Mióta végelgesen véget ért a Disney csatorna sikersorozata, Bella és Zendaya egyre kevesebbet találkoztak, azonban egy közös dal erejéig ismét összeállhat a ex-Disney-páros.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne szívesen dolgozna együtt Zendayával
2014. február 16. 09:27
|
|
MartinaSelyFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 219896 offline
|
Az nagyon jó lenne, és én nagyon-nagyon örülnék neki!
2014. február 16. 09:41
Bírnék egy duettet
Kár hogy ritkán találkozhatnak.
Amúgy jövő hónapban már az első önálló videoklipje is el fog készülni Bellának. Szeretem, de bevallom őszintén, előre tartok a lemezétől...
Amúgy jövő hónapban már az első önálló videoklipje is el fog készülni Bellának. Szeretem, de bevallom őszintén, előre tartok a lemezétől...
2014. február 16. 10:15
Blaze13 neked jobb hangod van?
És én örülnék neki.
2014. február 16. 10:31
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
A Disneys műsorokat nem szerettem, kíváncsi vagyok azon kívül milyenek együtt... Szerintem nagyon is jók!
2014. február 16. 10:31
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Szerintem nem lenne rossz
(amúgy most vettem észre, hogy Bella mellett ott ül Victoria
)
2014. február 16. 10:40
Bella mellet Victoria ül? Szerintem sokkal szebb, mind Zendaya meg Bella. Zendayán nagyon nem áll jól ez a cucc. Én nem nagyon szerettem a Shake it up-ot,de szívesen meghallgatnám a számaikat, mert a hangjuk szerintem nem rossz.
2014. február 16. 10:47
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Mind a kettő egy tehetségtelen kis diznisztár, akik csak azért énekelnek, mert már nem tudnak mit kezdeni az életükkel. Volt egy gyenge, értéktelen kis sorozatuk, ami hamar lejárt. Nem valók még egy közepes filmbe sem, hisz amit ők tudnak, az édeskevés. Hangjuk meg aztán tényleg nem sok van. Minden jelentéktelen kis dizni"színész"ből kreálnak egy "énekest". Hát belőlük is "kellett". Ez tucat. Ez semmi. Nem különleges, és nem dicséretre méltó. És az "énekes", meg a "színész" szó ebben az esetben nagyon-nagyon de nagyon idézőjelbe van.
2014. február 16. 10:47
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó a ruhájuk.
2014. február 16. 10:50
Nekem is úgy tűnik mintha Bella másik oldalán Victoria ülne.. azért remélem hogy, ha megint összehoznak egy duettet, akkor az komolyabb/ütősebb lesz mint az eddigiek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: