Óriáskolbászt lovagolt meg Miley Cyrus
2014. február 17. 15:13
|
|
StellaFlowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 219144 offline
|
úristeen . ez gusztustalan
2014. február 17. 15:18
Ez már..... szégyen
Nagyon pasi hiánya lehet, ha már inkább a kolbászokon lovagol...
2014. február 17. 15:18
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Most már igazán meglovagolhatna Justin Bieberrel karöltve egy óriásrakétát, ami egyenesen egy feketelyukba repíti őket.
Gusztustalan, nőnek nem nevezhető valaki.
Gusztustalan, nőnek nem nevezhető valaki.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 17. 15:21
Borzalmas amit ez a nő művel. Nem értem mire jó ez? A 2006-os időszakban lévő 7-10-es korosztály (kivétel én meg néhány másik ember) a példaképének tartotta Miley-t és erre mit csinál? Jól van oké jöhetnek a lehurrogó Miley fanok, hogy Miley felnőtt így meg úgy,de attól még nem kéne így viselkednie. Mert ezt már nem tudja rendbe hozni. Mikor idősebb lesz és rájön, hogy nagy baromság volt, elmehet gyónni és megbánhatja, de az emberekben ugyanez a kép marad meg Miley-ről. A főkép eleve undorító nem is értem, hogy lehet valaki ilyen hülye. A többi szintén. Az óriáskolbászos nevetséges. Remélem egy sztár sem akar ennek a csajnak a nyomdokaiba lépni.
2014. február 17. 15:34
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Sofi Chan @ 2014.02.17. 14:38)
Most mit akartok? Én tök szívesen ott lettem volna, biztos nem unatkoztam volna...
ja, nem győztél volna elnézést kéregetni azoktól az emberektől, akiket lehánytál koncert közben
2014. február 17. 15:42
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Ez rohadt undorító és szerintem Miley így nagyon ronda...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.