komolyan mondom hogy ez már szánalmas...
nem vagyok egyikőjüknek sem nagy rajongója, de akkor is! minek kell terjeszteni mindent ami nem igaz? ha a forrásban az van hogy elmentek moziba akkor egy cikkbe ne azt írjátok hogy tegnap elmentek moziba és járnak! jó lenne ha erről így leszokna mindenki mert már nagyon idegesítő! köszike :*
Niall Horan és Selena Gomez egymásra találtak?
2014. február 20. 08:12
Mindig ez van! Ha együtlátnak két sztárt aki össze illik az újság máris egy párnak
Mutatja be.
Mutatja be.
2014. február 20. 15:03
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
KERLEK NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Selena 2007 ota az a sztarcsoka akit KI NEM ALLHATOK !
Selena, Ariana Grande es Palvin Barbi akiket regota nem csipek, ess Barbika utan jon a Selena????? Ilyet meg nem sz*ptam! Hihetetlen!
Barbinal is kiakadtam, anyunak itt karomkodtam, hogy miert pont o, amikor annyi masik sztarfiu van meg ebben a nagy Londonban, erre Selena beteszi a labat es egybol Niall-nel talalja meg a boldogsagot? MI a f*sz tortenik ebben a vilagban?? Direkt osszefogtak ellenem vagy mi a picsa...
Niall az en dragam, komolyan, es pont ez a 2 noszemely talalja meg...hat beszarok. Ilyen nincs es megis van....
Selena 2007 ota az a sztarcsoka akit KI NEM ALLHATOK !
Selena, Ariana Grande es Palvin Barbi akiket regota nem csipek, ess Barbika utan jon a Selena????? Ilyet meg nem sz*ptam! Hihetetlen!
Barbinal is kiakadtam, anyunak itt karomkodtam, hogy miert pont o, amikor annyi masik sztarfiu van meg ebben a nagy Londonban, erre Selena beteszi a labat es egybol Niall-nel talalja meg a boldogsagot? MI a f*sz tortenik ebben a vilagban?? Direkt osszefogtak ellenem vagy mi a picsa...
Niall az en dragam, komolyan, es pont ez a 2 noszemely talalja meg...hat beszarok. Ilyen nincs es megis van....
2014. február 20. 16:03
|
|
Kenediúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 208813 offline
|
egyébként meg mit kell minden kis p****nak itt pampognia hogy utálom azt a r****cot mert összejött Niallel? persze majd pont veled fog összejönni! az életben nem fogod élőben látni, cseppnyi esélyed sincs nála, az ő dolguk egyébként meg abból is elegem van hogy mit művel ma már mindenki -.-
2014. február 20. 19:04
|
|
Adii_1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 204670 offline
|
Most attól h látja őket a nagyvilág együtt lógni nem azt jelenti h már van is köztük valami!!! Persze nem lenne kifogásom, ha összejönnének, de felesleges pletykákat terjesztgetni!
2014. február 20. 19:38
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Komolyan? A Palvin Barbis eset sem volt igaz, akkor ez miért lenne?
2014. február 20. 19:44
|
Nikki_Directionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 179745 offline
|
Itt egyesek annyira gyerekesek...
Attól még, hogy eltöltöttek egy estét egymás társaságában, attól még NEM járnak! Nekem is vannak fiúbarátaim, néha ők is eljönnek velem és a barátnőimmel szórakozni, és még sincs köztünk semmi, csak HAVEROK vagyunk. A sztároknak miért ne lehetnének fiúbarátaik?
A médiát is úgy bírom... Valakik találkoznak, és már az új álompár. Nevetséges!
Ui.: Én örülnék neki, ha összejönnének. Imádom mindkettőjüket.
)
Attól még, hogy eltöltöttek egy estét egymás társaságában, attól még NEM járnak! Nekem is vannak fiúbarátaim, néha ők is eljönnek velem és a barátnőimmel szórakozni, és még sincs köztünk semmi, csak HAVEROK vagyunk. A sztároknak miért ne lehetnének fiúbarátaik?
A médiát is úgy bírom... Valakik találkoznak, és már az új álompár. Nevetséges!
Ui.: Én örülnék neki, ha összejönnének. Imádom mindkettőjüket.
2014. február 20. 21:15
|
|
sel6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 800 Azonosító: 164208 offline
|
Jaaaaaaj igen igen...ez a hír is annyira igaz minta Palvinos
Nem hiszem hogy Niall ilyen lenne 1.mert jóban vannak Justinnan és nem jönne össze az egyik barátja ex-csajával 2.Selena se jönne össze Niallal mert ugy Taylor Swift a legjobb barátnője és gondolom ő se jönne össze Taylor ex-hapsija legjobb barátjával....szóóóval ennyit erről
Nem hiszem hogy Niall ilyen lenne 1.mert jóban vannak Justinnan és nem jönne össze az egyik barátja ex-csajával 2.Selena se jönne össze Niallal mert ugy Taylor Swift a legjobb barátnője és gondolom ő se jönne össze Taylor ex-hapsija legjobb barátjával....szóóóval ennyit erről
2014. február 20. 21:22
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Járás nélkül nem lóghatnának együtt? Mi van akkor ha csak barátok? Ez pontosan olyan, mintha egy normális hétköznapi ember az egyik haverjával lóg az ellenkező nemből, és máris egy párt alkotnak?!
Azért nem kell ennyire nagyokat álmodozni egyetlen képtől!
Azért nem kell ennyire nagyokat álmodozni egyetlen képtől!
2014. február 21. 11:26
|
|
Lolenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 200795 offline
|
Selenának, jobb mint bíbör... Niall miért pont Selena??? OMFG!! Egyébként Selena izélt itt hogy Barbi csinált Justinnal közös képet, most meg ő... Szánalamas egy nő.-.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: