Beyoncé lánya szigorú étrendet követ
2014. február 18. 09:34
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Amúgy ez jó dolog és nagyon aranyos a kis lányuk.
2014. február 18. 13:02
Idézet (spadri @ 2014.02.18. 08:50)
Androsama: úgy kezdtük. Aztán ráálltunk a cukrászdára, mert azt legalább mi is megesszük, de én sem vagyok oda a sütikért. Évekbe telt, mire egy gombóc fagyit megettek. Úgyhogy szerintem nem alap, hogy a gyerekek imádják az édességet, inkább rászoktatjuk őket.
Szerintem meg gyereke válogatja. Mi sem voltunk rászoktatva, mégis imádjuk/imádtuk a sütit, a fagyit, a csokit, stb. Bár sütiből csak a házit! Abban nem mindenféle pótló van, hanem tojás, tej, liszt, stb.
Egyébként az ízlés később még változhat. Én kicsiként ki nem állhattam a burgonyát, aztán nagyobb koromban megszerettem. Vagy pl. most rá sem bírok nézni a gombára, de anno meg imádtam. Viszont a spenótot mindig utáltam, ez nem változott. Ezért mondom, hogy lehet, hogy később szeretni fogják a sütit, lehet, hogy nem. Majd kialakul.
2014. február 18. 17:07
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Legyen egészséges, oké, de nehogy túlzásba essenek!!
2014. február 19. 10:06
Én nem tudom,de nekem ez a Beyoncé nem igazán szimpatikus!De ki hogy van vele!
2014. február 20. 18:49
Egy ilyen kisbabának még kell sok vitamin,legyen egészséges,csak egy kicsit túlzásba viszik!
2014. március 02. 08:13
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
szerintem jól döntöttek!
2014. március 02. 12:19
|
|
Viooovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.26. Hozzászólás: 443 Csatolások: 73 Azonosító: 221823 offline
|
Jólvan, oké hogy törődik vele, de azért ez már túlzás... oké, néhány ételt le lehet szedni a listáról, de azért mégis... a a diéta nem abból áll hogy nem eszel semmi zsírosat meg cukrosat... mindent lehet csak a megfelelő mennyiségben...
2014. május 06. 17:54
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Azért mégiscsak egy kisgyerek. Szerintem kicsit lazítani kéne az étrenden, mert nem lesz semmi baja egy kis cukortól... dehát az ő gyerekük
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: