20. nap: Kedvenc mellékszereplő:
Gale
30 napos Éhezők viadala kihívás
2014. május 02. 22:40
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
2014. május 03. 17:50
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
21. nap: Az álom szereplők( kik lennének az ideális színészek) :
Igazából elégedett vagyok a választásokkal, az egyetlen akin változtatnék, rajta viszont nagyon, az Annie Cresta!!
A színésznő, aki játsza, kb. 40 évesnek néz ki, és baromira nem illik a karakteréhez szerintem. Alapvetően nem nézném ki belőle, hogy egy depressziós idegroncsot alakít. Inkább Astrid Breges Frisbeyt javasoltam volna. A PoTC 4bn is működött köztük nagyon a kémia Sammel!
Igazából elégedett vagyok a választásokkal, az egyetlen akin változtatnék, rajta viszont nagyon, az Annie Cresta!!
A színésznő, aki játsza, kb. 40 évesnek néz ki, és baromira nem illik a karakteréhez szerintem. Alapvetően nem nézném ki belőle, hogy egy depressziós idegroncsot alakít. Inkább Astrid Breges Frisbeyt javasoltam volna. A PoTC 4bn is működött köztük nagyon a kémia Sammel!
2014. május 04. 10:58
20. nap: Kedvenc mellékszereplő:
Haymitch, Cinna
Itt teljesen ugyanaz a véleményem, mint amit Alison Lerman is írt, Annie Crestán én is változtatnék. (Mondjuk személy szerint Kristin Kreukként képzeltem magam elé Annie-t.)
Haymitch, Cinna
Itt teljesen ugyanaz a véleményem, mint amit Alison Lerman is írt, Annie Crestán én is változtatnék. (Mondjuk személy szerint Kristin Kreukként képzeltem magam elé Annie-t.)
2014. május 04. 22:39
|
|
|
22. nap: Kedvenc jelenet az Éhezők Viadalában:
A második könyv történései főleg, amikor Katniss a kerítésen túlon ragad. Az ezek közötti sztorik is mind érdekesek.
A második könyv történései főleg, amikor Katniss a kerítésen túlon ragad. Az ezek közötti sztorik is mind érdekesek.
2014. május 05. 00:14
|
|
|
23. nap: Kedvenc jelenet a Futótűzben:
Na, mivel az előző kérdésben tök mást válaszoltam, ezért akkor megcserélem.
Szóval, az 1. könyvben a kedvenc jelenetem a Cornucopia. Fantasztikus pezsgése van, és igaz az operatőri munka kissé gyomorforgató, mégis élvzhető, mert izgalmas.
Na, mivel az előző kérdésben tök mást válaszoltam, ezért akkor megcserélem.
Szóval, az 1. könyvben a kedvenc jelenetem a Cornucopia. Fantasztikus pezsgése van, és igaz az operatőri munka kissé gyomorforgató, mégis élvzhető, mert izgalmas.
2014. május 08. 17:15
22. nap: Kedvenc jelenet az Éhezők Viadalában:
Tipikusan az a rész tetszik a leginkább, amikor Katniss becsapja a Kapitóliumot (igaz, első olvasásnál tényleg azt hittem, hogy meg akar halni...)
Továbbra is az, amikor Katniss és Finnick Peeta fölé hajolnak, és megijesztik
24. nap: Kedvenc jelenet A Kiálasztottban:
A legnagyobb hatást azt tette rám, amikor Katnissnek meg kéne ölnie Snowt, de végül Coinnal végez.
25. nap: Egy könyv amit ajánlanál a rajongókanak:
Mindhármat.
Tipikusan az a rész tetszik a leginkább, amikor Katniss becsapja a Kapitóliumot (igaz, első olvasásnál tényleg azt hittem, hogy meg akar halni...)
Továbbra is az, amikor Katniss és Finnick Peeta fölé hajolnak, és megijesztik
24. nap: Kedvenc jelenet A Kiálasztottban:
A legnagyobb hatást azt tette rám, amikor Katnissnek meg kéne ölnie Snowt, de végül Coinnal végez.
25. nap: Egy könyv amit ajánlanál a rajongókanak:
Mindhármat.
2014. május 11. 13:13
26. nap: Melyik körzetben élnél a legszívesebben:
A Kapitólium érdekelne a túlontúl extravagáns stílus ellenére is.
27. nap: Kinek a háttértörténetét ismernéd meg legszívesebben:
Haymitchét.
28. nap: Kinek a viadalát ismernéd meg jobban:
Anniét vagy Finnickét.
A Kapitólium érdekelne a túlontúl extravagáns stílus ellenére is.
27. nap: Kinek a háttértörténetét ismernéd meg legszívesebben:
Haymitchét.
28. nap: Kinek a viadalát ismernéd meg jobban:
Anniét vagy Finnickét.
2014. május 18. 15:56
29. nap: Milyen arénát tudnál elképzelni:
Ha jól emlékszem, sivatag már volt, de azért olvastam volna róla szívesen/valami nagyon hideg, havas, erdős arénáról is.
30. nap: Ha választhatnál (nemtől függetlenül) kinek a karakterét játszanád el?
Hmm, a leginkább Annie karakterét, igaz, hogy viszonylag keveset tudtunk meg róla, de kedveltem, mint szereplő, (talán azért, mert olyan labilis volt néha, és emiatt érdekessé vált számomra).
Ha jól emlékszem, sivatag már volt, de azért olvastam volna róla szívesen/valami nagyon hideg, havas, erdős arénáról is.
30. nap: Ha választhatnál (nemtől függetlenül) kinek a karakterét játszanád el?
Hmm, a leginkább Annie karakterét, igaz, hogy viszonylag keveset tudtunk meg róla, de kedveltem, mint szereplő, (talán azért, mert olyan labilis volt néha, és emiatt érdekessé vált számomra).
2014. május 29. 21:33
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
4.nap: Egy karakter akit szeretsz, de mindenki utál:
Cato. Hiába, nekem valamilyen szinten szimpi volt.
9.nap: Valami amit utáltál a könyvben:
Peeta műlába, vagy mi a csoda. Nekem az nem tetszett
Cato. Hiába, nekem valamilyen szinten szimpi volt.
9.nap: Valami amit utáltál a könyvben:
Peeta műlába, vagy mi a csoda. Nekem az nem tetszett
2014. június 18. 08:28
7.
Idézet
Nem felejted el annak az embernek az arcát, aki az utolsó reményed volt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: