A Dal: megvan a 8 döntős
2014. február 21. 18:13
Én úgy vagyok vele, hogy tök mindegy, ki megy ki, nyerni úgysem fogunk, leégetni meg már nem fogjuk magunkat, mert már megtettük épp elégszer.
2014. február 21. 21:06
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Szerintem Boginak nagyobb sikere lenne a Parfüm c. dalával
Én neki szurkolok. :3
2014. február 22. 12:56
|
|
Rékaa Ramoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 209073 offline
|
Depresszió 4ever!
♥ Hajrá srácok!
2014. február 22. 14:21
én a Depressziónak szurkolok, remélem ők jutnak be nem megint valami Kedvesem-szerű dal
2014. február 22. 16:03
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Vagy Viktor vagy Bogi. Remélhetőleg.
2014. február 22. 19:43
Uhh, csak tisztázni akarom (mert láttam pár ilyen kommentet), hogy ez a Bogi nem az a Boggie, aki a Parfümöt énekli. Mindegy. Én igazából nem tudom, kinek szurkolok, mert szerintem mindegyik döntős dal jó, de az Eurovízión nem nagyon aratna elsöprő sikert egyik sem.
2014. február 23. 10:21
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Kállay-Saunders fogja képviselni Magyarországot Koppenhágában. Őszintén megmondom nem örülök Neki, mert a dala egy tucat f*s, és még csak nem is magyarul adja elő. De már oly' mindegy. Szurkolok azért Neki, mivel mégiscsak Magyarországot képviseli. Egyébként milyen már, hogy lehet, hogy börtönbe fog csücsülni a fesztivál idején, mert ugye eljárás folyik ellene, ami miatt majdnem kizárták a DAL-ból, de valami miatt mégsem...
2014. február 23. 18:54
|
|
Viktor0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 221555 offline
|
Idézet
Pöttömke
Kállay-Saunders fogja képviselni Magyarországot Koppenhágában. Őszintén megmondom nem örülök Neki, mert a dala egy tucat f*s, és még csak nem is magyarul adja elő. De már oly' mindegy. Szurkolok azért Neki, mivel mégiscsak Magyarországot képviseli.
Kállay-Saunders fogja képviselni Magyarországot Koppenhágában. Őszintén megmondom nem örülök Neki, mert a dala egy tucat f*s, és még csak nem is magyarul adja elő. De már oly' mindegy. Szurkolok azért Neki, mivel mégiscsak Magyarországot képviseli.
ezzel én is egyet értek, én Viktornak szurkoltam
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: