VV6: Dávid taktikája elbukott
2014. február 17. 22:08
|
|
Muffin00DEADINSIDE |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1246 Csatolások: 5 Azonosító: 184856 offline
|
Nagyon örültem annak, hogy Viki ment vissza nagyon szeretem a személyiségét. Nem tudom miért piszkálják az alakja miatt attól hogy nem vasalódeszka nem kéne bántani. Szerintem nagyon szép lány. Remélem sokáig eljut.
2014. február 17. 23:06
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Vikiiiiii, ez aaaaz! *-* Ugy tudtam, hogy o megy vissza!:DDD David a bekoltozese ota irritalt, es tok b*zisan viselkedett! o_O xdd Rohadtul megorultem, mikor meglattam az 59%-nal Viki kepet!
D O az egyik kedvencem, hajra Vikcso! :*
2014. február 18. 14:35
mindkettő beképzelt, inkább maradtak volna kinn mindketten
a Dávid meg nem tudom, hogy mit gondolt, az unalmas, flegma karakterével olyan nagy szám lesz, hogy majd kinn hagyja Vikit!? áhhhh
2014. február 18. 18:12
Egyik szemem sír a másik nevet.
Sajnos az elejétől fogva rossz döntésnek véltem,hogy Vikit hívja ki,hiszen hiába van az,hogy bent a villában négyen ki nem állhatják,de a nézők nem így gondolták.Mégis csak minden ember az izgalomért nézi a VV-t,nem másért.
Szerintem nagy esélye van,hogy Ő nyerje meg.
Idézet
haylee
Izácskát sem lehet nőnek nevezni ilyen téren, olyan alpári és gusztustalan a "kussolj" meg hasonló szövegeivel
Izácskát sem lehet nőnek nevezni ilyen téren, olyan alpári és gusztustalan a "kussolj" meg hasonló szövegeivel
Sajnos az elejétől fogva rossz döntésnek véltem,hogy Vikit hívja ki,hiszen hiába van az,hogy bent a villában négyen ki nem állhatják,de a nézők nem így gondolták.Mégis csak minden ember az izgalomért nézi a VV-t,nem másért.
Szerintem nagy esélye van,hogy Ő nyerje meg.
2014. február 18. 19:32
"mindkettő beképzelt, inkább maradtak volna kinn mindketten"
jaa...nem bírom őket..beképzelt majmok :'P
jaa...nem bírom őket..beképzelt majmok :'P
2014. február 19. 15:17
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
ezt a hülye ribancot úgy rühellem már-.- fogyjon le! hülye barom
2014. február 19. 16:14
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Mindegyik egy fogyatékos!!! Nem számít, ki megy haza, ki nem!!! Mégis hogy lehet egy ilyen szennyet nézni???
2014. február 19. 19:10
|
|
Sissy00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 469 Csatolások: 156 Azonosító: 210177 offline
|
És most hova sz*rjak? Komolyan: Ki a nem sz*rja le a VV-t? Bárhová kapcsolok, az összes adón a reklámban csak ezeket a primitív embereket látom-.-" Már akkor kiakadtam, hogy Pretty Little Liars késik, csak mert idióta, primitív ( és még sorolhatnám a negatív jelzőket..) embereket kell bámulnom akik még egy mondatot se tudnak leírni helyesen.-.-"
2014. február 19. 19:10
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Így járt nem sajnálom mást kellet volna ki hívni bár Viki egy idióta attól még tud csinálni műsort amire a emberek fel figyelnek szóval Dávid kemény fába vágta a fejszét! de remélem következő párbajon Viki fog ki esni!
2014. február 20. 11:23
Gondolható lehetett volna,hogy ő jött be legutolsóként,és még elég gyenge,főleg a Vikihez képest..Én sajnálom,hogy nem Dávid fog visszamenni. Auréloónak kellett volna kivinnie..
2014. február 20. 17:30
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
Egyiket sem szeretem ezért leszarom!!!
2014. február 20. 22:14
utálom a vv-t mondjuk a vv4 az jó volt de a többi az nem
2014. február 21. 15:11
egyáltalán nem izgat semmi, ami a vv-sek körül történik. nem szeretem azt a műsort!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: