Bella Thorne szívesen dolgozna együtt Zendayával
2014. február 16. 11:18
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Jó őket újra együtt látni, és nagyon remélem, hogy lesz közös számuk.
2014. február 16. 11:48
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Jó újra együtt látni őket <3
2014. február 16. 11:49
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Alig várom az új dalukat >3
2014. február 16. 11:53
cs.vera45: Pontosan. Énekelni csak annyira tudnak, hogy felturbózzák a hangjukat. Amúgy én meghalgatnám,de Zendayától eddig nem voltam elragadtatva. Mondjuk tényleg úgy néznek ki, mint za útszéliek szerintem nem ez a divat,de mindegy. Zendaya meg sokkal négeresebb itt, mint a sorozatban. Én örülök, hogy abba maradt semmi értelme nem volt csak össze-vissza viháncoltak mint a ribik.
2014. február 16. 12:09
Valóban úgy néz ki, mind ha Bella mellett Victoria Justice ülne. Egyiküket sem szeretem, de ennek ellenére én meghallgatnám az új dalaikat.
2014. február 16. 12:22
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
biztosan jó dal lenne,hiszen mindkettőjüknek jó hangja van(legalábbis szarintem)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: