4.nap: Egy karakter akit szeretsz, de mindenki utál:
Nem hiszem hogy van ilyen nekem
30 napos Éhezők viadala kihívás
2014. április 25. 19:41
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
18. nap: Kedvenc pár
Katniss&Peeta♥
Katniss&Peeta♥
2014. április 26. 00:21
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
14. nap: Egy kérdés ami megválaszolatlan maradt, de bárcsak kaptunk volna választ rá:
Engem Gale sorsa érdekel. Azok után, amit leírtak róla az epilógusban, simán kinézem belőle, hogy egy öngyilkos hajlamú alkesz lesz belőle. Egyébként még nagyon kíváncsi vagyok, hogy Cinnával konkrétan mi történt. A halála körül nagyon zavaros a helyzet, rettenetesen sajnálom, hogy ilyen méltatlan befejezés jutott neki és semmi megemlékezést nem kapott.
Engem Gale sorsa érdekel. Azok után, amit leírtak róla az epilógusban, simán kinézem belőle, hogy egy öngyilkos hajlamú alkesz lesz belőle. Egyébként még nagyon kíváncsi vagyok, hogy Cinnával konkrétan mi történt. A halála körül nagyon zavaros a helyzet, rettenetesen sajnálom, hogy ilyen méltatlan befejezés jutott neki és semmi megemlékezést nem kapott.
2014. április 27. 00:17
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
15. nap: A legutálatosabb kiválasztott:
Egyértelműen Glimmer. Sosem kedveltem.
Egyértelműen Glimmer. Sosem kedveltem.
2014. április 27. 12:51
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
23. nap: Kedvenc jelenet a Futótűzben:
Igazából az egész film összes jelenete tetszik. De talán az mikor Peeta kis híján meghal. És mikor Peeta és Katniss a végén elköszönnek és Katniss felrobbantja az arénát.
7.nap: Kedvenc idézet:
"A fejemben mind a mai napig összekapcsolódik az a fiú, Peeta Mellark, a kenyér, ami reményt adott, és a pitypang, ami arra emlékeztetett, hogy nincs megpecsételve a sorsom."
"Eltökélt vagyok, bosszút akarok állni érte, azt akarom, hogy ne felejtsék el őt, ezt pedig csak úgy tudom elérni, ha megnyerem a Viadalt, és ezáltal én magam válok feledhetetlenné."
Igazából az egész film összes jelenete tetszik. De talán az mikor Peeta kis híján meghal. És mikor Peeta és Katniss a végén elköszönnek és Katniss felrobbantja az arénát.
7.nap: Kedvenc idézet:
"A fejemben mind a mai napig összekapcsolódik az a fiú, Peeta Mellark, a kenyér, ami reményt adott, és a pitypang, ami arra emlékeztetett, hogy nincs megpecsételve a sorsom."
"Eltökélt vagyok, bosszút akarok állni érte, azt akarom, hogy ne felejtsék el őt, ezt pedig csak úgy tudom elérni, ha megnyerem a Viadalt, és ezáltal én magam válok feledhetetlenné."
2014. április 27. 13:09
|
|
Dorina1024høgh |
|
14. nap: Egy kérdés ami megválaszolatlan maradt, de bárcsak kaptunk volna választ rá:
Azt nem értem (de persze még azt a részt nem láttam), hogy a Kiválasztottban pontosan miért is kellett meghalnia Primnek. Meg, hogy Cinnát miért ölték meg. Nekem az még mindig nem világos.
Azt nem értem (de persze még azt a részt nem láttam), hogy a Kiválasztottban pontosan miért is kellett meghalnia Primnek. Meg, hogy Cinnát miért ölték meg. Nekem az még mindig nem világos.
2014. április 27. 16:12
13. nap: Valami ami bárcsak ne történt volna meg:
Ugyanaz a válaszom mint a 6. és a 10. kérdésre.
Ugyanaz a válaszom mint a 6. és a 10. kérdésre.
2014. április 28. 00:06
|
|
|
16. nap: A legrosszabb halál:
Relatív.
Nekem a legrosszabb Finnické volt, de ha a legfájdalmasabbra, vagy méltatlanabbra gondoltok, akkor Cinna.
Relatív.
Nekem a legrosszabb Finnické volt, de ha a legfájdalmasabbra, vagy méltatlanabbra gondoltok, akkor Cinna.
2014. április 29. 00:28
|
|
|
17. nap: Egy zene, amiről a film jut eszedbe:
James Newton Howard - Rue's Farewell
James Newton Howard - Rue's Farewell
2014. április 30. 01:04
|
|
|
18. nap: Kedvenc pár:
Katniss és Prim
HA mindenféleképpen románc, akkor Gale és Katniss.
Katniss és Prim
HA mindenféleképpen románc, akkor Gale és Katniss.
2014. május 01. 00:03
|
|
|
19. nap: Kedvenc könyv a háromból:
Futótűz
Futótűz
2014. május 02. 13:26
Cinna halála körül van egy-két homályos folt, szívesen megtudtam volna, pontosan mi is történt vele.
Clove
Finnick, Prim (és Cinna is, mert nagyon sajnáltam, hogy végül neki is meg kellett halnia).
Safe and Sound
Katniss/Peeta, Finnick/Annie
A legelső, Éhezők Viadala
Cinna halála körül van egy-két homályos folt, szívesen megtudtam volna, pontosan mi is történt vele.
Clove
Finnick, Prim (és Cinna is, mert nagyon sajnáltam, hogy végül neki is meg kellett halnia).
Safe and Sound
Katniss/Peeta, Finnick/Annie
A legelső, Éhezők Viadala
2014. május 02. 13:46
|
|
Dorina1024høgh |
|
Hát mivel még nincs meg a Futótűz sem a Kiválasztott így, Mags és Cato. Meg Cinna.
Ed Sheeran-Kiss Me, Birdy-Just a Game
12.nap: Kedvenc kiválasztottad:
Katniss,Peeta,Finnick,Johanna,Ruta,Beetee
8.nap: Peeta vagy Gale:
Nehéz kérdés. Mivel mind a ketten iszonyatosan jól néznek ki, és mellette még kedvesek. Nem tudom. De talán inkább Peeta.
1.nap: Kedvenc karakter:
Peeta és Katniss. Mind2 kitartó. Katniss pedig egy kicsit még fura is.
Hát mivel még nincs meg a Futótűz sem a Kiválasztott így, Mags és Cato. Meg Cinna.
Ed Sheeran-Kiss Me, Birdy-Just a Game
12.nap: Kedvenc kiválasztottad:
Katniss,Peeta,Finnick,Johanna,Ruta,Beetee
8.nap: Peeta vagy Gale:
Nehéz kérdés. Mivel mind a ketten iszonyatosan jól néznek ki, és mellette még kedvesek. Nem tudom. De talán inkább Peeta.
1.nap: Kedvenc karakter:
Peeta és Katniss. Mind2 kitartó. Katniss pedig egy kicsit még fura is.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: