Bella Thorne szívesen dolgozna együtt Zendayával
2014. február 16. 17:27
Szerintem zendaya egy kicsit furán öltözködik.....de tényleg jó lenne egy közös dal!
2014. február 16. 17:50
Bella szerintem csak a modellkedéshez ért,Zeny meg az énekléshez,csak ne pazarolná a szép hangját olyan unalmas és gagyi zenékre,amiket mostanában csinál.Nem nevezném őket a legnagyobb tehetségeknek,de van bennük azért valamennyi.Ezt együtt jobban ki tudnák hozni magukból,csak az a baj,hogy mindkettőre erőszakosan rá van erőltetve egy stílus,és nem tudnak belőle kitörni.
2014. február 16. 18:12
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Imádom mindkettőjüket.
2014. február 16. 18:25
Hát egyébként ez hülyeség, mert nem hiszem, hogy tartják napi szinten a kapcsolatot és nagyon keveset vannak együtt úgy, hogy szinte már nem is olyan közeli barátok. Lehet, hogy néha találkoznak a régi idők emlékéért, de nincsenek egyáltalán olyan jóba mint az itt leírják.
2014. február 16. 18:37
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Bella.. Szörnyű az a csizma
de persze ha lesz dal és klip nagyon várom
2014. február 17. 18:22
|
|
happilygirl.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 219042 offline
|
Bella inkább a modellkedéssel foglalkozzon
Zendaya-nak való az éneklés. De majd meglátjuk mit hoznak össze.
2014. február 17. 18:36
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
A második képen az nem "Tori"??
2014. február 17. 20:12
Hallottam már két közös dalukat és szerintem nem olyan rosszak. Kíváncsi lennék az új dalukra.
2014. február 18. 08:25
Hallotam őket és nagyon jók!!!! A képek nagyon cukik!!!
2014. február 19. 13:17
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Nagyon jó képek lettek,és Bella és Zeny is nagyon csinosak egyszerűen imádnivalóak!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: