Ha az én bátyám lenne,tuti elküldeném melegebb éghajlatra!!!
Bunkóóóòóóó!!!!!!!
Nick Carter nem ment el húga esküvőjére
2014. február 16. 22:29
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
2014. február 17. 08:09
Nick az egyik nagy kedvencem már majdnem két évtizede, de most hatalmasat csalódtam benne. Korábban azt gondoltam, h persze, előfordulhat, h elfelejtett neki szólni az anyja Leslie temetéséről, ismerve a múltbeli történéseket, de az, h Angel esküvőjét is kihagyta a bachelor parti miatt, ez a kifogás eléggé valószínűtlennek tűnik.
Amúgy sem volt sosem szimpatikus ez a Lauren, nem mondom, hogy ő tehet róla, de vmi azt súgja, h benne van a nő keze a dolgokban rendesen. Nick viselkedése egyre kevésbé tetszik, nem értem, mi a fenét csinál újabban. Hova lett az az édes srác, aki egykor volt?
A párnak szívből gratulálok, nagyon aranyosak együtt, kezdem ezt a srácot megkedvelni, pedig az elején nem volt szimpi, de látszik, mennyire boldogok együtt Angellel.
Amúgy sem volt sosem szimpatikus ez a Lauren, nem mondom, hogy ő tehet róla, de vmi azt súgja, h benne van a nő keze a dolgokban rendesen. Nick viselkedése egyre kevésbé tetszik, nem értem, mi a fenét csinál újabban. Hova lett az az édes srác, aki egykor volt?
A párnak szívből gratulálok, nagyon aranyosak együtt, kezdem ezt a srácot megkedvelni, pedig az elején nem volt szimpi, de látszik, mennyire boldogok együtt Angellel.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 17. 15:27
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Angel nagyon szép volt, és gratulálok neki!
Nick-ről meg annyi, hogy mióta ezzel a csajjal van kicsit sincs ott ahol lennie kéne neki..
Nick-ről meg annyi, hogy mióta ezzel a csajjal van kicsit sincs ott ahol lennie kéne neki..
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 18. 09:36
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
szerintem nem jól tette a dolgot én a helyében elmentem volna
2014. február 18. 12:34
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Angel egyszerűen gyönyörű volt, gratula nekik.
Leslieről én nem tudtam, nagyon sajnálom. :/ De, hogy egyien se jelenjen meg, az már pofátlanság. Én úgy kitagadnám, mint a huzat!
Leslieről én nem tudtam, nagyon sajnálom. :/ De, hogy egyien se jelenjen meg, az már pofátlanság. Én úgy kitagadnám, mint a huzat!
2014. március 07. 14:46
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Azért nem ment el mert a családja elfordult tőle huga halála után őt hibáztatták amiért mehalt ezt ellen degeneres műsorában mondta el, még azt is megtiltották neki ,hogy a temetésre elmenjen ezek után nem kell megsértődni ha az esküvőre nem megy el
2014. március 07. 16:28
Esetleg ezt a videót be tudnád linkelni? Ugyanis nem láttam. Bár ez elég furcsa. Nick szülinapja két hónapja volt, ott boldogan ünnepelt a családjával, Aaron töltött fel képeket a buliról. Bár az tény, h se az anyja, se az apja nem volt ott.
Idézet (rosa82 @ 2014.03.07. 14:46)
Azért nem ment el mert a családja elfordult tőle huga halála után őt hibáztatták amiért mehalt ezt ellen degeneres műsorában mondta el, még azt is megtiltották neki ,hogy a temetésre elmenjen ezek után nem kell megsértődni ha az esküvőre nem megy el
2014. április 01. 19:48
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Dr Phil műsorába adott interjút a youtube-on fent van ok kerek- perec megmondja hogy a család őt hibáztatta a testvére függöségéért, ahogy azt is megemlíti ,hogy 16 éves korától tulajdonképpen ő volt a kenyérkereső a családnál. A szülei helyében én szégyelném magam. http://www.youtube.com/watch?v=jZTfPM0Tt5M
2014. április 02. 13:12
Köszi a videót
Idézet (rosa82 @ 2014.04.01. 19:48)
Dr Phil műsorába adott interjút a youtube-on fent van ok kerek- perec megmondja hogy a család őt hibáztatta a testvére függöségéért, ahogy azt is megemlíti ,hogy 16 éves korától tulajdonképpen ő volt a kenyérkereső a családnál. A szülei helyében én szégyelném magam. http://www.youtube.com/watch?v=jZTfPM0Tt5M
2014. július 13. 17:36
|
H.Merciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 205496 offline
|
Jesszus... Mikor először olvastam, hogy nem ment el sem az esküvőre, sem a temetésre, picit furcsa volt. De semmit haragot nem éreztem Nick iránt, túlságosan szeretem ahhoz. Biztos voltam benne, hogy valami nyomós oka volt rá. És tessék... Ilyen szülőket, basszus! -.- És én is köszönöm a videót
Angel-nek gratulálok az esküvőshöz, sok boldogságot, és gyönyörű volt. ^^
Lauren-ről annyit, hogy nem tudom. Nem tudom, mit gondoljak. A lényeg, ha Nick boldog, én is az vagyok.
Nick-ről pedig annyit: Always & Forever! <3
Angel-nek gratulálok az esküvőshöz, sok boldogságot, és gyönyörű volt. ^^
Lauren-ről annyit, hogy nem tudom. Nem tudom, mit gondoljak. A lényeg, ha Nick boldog, én is az vagyok.
Nick-ről pedig annyit: Always & Forever! <3
2015. január 05. 14:00
|
rosa82 |
|
Lauren nem tűnt szimpatikusnak de megnéztem a valóságshowt az esküvőjükről és le a kalappal előtte ahogy védi Nicket. Nem volt neki se könnyű élete de egy keményen dolgozó komoly és felelősségteljes nő lett belőle aki imádja a párját annak ellenére kitart végig ,hogy Nick kedves anyukája nyiltan lekurvázta néhány nappal az esküvő előtt. https://www.youtube.com/watch?v=W4httKLT-_M ezen a videón az eleje a nagyon érdekes az esküvő napján nick anyucikája a facebook lapján nyílt levélben azt állítja ,hogy segítséget kért Nicktől a húga de ő elzavarta és nem segített neki és miatta halt meg. Talán ahelyett ,hogy őt hibáztatná nézzen tükörbe ő volt a szülő neki kellett volna segíteni.
2015. augusztus 09. 00:47
|
|
betty19801993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 169712 offline
|
Nick azért nem ment el se az esküvőre, sem a temetésre, mert hatalmas balhé lett volna, úgy az anyukája szemébe nézni, és nem átnézni rajta, hogy a feleségét konkrétan a pokolra kívánja, Leslie haláláért is őt hibáztatja.
Nick megtalálta a nagy Ő-t. Nekem Jane ismerősöm facebookon, azért jelölt vissza, hogy minél több emberhez eljusson a posztja, amiben Laurent szidja. Azt hittem kamu profil, de miután Nick valóságshowjában megláttam azt a posztot amit ők is néztek, azt pont én is láttam mikor kiírta. Már pár rajongó megpróbálta észhez téríteni Janet, de nem sikerült.
Szerintem összeillenek, és nagyon cukik együtt. Mikor 13 éves voltam, azt hittem én leszek Nick felesége, na de tévedtem
D Nembaj, azóta én is megtaláltam életem párját.
Ha Lauren nem lenne, Nick drogozna, inna, tönkretenné magát. Figyelemmel kísérem Nicket évek óta, hatalmas változás történt, mikor Lauren belépett az életébe, neki köszönhetjük, hogy Nick észhez tért, felhagyott a drogokkal, alkalmanként iszik, és BOLDOG ♥ És egy boldog Nick Carter jó számokat fog írni, felénekelni.
Amúgy hamarosan megjelenik a 3. szólólemeze, már tűkön ülök.
Nick megtalálta a nagy Ő-t. Nekem Jane ismerősöm facebookon, azért jelölt vissza, hogy minél több emberhez eljusson a posztja, amiben Laurent szidja. Azt hittem kamu profil, de miután Nick valóságshowjában megláttam azt a posztot amit ők is néztek, azt pont én is láttam mikor kiírta. Már pár rajongó megpróbálta észhez téríteni Janet, de nem sikerült.
Szerintem összeillenek, és nagyon cukik együtt. Mikor 13 éves voltam, azt hittem én leszek Nick felesége, na de tévedtem
Ha Lauren nem lenne, Nick drogozna, inna, tönkretenné magát. Figyelemmel kísérem Nicket évek óta, hatalmas változás történt, mikor Lauren belépett az életébe, neki köszönhetjük, hogy Nick észhez tért, felhagyott a drogokkal, alkalmanként iszik, és BOLDOG ♥ És egy boldog Nick Carter jó számokat fog írni, felénekelni.
Amúgy hamarosan megjelenik a 3. szólólemeze, már tűkön ülök.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.