Öt sorozattal már biztos visszatér a CW
2014. február 16. 17:12
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Kiváncsi vagyok, végül hogy fog végződni ez a Damon-Elena-Stefan hármas. De már kicsit úgy érzem, egyre gyengébb az egész, és egyre őrültebb ötletekkel jönnek elő. Pl ez a Katherines dolog is..
2014. február 16. 17:41
|
|
kellyofficúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 221035 offline
|
Originals, The Vampire Diaries... aww. :3
2014. február 16. 17:42
|
|
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline
|
Gratulálok azon sorozatoknak, amelyek folytatást nyernek, de számomra kicsikét, vagy inkább nagyon rémisztően hat, hogy van, amelyik nem teljesít jól.. A Zöld Íjásznak, és a The Originalsnak nagyon örülök, de pl. a Vámpírnaplóknak ideje lenne észhez térni.. szóval remélem jobb évada lesz, mint a mostani
2014. február 16. 18:43
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Várom a folytatásokat!
2014. február 16. 19:19
|
|
lilcsa28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178445 offline
|
Én tökre bírtam a TVD-t,amíg Elena nem lett vámpír.Még mindig nézem,de nekem a The Originals sokkal jobban bejön,mert egyrészt TeamKlaus <3 másrészt izgalmasabb is.Az Odaát hát az odacsap,nem rég kezdtem de már a szívem csücske
A zöld íjász is izgalmas,de nem nézem egy ideje,majd elkezdem megint
Remélem a Carrie naplóját nem kaszálják el,mert én nagyon szeretem
<3
2014. február 16. 19:33
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Jeeeeeee!!! Vámpírnapóók!! Már alig váárom!!
2014. február 16. 19:38
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Vámpírnaplók és The Originals
Alig várom a kövi évadokat..
2014. február 16. 19:43
A TVD-ből fél évadot nem bírtam anno végig nézni, az Originals első része tetszett, a Reignt nem nézem, az Arrowot szeretem, bár van belőle pótolni való, viszont a Supernatural 10. évadának rettenetesen örülök. Mivel az a kedvenc sorozatom, mondanom sem kell, mennyire izgultam a sorsáért, és ha úgy folytatják, mint idén, akkor jövőre kész roncs leszek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: