VV6: Dávid taktikája elbukott
2014. február 17. 16:32
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
huh hala a jo egnek! en biztam benne, hogy a nezoknek David nem szimpi. Tul elbizakodott volt a srac, plusz bekepzelt egoista...ja es ahogy beszelt, jezusom, felallt a szor a hatamon. Vikit mar eleje ot abirom, sokkal jobb egyeniseg, es feldobja a villa eletet.
2014. február 17. 17:17
Bár az utóbbi időben nem nagyon néztem a VV-t, se Dávidot, se Vikit nem ismerem, azért mindenesetre Vikit tettem volna ki. Unom már a fejét. Hogy állandóan mindenbe beleszól, és okoskodik...
2014. február 17. 17:18
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Hála az égnek!! Anyuval örömünkben ordítottunk és ugráltunk. Annyira akartam, hogy a drága Tatabányai lány menjen vissza, hogy az valami hihetetlen. Ez a Dávid pedig, hogy elvolt szállva magától, hogy jaj majd a villában új korszak kezdődik meg hogy biztos ő megy vissza. Persze Pityu, persze. Én a tévé előtt ordibáltam, hogy persze csak szeretnéd. Ennyit erről, hogy ő fog nyerni.
2014. február 17. 17:26
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Lehet Dávid jobb lett volna mint a Hungarikum
#sorry
#sorry
2014. február 17. 17:28
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Engem nem érdekel az egész!
2014. február 17. 17:36
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Helyes. Nem tudom kinek képzeli magát ez az agyoniskolázott. -.- Vikin legalább lehet röhögni, nekem ő a legszimpatikusabb a villában, akár bunkó akár nem. Nagyszájú kategóriában ment be, mire számítottak? Dávid viszont... hű. Girl bye
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2014. február 17. 17:40
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Kit érdekel??Legyen már vége ennek ....?Nem is értem hogy lehet ezt nézni??
2014. február 17. 18:22
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Dáviddal kapcsolatban, valamiért a VV5-ös Kultúrbarbár jutott eszembe. Több süket szövegelése közben arra gondoltam, hogy ez a Dávid egy színész, és az Rtl küldte be, hogy ugyanúgy ki legyünk tőle borulva, mint anno a Tormai szörnyülettől.
Se eleje, se vége nincs a mondanivalójának. Elkezd beszélni, és akár tátoghatna is, ugyanannyi okosság hagyná el a száját. Viszont azt meg kell hagyni, hogy gyönyörűen köntörfalazza a semmit a magasröptű hablatyával.
Nem kedveltem eddig Vikit, de Dáviddal szemben drukkoltam neki.
Se eleje, se vége nincs a mondanivalójának. Elkezd beszélni, és akár tátoghatna is, ugyanannyi okosság hagyná el a száját. Viszont azt meg kell hagyni, hogy gyönyörűen köntörfalazza a semmit a magasröptű hablatyával.
Nem kedveltem eddig Vikit, de Dáviddal szemben drukkoltam neki.
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2014. február 17. 18:38
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
jee .
kár h lemaradtam róla xdd
én is Vikit akartam volna vissza
2014. február 17. 18:45
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (haylee @ 2014.02.17. 11:09)
Úgy tolták ezt a gonosz, minden hájjal megkent, nőnek aligha nevezhető teremtményt hogy az egyenesen gusztustalan. Úgy àllították be mint valami cukiságot, azt a Dávid gyereket meg próbálták megalázni, összezavarni. Hiába nagyképű hiába ünnepeltette magát, ő még legalább valamennyire intelligens volt és nem olyan szemét és aljas mint ez a Viki.
Persze, Viki viselkedése nem mindig elfogadható, de a külsejét nem kéne támadni, szerencsétlen NŐT - igen, teltebb az átlagnál, de ettől még nő! - mindig bántják. Ne haragudj, hogy nem úgy néz ki, mint a plázába mászkáló 5 kilós rib@ncok. Másrészről pedig Viki negatív oldalát ugyanúgy mutatták az összefoglalok, Dávidot meg nem szándékosan alázták. Dávid és az intelligencia két különböző dolog, ha olyan idióta volt, hogy magára pakoltatta a jeleket, akkor nekem itt ne hisztizzen.
2014. február 17. 19:11
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Az összes villa lakót kidobnám úgy hogy a lábuk sem érné a földet.
Megvan játszva az egész csakhogy eladható legyen az emberek pénzért mindenre képesek.
A valló világ egy színdarab és vannak akik bedőlnek neki....nők süllyednek le olyan szintre hogy szavakat nem találok rá..de a pasik sem különbek.
Megvan játszva az egész csakhogy eladható legyen az emberek pénzért mindenre képesek.
A valló világ egy színdarab és vannak akik bedőlnek neki....nők süllyednek le olyan szintre hogy szavakat nem találok rá..de a pasik sem különbek.
2014. február 17. 19:23
|
|
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline
|
Bármennyire is utálom Vikit, mert csak provokál, van benne valami, és számtalanszor neki is van igaza. Legalább ő egy olyan személy, akitől érdekes a villa, és lehet rajta röhögni.
Amit művelt Simonnal, az tényleg bunkóság volt, de egyrészről azt is megértettem, bármennyire vicces volt Simon is. Amikor bejött Dávid, még azt mondtam, hogy oké, meg minden, nem rossz, de annyira elkezdett irritálni már maga a személyisége, és a hangja. Komolyan a képébe röhögtem volna emiatt a hülye "taktika" miatt.
Megérdemelte, hogy nem ment vissza.
D
Amit művelt Simonnal, az tényleg bunkóság volt, de egyrészről azt is megértettem, bármennyire vicces volt Simon is. Amikor bejött Dávid, még azt mondtam, hogy oké, meg minden, nem rossz, de annyira elkezdett irritálni már maga a személyisége, és a hangja. Komolyan a képébe röhögtem volna emiatt a hülye "taktika" miatt.
2014. február 17. 19:36
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
husikaBrigittus1129
Igazad van!
Igazad van!
2014. február 17. 19:40
Idézet (TheDanush @ 2014.02.17. 18:45)
Persze, Viki viselkedése nem mindig elfogadható, de a külsejét nem kéne támadni, szerencsétlen NŐT - igen, teltebb az átlagnál, de ettől még nő! - mindig bántják. Ne haragudj, hogy nem úgy néz ki, mint a plázába mászkáló 5 kilós rib@ncok. Másrészről pedig Viki negatív oldalát ugyanúgy mutatták az összefoglalok, Dávidot meg nem szándékosan alázták. Dávid és az intelligencia két különböző dolog, ha olyan idióta volt, hogy magára pakoltatta a jeleket, akkor nekem itt ne hisztizzen.
Ha most a minden hájjal megkentre célzol, akkor azt úgy értettem, hogy ravasz, nem egyenes. A nőnek aligha nevezhető részét pedig úgy gondolom, nem kell megmagyaráznom. Elhanyagolja magát, ami még a kisebb gond lenne, nekem jogom sincs ahhoz, hogy beleszóljak, de a viselkedése az, ami nem nőies, hanem provokatív, durva, és szánalmas. Ha már itt tartunk, Izácskát sem lehet nőnek nevezni ilyen téren, olyan alpári és gusztustalan a "kussolj" meg hasonló szövegeivel, de ez már más téma. Szóval én nem Viki testalkatára céloztam mert az egyáltalán nem érdekel, a viselkedése az, amitől a falra lehet mászni.
Szerk: Viki negatív oldalát pedig egyáltalán nem mutatták meg annyira. Hol maradt a Simonos vita? Hallottad, hogy ott egyáltalán miket pofázott a srácnak? "Legyetek öngyilkosok a szerelmeddel" és társai. Ez szerinted normális?
Az intelligencia pedig szerintem ott kezdődik, hogy valaki nem mocskolódik úgy, mint ez a nő (tessék!). Amikor Viki állandóan feszítette nála a húrt a párbajon, legalább ignorálni tudta, szerintem a sokan ezt nem bírták volna ki. Plusz elég jól átlátta a benti helyzeteket, de nekem most már teljesen mindegy, hiszen kiesett, úgyhogy ezen nincs is mit még magyarázni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.