez gáz! egy gől azt hinni hogy járnak. azért ez már kész röhely!
2014. február 19. 18:03
egy kis eggyüt bulizástól, ami mellesleg nem kettesben volt nem lesznek szerelmesek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: