Attól hogy kimozdultak egyszer együtt egy kicsit még nem azt jelenti hogy együtt vannak!
Mivan ha én kimozdulok a szomszédsráccal akkor már mi is járunk?!
Komolyan nem hallotattok még fiú&lány barátságról?
Annyira szánalmas már hogy nem ozdulhatnak ki együtt mint két BARÁT, mert akkor mindenki azzal van hogy "Hú járnak" "biztos együtt vannak" "egymás mellett mentek már bizti járnak". Hát már egy kicsit ez hülyeség!
Attól hogy Niall és Selena együtt mutatkoztak még nem járnak!
Gondolom valahol talákoztak és megkedvelték egymást és ezért úgy döntöttek hogy barátok lesznek, nem tudom mi a francért kell ennyire felfújni ezt a dolgott.
A valaki sztár már nem lehet lány barátja? Hmm? Szerintem meg lehet!
Ez a csók dolog meg szerintem csak egy kitalálció. Komolyan, szerintetek ha váltanak egy állítólagos "csókot" akkor azt nem fényképezik le? Szinte minden lépésüket lencsevégre kapják, majd pont a "csókot" fogják kihagyni, ugyan már!
Kamu az egész randizós duma.
Csak barátok! Lehet hogy csak egy puszi volt az arcra amit rossz szögből láttak. Nekem is volt már ilyen hogy azt hitték megcsókoltam a legjobb barátom közbe meg csak megpuszilta az arcom.
Én örülök annak hogy Niall és Selena barátok mert mind a kettőjük aranyos és biztos elvannak egymás örültségein nevetve. Vagy máshogy de tuti hogy NEM JÁRNAK!
Ha meg igen -amit igen csak kétlek - akkor meg egészségükre.
Ennyi lett volna az én kis válemányem akinek nem tetszik az szarjon sünt.

0 felhasználónak tetszik: