Londoni idő szerint este 9 órakor vette kezdetét az idei BAFTA díjátadó gála. Lássuk az est nyerteseinek listáját!
A teljes cikkhez kattints ide!
Lezajlott a 67. BAFTA-díj-átadó
2014. február 16. 22:47
2014. február 16. 22:54
Véleményem szerint Michael Fassbender érdemelte volna a legjobb férfi mellékszereplő díját. Remélem az Oscart már megnyeri.
2014. február 16. 22:55
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
"Zárt ajtók mögött, hétpecsétes titokként őrzött gála keretein belül." <- ez lemaradt.
Egyébként nem tudok sok mindent nyilatkozni erről (mivel nem mindennel értek egyet), örülök a Jégvarázsnak és várom az Oscart.
Egyébként nem tudok sok mindent nyilatkozni erről (mivel nem mindennel értek egyet), örülök a Jégvarázsnak és várom az Oscart.
2014. február 16. 22:57
nem értem, hogy a Filth és James McAvoy miért nem lett jelölve...
egyébként többnyire azok nyerték, akik várhatóak voltak.
várjuk az Oscar-t
egyébként többnyire azok nyerték, akik várhatóak voltak.
várjuk az Oscar-t
2014. február 16. 22:59
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Na,akkor olvassuk el 100-szorra is ugyanazokat a neveket!
De persze várható volt a Jégvarázs
A 12 év rabszolgaságot,és az Amerika botrányt fel kell vennem a megnézendő filmek listájára,mert biztos jók! A nagy Gatsby pedig nekem nagyon bejött,megérdemelte a díjakat!
2014. február 16. 23:39
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Fenéket nem okozott meglepetést Jennifer győzelme! Mindenki és a nagyanyja azt hitte, hogy a 12 év rabszolgaság végigsöpri a színészi kategóriákat. Erre pont az vitte el a film egyetlen színészi díját, aki a kategóriájában nagyjából a leggyengébbnek tűnt (nem alakítás, hanem esélyek szempontjából persze).
Vicces, ahogy a 12 év rabszolgaság egyre csak alulteljesít, de akkor is elviszi a legjobb film díját, ha szinte az az egyetlen díj, amit kap.
Vicces, ahogy a 12 év rabszolgaság egyre csak alulteljesít, de akkor is elviszi a legjobb film díját, ha szinte az az egyetlen díj, amit kap.
2014. február 17. 08:14
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
egy kérdésem van... hol van jared leto? nem tudom, h lehet, h itt még csak nem is jelölték....
2014. február 17. 08:17
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek!
2014. február 17. 09:24
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
a 12 év rabszolgaság megint bezsebeli a díjakat:DDD meg is érdemli a film összes szereplője és alkotója mert zseniális lett a film*---*
2014. február 17. 11:40
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Nem tetszik ez a lista én másképpen díjaztam volna
de mostanában nem a jó filmeket díjazzák!!!
Lonak is kellet volna egy külön díj!!
de mostanában nem a jó filmeket díjazzák!!!
Lonak is kellet volna egy külön díj!!
2014. február 17. 11:46
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Abdi győzelme előtt értetlenül állok. Oké, jó volt a CP-ben, és jól hangzik, hogy a semmiből Oscar-jelölt színész lett hirtelen, de az alakítása Fassbenderéhez képest említésre sem méltó. A női mellékszereplői díj viszont jó helyre került. Lawrence esetében azt mondom, hogy most már csak azért is vigye el a második Oscarját. Szerintem volt olyan jó, mint Nyong’o.
A film-rendező leosztás vártható volt, ha mást nem is, a fődíjat nem merik nem McQueen filmjének adni. Tényleg erős darab, de már csak a jelöltek között is volt pár jobb film nála, és talán nem a téma fontossága kellene, hogy a döntő szempont legyen. A Gravitáció szerintem egyértelműen maradandóbb alkotás lesz, úgyhogy lehet át kellene még ezt gondolni.
A film-rendező leosztás vártható volt, ha mást nem is, a fődíjat nem merik nem McQueen filmjének adni. Tényleg erős darab, de már csak a jelöltek között is volt pár jobb film nála, és talán nem a téma fontossága kellene, hogy a döntő szempont legyen. A Gravitáció szerintem egyértelműen maradandóbb alkotás lesz, úgyhogy lehet át kellene még ezt gondolni.
2014. február 17. 12:57
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Jennifer fantasztikus!!!
Kár, hogy nem volt ott, hogy átvegye a díját
Nagyon örülök az AH két díjának,bár jobb lett volna, ha a legjobb film díját is viszik. Hajrá az Oscaron!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: