Starity

Nick Carter nem ment el húga esküvőjére

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 16. 22:29 #21
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Ha az én bátyám lenne,tuti elküldeném melegebb éghajlatra!!!
Bunkóóóòóóó!!!!!!!
2014. február 17. 08:09 #22
- törölt felhasználó -    
Nick az egyik nagy kedvencem már majdnem két évtizede, de most hatalmasat csalódtam benne. Korábban azt gondoltam, h persze, előfordulhat, h elfelejtett neki szólni az anyja Leslie temetéséről, ismerve a múltbeli történéseket, de az, h Angel esküvőjét is kihagyta a bachelor parti miatt, ez a kifogás eléggé valószínűtlennek tűnik.
Amúgy sem volt sosem szimpatikus ez a Lauren, nem mondom, hogy ő tehet róla, de vmi azt súgja, h benne van a nő keze a dolgokban rendesen. Nick viselkedése egyre kevésbé tetszik, nem értem, mi a fenét csinál újabban. Hova lett az az édes srác, aki egykor volt? sad.gif

A párnak szívből gratulálok, nagyon aranyosak együtt, kezdem ezt a srácot megkedvelni, pedig az elején nem volt szimpi, de látszik, mennyire boldogok együtt Angellel.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. február 17. 15:27 #23
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Csatolások: 0
Azonosító: 123111
Angel nagyon szép volt, és gratulálok neki!

Nick-ről meg annyi, hogy mióta ezzel a csajjal van kicsit sincs ott ahol lennie kéne neki..
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. február 17. 16:41 #24
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Angel csinos volt! Gratulálok a házassághoz. Nick pedig nem igazán a jó testvér szerepét kapja meg nálam.
2014. február 18. 09:36 #25
patko-petra
patko-petra
visszatérő vendég

StátuszThe Vampire Diaries
Hozzászólás: 471
Csatolások: 25
Azonosító: 200376
szerintem nem jól tette a dolgot én a helyében elmentem volna
2014. február 18. 12:34 #26
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Angel egyszerűen gyönyörű volt, gratula nekik. smileeee.gif
Leslieről én nem tudtam, nagyon sajnálom. :/ De, hogy egyien se jelenjen meg, az már pofátlanság. Én úgy kitagadnám, mint a huzat!
2014. március 07. 14:46 #27
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2233
Azonosító: 201674
Azért nem ment el mert a családja elfordult tőle huga halála után őt hibáztatták amiért mehalt ezt ellen degeneres műsorában mondta el, még azt is megtiltották neki ,hogy a temetésre elmenjen ezek után nem kell megsértődni ha az esküvőre nem megy el
2014. március 07. 16:28 #28
- törölt felhasználó -    
Esetleg ezt a videót be tudnád linkelni? Ugyanis nem láttam. Bár ez elég furcsa. Nick szülinapja két hónapja volt, ott boldogan ünnepelt a családjával, Aaron töltött fel képeket a buliról. Bár az tény, h se az anyja, se az apja nem volt ott.

Idézet (rosa82 @ 2014.03.07. 14:46)
Azért nem ment el mert a családja elfordult tőle huga halála után őt hibáztatták amiért mehalt ezt ellen degeneres műsorában mondta el, még azt is megtiltották neki ,hogy a temetésre elmenjen ezek után nem kell megsértődni ha az esküvőre nem megy el
2014. április 01. 19:48 #29
rosa82
rosa82
Dr Phil műsorába adott interjút a youtube-on fent van ok kerek- perec megmondja hogy a család őt hibáztatta a testvére függöségéért, ahogy azt is megemlíti ,hogy 16 éves korától tulajdonképpen ő volt a kenyérkereső a családnál. A szülei helyében én szégyelném magam. http://www.youtube.com/watch?v=jZTfPM0Tt5M
2014. április 02. 13:12 #30
- törölt felhasználó -    
Köszi a videót meghajolo.gif

Idézet (rosa82 @ 2014.04.01. 19:48)
Dr Phil műsorába adott interjút a youtube-on fent van ok kerek- perec megmondja hogy a család őt hibáztatta a testvére függöségéért, ahogy azt is megemlíti ,hogy 16 éves korától tulajdonképpen ő volt a kenyérkereső a családnál. A szülei helyében én szégyelném magam. http://www.youtube.com/watch?v=jZTfPM0Tt5M
2014. július 13. 17:36 #31
H.Merci
H.Merci
új tag

StátuszBackstreet Boys! Scorpions! Foreigner! And the others... ;D
Hozzászólás: 1
Azonosító: 205496
Jesszus... Mikor először olvastam, hogy nem ment el sem az esküvőre, sem a temetésre, picit furcsa volt. De semmit haragot nem éreztem Nick iránt, túlságosan szeretem ahhoz. Biztos voltam benne, hogy valami nyomós oka volt rá. És tessék... Ilyen szülőket, basszus! -.- És én is köszönöm a videót smileeee.gif

Angel-nek gratulálok az esküvőshöz, sok boldogságot, és gyönyörű volt. ^^

Lauren-ről annyit, hogy nem tudom. Nem tudom, mit gondoljak. A lényeg, ha Nick boldog, én is az vagyok.

Nick-ről pedig annyit: Always & Forever! <3
2015. január 05. 14:00 #32
rosa82
rosa82
Lauren nem tűnt szimpatikusnak de megnéztem a valóságshowt az esküvőjükről és le a kalappal előtte ahogy védi Nicket. Nem volt neki se könnyű élete de egy keményen dolgozó komoly és felelősségteljes nő lett belőle aki imádja a párját annak ellenére kitart végig ,hogy Nick kedves anyukája nyiltan lekurvázta néhány nappal az esküvő előtt. https://www.youtube.com/watch?v=W4httKLT-_M ezen a videón az eleje a nagyon érdekes az esküvő napján nick anyucikája a facebook lapján nyílt levélben azt állítja ,hogy segítséget kért Nicktől a húga de ő elzavarta és nem segített neki és miatta halt meg. Talán ahelyett ,hogy őt hibáztatná nézzen tükörbe ő volt a szülő neki kellett volna segíteni.
2015. augusztus 09. 00:47 #33
betty19801993
betty19801993
új tag

StátuszFalling in love again♥
Hozzászólás: 43
Azonosító: 169712
Nick azért nem ment el se az esküvőre, sem a temetésre, mert hatalmas balhé lett volna, úgy az anyukája szemébe nézni, és nem átnézni rajta, hogy a feleségét konkrétan a pokolra kívánja, Leslie haláláért is őt hibáztatja.
Nick megtalálta a nagy Ő-t. Nekem Jane ismerősöm facebookon, azért jelölt vissza, hogy minél több emberhez eljusson a posztja, amiben Laurent szidja. Azt hittem kamu profil, de miután Nick valóságshowjában megláttam azt a posztot amit ők is néztek, azt pont én is láttam mikor kiírta. Már pár rajongó megpróbálta észhez téríteni Janet, de nem sikerült.
Szerintem összeillenek, és nagyon cukik együtt. Mikor 13 éves voltam, azt hittem én leszek Nick felesége, na de tévedtem biggrin.gifD Nembaj, azóta én is megtaláltam életem párját.
Ha Lauren nem lenne, Nick drogozna, inna, tönkretenné magát. Figyelemmel kísérem Nicket évek óta, hatalmas változás történt, mikor Lauren belépett az életébe, neki köszönhetjük, hogy Nick észhez tért, felhagyott a drogokkal, alkalmanként iszik, és BOLDOG ♥ És egy boldog Nick Carter jó számokat fog írni, felénekelni. biggrin.gif
Amúgy hamarosan megjelenik a 3. szólólemeze, már tűkön ülök. biggrin.gif
2015. augusztus 10. 20:57 #34
Sz.Petra
Sz.Petra
visszatérő vendég

Státusz"The Best That I Can" Time can not tear us apart we're stronger , than yesterday
Hozzászólás: 486
Azonosító: 229971
betty19801993 - egyetértek veled smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok