1.nap: Kedvenc karakter:
Peeta és Finnick
30 napos Éhezők viadala kihívás
2014. április 15. 11:10
2014. április 15. 14:22
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
4.nap: Egy karakter akit szeretsz, de mindenki utál:
Snow elnök. Nagyon badass a csávó. Igazából mindig is bírtam a karakterét, inkább a személyiségét. Rettenetesen rémisztő volt, szabályosan libabőrös lettem a monológjaitól, főleg a 2. könyv elején. Ahogy írtam is korábban, Coin elnököt nem csíptem.
Snow elnök. Nagyon badass a csávó. Igazából mindig is bírtam a karakterét, inkább a személyiségét. Rettenetesen rémisztő volt, szabályosan libabőrös lettem a monológjaitól, főleg a 2. könyv elején. Ahogy írtam is korábban, Coin elnököt nem csíptem.
2014. április 16. 00:11
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
5.nap: Egy jelent ami megnevettetett:
Hát, nem nagyon bővelkedik derűs jelenetekben a trilógia, szóval komolyan el kellett gondolkodjak. Nem is emlékszem konkrét jelenetre, de tudom, hogy Finnick sokszor mosolyt csalt az arcomra, még ha nem is nevettem sokat. Az ő karaktere sokszor feldobta a kedvemet és visszahozott depresszióból a sok negatív esemény után.
Hát, nem nagyon bővelkedik derűs jelenetekben a trilógia, szóval komolyan el kellett gondolkodjak. Nem is emlékszem konkrét jelenetre, de tudom, hogy Finnick sokszor mosolyt csalt az arcomra, még ha nem is nevettem sokat. Az ő karaktere sokszor feldobta a kedvemet és visszahozott depresszióból a sok negatív esemény után.
2014. április 16. 15:23
2.nap: Legkevésbé kedvelt karakter:
Számomra is Snow.
Számomra is Snow.
2014. április 17. 00:33
|
|
|
6.nap: Egy jelenet ami megríkatott:
Ironikus módon ugyanahhoz a személyhez kapcsolódik, aki a legtöbbször csalt mosolyt az arcomra. Finnick halála. Még hullámos is lett a papír a könnyeimtől, amiket észrevétlenül hullattam a bizonyos oldalra. Rohantam is hajszárítóért. És újra, ironikus módon mégis olyan 'bittersweet' érzés ez, hiszen pozitív emlékeim is vannak róla.
Ironikus módon ugyanahhoz a személyhez kapcsolódik, aki a legtöbbször csalt mosolyt az arcomra. Finnick halála. Még hullámos is lett a papír a könnyeimtől, amiket észrevétlenül hullattam a bizonyos oldalra. Rohantam is hajszárítóért. És újra, ironikus módon mégis olyan 'bittersweet' érzés ez, hiszen pozitív emlékeim is vannak róla.
2014. április 18. 00:40
|
|
|
7.nap: Kedvenc idézet:
A kedvencem egy visszatérő dalocska, amit Katniss énekel Ruenak az első részben, majd pedig ugyanez visszaköszön a fináléban. Az adatlapomon is kint van, de bemásolom. "Deep in the meadow, under the willow
A bed of grass, a soft green pillow
Lay down your head, and close your sleepy eyes
And when you awake, the sun will rise."
Gyönyörű.
A kedvencem egy visszatérő dalocska, amit Katniss énekel Ruenak az első részben, majd pedig ugyanez visszaköszön a fináléban. Az adatlapomon is kint van, de bemásolom. "Deep in the meadow, under the willow
A bed of grass, a soft green pillow
Lay down your head, and close your sleepy eyes
And when you awake, the sun will rise."
Gyönyörű.
2014. április 19. 17:18
|
|
|
8.nap: Peeta vagy Gale:
Érdekes kérdés. Én mindig is Finnickes voltam amúgy.
Viszont a két srác közül Gale-t kedvelem jobban. Nem tudom, az ő magas, férfias és kicsit zord jellemével levett a lábamról. És Katnisshoz is jobban illik, ezért is tetszett amúgy a befejezés. Kicsit önsanyargató vagyok.
De tény, hogy Peetának vannak a legszebb monológjai is a könyvben. Ő egy rendkívül nemes karakter, önfeláldozó és odaadó. Az életét feláldozná azokért akiket szert, főleg Katnissért, annak ellenére, hogy legtöbbször egyoldalú volt az érzés. Tiszteletreméltó szereplő, egy hős.
Érdekes kérdés. Én mindig is Finnickes voltam amúgy.
Viszont a két srác közül Gale-t kedvelem jobban. Nem tudom, az ő magas, férfias és kicsit zord jellemével levett a lábamról. És Katnisshoz is jobban illik, ezért is tetszett amúgy a befejezés. Kicsit önsanyargató vagyok.
De tény, hogy Peetának vannak a legszebb monológjai is a könyvben. Ő egy rendkívül nemes karakter, önfeláldozó és odaadó. Az életét feláldozná azokért akiket szert, főleg Katnissért, annak ellenére, hogy legtöbbször egyoldalú volt az érzés. Tiszteletreméltó szereplő, egy hős.
2014. április 20. 00:28
|
|
|
9.nap: Valami amit utáltál a könyvben:
A válaszom ugyanaz, mint a 6. kérdésre.
A válaszom ugyanaz, mint a 6. kérdésre.
2014. április 21. 14:38
3.nap: Egy karakter akit utálsz, de mindenki más szeret:
Túlzás, hogy utálom, de Katniss karakterét nem nagyon csíptem. Tudom, ő a főhős, és hogy erős, végre női karakter, de nekem sokszor nagyon nem jött be a stílusa.
Ilyen nincsen.
Futótűzben, amikor Katniss és Finnick bekenik magukat és úgy hajolnak Peeta fölé, aki aztán jól megijed tőlük.
Finncik halála.
"Pusztítani sokkal könnyebb, mint teremteni."
Túlzás, hogy utálom, de Katniss karakterét nem nagyon csíptem. Tudom, ő a főhős, és hogy erős, végre női karakter, de nekem sokszor nagyon nem jött be a stílusa.
Ilyen nincsen.
Futótűzben, amikor Katniss és Finnick bekenik magukat és úgy hajolnak Peeta fölé, aki aztán jól megijed tőlük.
Finncik halála.
"Pusztítani sokkal könnyebb, mint teremteni."
2014. április 21. 19:18
|
|
|
10. nap: Egy karakter aki bárcsak ne halt volna meg:
Ugyanaz a válasz, mint a 9. 6. kérdésekre.
Finnick
Ugyanaz a válasz, mint a 9. 6. kérdésekre.
Finnick
2014. április 22. 00:26
|
|
|
11.nap: Egy karakter aki bárcsak meghalt volna:
Nincs ilyen. Inkább csak olyan karakter, aki bár korábban halt volna meg.
Nincs ilyen. Inkább csak olyan karakter, aki bár korábban halt volna meg.
2014. április 22. 17:27
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
9.nap: Valami amit utáltál a könyvben
nem olvastam
nem olvastam
2014. április 23. 17:22
8.nap: Peeta vagy Gale:
Egyértelműen Peeta, számomra Gale sokszor túl zord volt, és nem is szimpatizáltam vele annyira. Peeta viszont hamar az egyik kedvencemmé nőtte ki magát.
Kedvenc szereplőm halála
Egyértelműen Peeta, számomra Gale sokszor túl zord volt, és nem is szimpatizáltam vele annyira. Peeta viszont hamar az egyik kedvencemmé nőtte ki magát.
Kedvenc szereplőm halála
2014. április 24. 20:33
|
|
|
12.nap: Kedvenc kiválasztottad:
Cato
Cato
2014. április 25. 10:31
|
|
|
13. nap: Valami ami bárcsak ne történt volna meg:
Megint csak Finnick halála. Tudom..tudom...de nagyon elfogult vagyok.
Megint csak Finnick halála. Tudom..tudom...de nagyon elfogult vagyok.
2014. április 25. 18:36
10. nap: Egy karakter aki bárcsak ne halt volna meg:
Továbbra is Finnick.
Akiket ki nem állhattam, azokat szerencsére mind el tették láb alól.
Továbbra is Finnick.
Akiket ki nem állhattam, azokat szerencsére mind el tették láb alól.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: