Íme, minden idők legjobb 21 balladájának listája
2014. február 17. 14:47
Journey, Whitesnake, Alice Cooper, Boston, Poison, Aerosmith, Meat Loaf, Bon Jovi, Def Leppard... Milyen kár, hogy ma már kevés az ilyen zenész! És én is hiányolom a November Rain-t (vagy a Don't Cry-t!)
2014. február 17. 15:44
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Bonnie Tyler számát nagyon szeretem, de annyit hallgattam, hogy már kicsit unom. A Bon Jovitól viszont nem ez a kedvenc számom, de a klipjét nagyon szeretem, nem mellesleg Jon nagyon jól néz ki benne :3 Az Alice Cooper szám is nagyon jó. Lényegében a legtöbbet be lehet sorolni a nekem tetsző számok közé, hisz nagyon szeretem a régi dalokat.
Egyébként Evelin1D, rátapintottál a lényegre. Legalábbis remélem, hogy igazad van!
Egyébként Evelin1D, rátapintottál a lényegre. Legalábbis remélem, hogy igazad van!
2014. február 17. 17:49
nagyon jó dalok! Every rose has its thorn
Jogosan a total eclipse of heart lett az első! gyönyörű dalok
Jogosan a total eclipse of heart lett az első! gyönyörű dalok
2014. február 17. 18:33
|
|
Tini Ladyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 267 Csatolások: 76 Azonosító: 124167 offline
|
Igazából hiányoltam a Guns N' Rosestól a November Raint, de így is tetszik az összeállítás, hisz az Aerosmith, Bonnie Tyler, Bon Jovi, Journey és Alannah Myles is benne van. <3
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. február 17. 19:04
|
|
ihateharrystylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 193116 offline
|
Szerintem ebből az összeállításból hiányzott a GNR de ezt elnézve nagyon jó a lista mindet szeretem egytől egyig <3
2014. február 18. 19:42
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Megint egy igazán jó összeállítás.
Teljesen egyetértek a listával, mondjuk a sorrenden kicsit változtatnék. Igazán jó, igényes számok vannak rajta. Igaz, nem ismerem az összeset, de amit ismerek, azt imádom, az Alwayst, az I Don’t Want to Miss a Thinget és az Every Rose Has a Thornt különösen kiemelném. Igaz, a Guns N' Rosestól a Don't Cryt és a November Raint én is hiányolom innen...
Teljesen egyetértek a listával, mondjuk a sorrenden kicsit változtatnék. Igazán jó, igényes számok vannak rajta. Igaz, nem ismerem az összeset, de amit ismerek, azt imádom, az Alwayst, az I Don’t Want to Miss a Thinget és az Every Rose Has a Thornt különösen kiemelném. Igaz, a Guns N' Rosestól a Don't Cryt és a November Raint én is hiányolom innen...
Szandiiii
2014. február 18. 19:49
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Azért a lista nagyjával egyetértek, a Don't wanna miss a thing például nálam überelhetetlen.
Viszont én sem értem, hogy a November rain hogy a viharban nincs a listán.
Szandiiii
2014. február 20. 15:12
pont ilyen nyálas hangulatomban vagyok, hogy balladákat hallgatnék
majd valamikor ha lesz időm, végighallgatom a listát
2014. április 14. 17:05
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Bon Jovi
legjobb
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.