Mert egy teljesen más világba röpítenek. Ha kell felvidítanak, vagy épp megsiratnak, de mindig megnyugtat egy-egy anime megnézése
33 napos anime kihívás
2014. március 22. 08:08
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
33. nap: Miért szereted az anime-t?
Mert egy teljesen más világba röpítenek. Ha kell felvidítanak, vagy épp megsiratnak, de mindig megnyugtat egy-egy anime megnézése
2014. március 22. 10:38
|
|
Mrs.KiryuZerovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 491 Csatolások: 120 Azonosító: 221524 offline
|
Ha animét nézek, akkor megfeledkezek minden gondomról, bajomról, és csak arra koncentrálok. Talán ezért a legjobban.
Ha animét nézek, akkor megfeledkezek minden gondomról, bajomról, és csak arra koncentrálok. Talán ezért a legjobban.
2014. március 22. 16:01
27. nap: Egy anime sorozat amit többször végig néztél
Honey&Clover( de ilyen volt a Jigoku Shoujo vagy a Death Note is)
Honey&Clover( de ilyen volt a Jigoku Shoujo vagy a Death Note is)
2014. március 23. 10:15
2.nap:Első anime amit életedben láttál/emlékszel
Nana vagy a Kaleido Star
Nana vagy a Kaleido Star
2014. március 23. 18:13
28. nap: Legjobb drámai sorozat
Sorozatot nehéz mondanom mert nagyon kevés drámát láttam épp azért mert nem rajongok ezért a műfajért úgyhogy én jelenesetben inkább egy filmet tudnék kiemelni:
Hotarubi no Mori e
Sorozatot nehéz mondanom mert nagyon kevés drámát láttam épp azért mert nem rajongok ezért a műfajért úgyhogy én jelenesetben inkább egy filmet tudnék kiemelni:
Hotarubi no Mori e
2014. március 24. 14:30
|
|
kismano2otaku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 2054 Csatolások: 396 Azonosító: 156859 offline
|
24. nap
Amikor kicsi voltam mindig Pokémont néztem.Nagyon imádtam.
Amikor kicsi voltam mindig Pokémont néztem.Nagyon imádtam.
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2014. március 24. 14:32
29. nap: Egy karakter akit korábban utáltál, de megszeretted
Kurumizawa (Kimi Ni Todoke)
Kurumizawa (Kimi Ni Todoke)
2014. március 26. 14:56
|
|
kismano2otaku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 2054 Csatolások: 396 Azonosító: 156859 offline
|
26. nap
A Shingeki no Kyojinból Mikasanak és esetleg Levinek.
A Shingeki no Kyojinból Mikasanak és esetleg Levinek.
Vampiregirl1
2014. március 26. 16:41
30. nap: Egy anime amiben kellemes csalódtál
Free!
31. nap: Egy anime amit megszeretettél mással és/vagy amit veled szeretettek meg
Most így hirtelen egy olyan ugrott be amire más vett rá engem és szerettem meg,ez pedig a Chaos;Head volt.
Free!
31. nap: Egy anime amit megszeretettél mással és/vagy amit veled szeretettek meg
Most így hirtelen egy olyan ugrott be amire más vett rá engem és szerettem meg,ez pedig a Chaos;Head volt.
2014. március 27. 15:19
|
|
kismano2otaku |
|
27. nap
Több is van, de például az Ouran Highschool Host Club.
Több is van, de például az Ouran Highschool Host Club.
Vampiregirl1
2014. március 28. 13:34
|
|
kismano2otaku |
|
28. nap
Shingeki no Kyojin.
Shingeki no Kyojin.
Vampiregirl1
2014. március 29. 12:49
32. nap: Utolsó anime amit láttál
Inari, Konkon, Koi Iroha.( bár ami azt illeti már folyamatban van a Psycho-Pass szóval rövidesen ez az anime veszi át ezt a pozíciót.)
Azthiszem azért mert amikor ezt nézem ki tudok kapcsolódni,olyan világokat,olyan akár emberi nézeteket láthatok amiket normálesetben nem..szinte minden történet érdekes valami miatt,a szereplők közt pedig mindig akad legalább 1 valaki akivel azonosulni tudunk vagy egyszerűen csak kedvelni tudjuk őt. Sokkal színesebbek a történetek,fordulatosabbak mint manapság a filmek nagyrésze..úgyhogy ezzel szerintem mindent elmondtam.
Inari, Konkon, Koi Iroha.( bár ami azt illeti már folyamatban van a Psycho-Pass szóval rövidesen ez az anime veszi át ezt a pozíciót.)
Azthiszem azért mert amikor ezt nézem ki tudok kapcsolódni,olyan világokat,olyan akár emberi nézeteket láthatok amiket normálesetben nem..szinte minden történet érdekes valami miatt,a szereplők közt pedig mindig akad legalább 1 valaki akivel azonosulni tudunk vagy egyszerűen csak kedvelni tudjuk őt. Sokkal színesebbek a történetek,fordulatosabbak mint manapság a filmek nagyrésze..úgyhogy ezzel szerintem mindent elmondtam.
2014. március 29. 13:07
|
|
kismano2otaku |
|
29. nap
Hát utálni nem utáltam egy karaktert se, akit most szeretek, de Rinről a Free!-ben az első benyomásom az volt, hogy egy f*szfej.
De most ő az egyik kedvencem az animéből.
Hát utálni nem utáltam egy karaktert se, akit most szeretek, de Rinről a Free!-ben az első benyomásom az volt, hogy egy f*szfej.
Vampiregirl1
2014. március 31. 17:20
|
|
kismano2otaku |
|
31. nap
Nővérem rengeteg animét szerettetett meg velem, mint például a Gintama.
Én meg az egyik volt osztálytársamnak ajánlottam a Death Noteot, ami nagyon tetszett neki.
Nővérem rengeteg animét szerettetett meg velem, mint például a Gintama.
Én meg az egyik volt osztálytársamnak ajánlottam a Death Noteot, ami nagyon tetszett neki.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.